En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
vargen

Vargen - utrotningshotad och vacker.

- Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.

Hur gick snacket när "Leila bakar" kom upp som programidé? Är Cameron Diaz ond eller god? Varför tar man frivilligt på sig en trådlös handfree? Är "Stands with a fist" cool eller inte? Vem är facit när det gäller familjelycka? Kommer den så kallade "Foppa-tofflan" att självdö? Exakt hur mycket hat får utlopp i damskobranschen? Är det fruktbart att läsa flera böcker samtidigt? Hur kan man låta bli att hata stavfel av typen "hetro"? Varför toppar "Finn och Fiffi" "Tintin"? Är det Snap som gjort den hårdaste rapsekvensen bland alla 80-talslåtar? Vilken gnagare är det bästa husdjuret? Finns det någon radiopersonlighet av rang? Kommer Magdalena Ribbing någonsin att bli president i något land? ...Är det bara jag, eller...? En är Christian Olsson, trestegshopparen. Den andre är E-type, artisten.

Skrivet av vargen, 2007-07-31

Visa hela (6 kommentarer)

Jag vet inte vad jag ska tycka om det här. Jag hoppas de har roligt och att de inte gör det under överhängande dödshot - "Dansa eller dö", liksom. Förhoppningsvis är det så att internerna mår bra av att dansa och att det gör deras straff lite mindre svåra. Landets president verkar för övrigt cool. Kanske har hon inte så mycet att göra med dansandet på fängelset, men...

Youtube säger att dansarna är "1,500 plus CPDRC inmates of the Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center, Cebu, Philippines". Det finns fler videos att se.


Skrivet av vargen, 2007-07-30

Visa hela (0 kommentarer)

...så fel det kan bli. Jag är helt mållös just nu och låter bilderna tala för sig själva en stund.

Bilderna är tagna de senaste dagarna i min stad. Jag har låtit kameran gå som besatt vissa stunder, för att sedan tvinga mig att släppa det ett tag. Jag skulle kunna sätta mig vid en shoppingstrita och ha kameran laddad. Sedan bara fire away. Time ut och...

Skrivet av vargen, 2007-07-30

Visa hela (3 kommentarer)


Men vänta här nu. "WTF!?" licksåmm.

"Tidigt i går hittades kändisprinsen Frederic von Anhalt naken och fastkedjad vid ratten till sin bil .
Själv säger han att han rånades av tre kvinnor som ville ta en bild tillsammans med honom. Tidigare i år skapade prins Frederic von Anhalt, make till filmstjärnan Zsa Zsa Gabor, rubriker när han påstod sig vara far till den avlidna Anna Nicole Smiths dotter.

Kedjades fast
Nu är han i hetluften igen. I går morse hittades han naken i sin Rolls Royce fastkedjad vid ratten bakom en country club i Los Angeles. Själv hävdar han att han var ute och körde när tre kvinnor i en vid cabriolet kom upp bredvid honom. Eftersom de kände igen honom från tv ville de ta en bild tillsammans med honom.

Skadades inte
När han steg ur bilen drog en av kvinnorna upp en pistol som hon riktade mot hans nacke. Kvinnorna tog hans pengar, smycken och kläder. Därefter fäste de...

Skrivet av vargen, 2007-07-27

Visa hela (2 kommentarer)

Ni vet väl förresten attblevsom blev


?


Jag bara ler.

Skrivet av vargen, 2007-07-25

Visa hela (6 kommentarer)

Det får väl räknas som oerhört naivt om en googlar på "peaches" och "bikini" och tro att videon med artisten Peaches i bikini - skitsne' och skön attityd som vanligt - ska dyka upp? Suck.


Bilden är länkad från någonstans här: http://www.papotage.com

Skrivet av vargen, 2007-07-25

Visa hela (2 kommentarer)

Det finns vissa saker som får mig att vilja sprutspy över den frukost som nyss var en gåva från Finax. Nu är jag inne på dessa omskrivna och av många använda Crocs. Här sparkar jag in en öppen dörr, men det måste bara komma ut. Galenskapen fortsätter ju, ute på stan, medan jag plitar ner det här!

Hur hungrig och sugen jag än är på att äta när jag träffar på toffelhelsickena, startar konvulsionerna alltid. Längst ner, längst in tar de sig formen av en kaskad av diverse magsäcksinnehåll. Det är oundvikligt och nu när jag skriver det och tänker på attiraljerna man kan applicera på tofflorna, kommer magsyran. Den är het och svider. Mina händer vill forma sig till knutna nävar, men jag tvingar dem att fortsätta hacka.

Människan är ofta obegriplig. Jag tänker att jag är med i Kejsarens nya kläder. Jag är just nu barnet som säger hur det är, många gånger...

Skrivet av vargen, 2007-07-19

Visa hela (8 kommentarer)Det här är helt sjukt. Någon som är bättre än mig på tyska?

Skrivet av vargen, 2007-07-18

Visa hela (2 kommentarer)