En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
vargen

Vargen - utrotningshotad och vacker.

- Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.

Hur gick snacket när "Leila bakar" kom upp som programidé? Är Cameron Diaz ond eller god? Varför tar man frivilligt på sig en trådlös handfree? Är "Stands with a fist" cool eller inte? Vem är facit när det gäller familjelycka? Kommer den så kallade "Foppa-tofflan" att självdö? Exakt hur mycket hat får utlopp i damskobranschen? Är det fruktbart att läsa flera böcker samtidigt? Hur kan man låta bli att hata stavfel av typen "hetro"? Varför toppar "Finn och Fiffi" "Tintin"? Är det Snap som gjort den hårdaste rapsekvensen bland alla 80-talslåtar? Vilken gnagare är det bästa husdjuret? Finns det någon radiopersonlighet av rang? Kommer Magdalena Ribbing någonsin att bli president i något land? ...Vad är skillnaden på svensk och finsk klassisk massage?
Den finska klassiska massagen är en mer djupgående massageteknik. Tack vare detta kommer man åt att behandla de djupare musklerna där de flesta människor har sina besvär. Givetvis kan man med samma teknik även ge avslappningsmassage till de som önskar en lättare behandling.

Denna [finska klassiska massage] innebär att man till skillnad från svensk massage masserar längs med muskelfibrerna istället för tvärs över. Dessutom är den finska massagen mer djupgående vilket innebär att man kommer åt fler av de besvär som kunden har.

Finsk Klassisk Massage bygger på en teknik som använts i mer än tusen år. Massagen är väldigt effektiv och får snabbt igång blod- och lymfcirkulationen.

Låt mig aldrig komma ner från detta rus...

Skrivet av vargen, 2007-08-09

Visa hela (2 kommentarer)


Tredje säsongen av "Mammas nya kille" spelas just nu in. Sänds i höst i Sveriges Radios P3. TJOLLA!


Sven Björklund är med i Klungan och gör i "Mammas nya kille" bland andra Patrik Larsson och folklivsfanatiker Job Andersson.

Klungans hemsida
P3s Mammas nya kille-sida

Skrivet av vargen, 2007-08-08

Visa hela (0 kommentarer)

Om ni ska ta ett test som kräver blod och ni ska sticka hål på fingret själva och få fram blodet; tryck inte för hårt, som om det vore vinter och minusgrader, om det är 25 grader varmt. Blodfontänen var inte så hög, men det var prickar på hela min underarm samt soffan.

Skrivet av vargen, 2007-08-08

Visa hela (2 kommentarer)

Skrivet av vargen, 2007-08-07

Visa hela (3 kommentarer)


Ni som läser min blogg har säkert sett inlägget där jag hyllar Tomas Hemstad, denna vackra slitna. Jag lyckades inte publicera något foto på honom den gången. Nu har jag ett. Och det är anledningen till att jag måste skriva det här inlägget. Jag är en som vill honom väl, minns det. Jag vet bara inte om jag ska le eller klia mig i huvudet när jag ser bilden. Hur tänkte du nu, gubben?


www.qx.se


.................................................................................................ps. Okej, han är kär.

Skrivet av vargen, 2007-08-05

Visa hela (2 kommentarer)

Minst en av de två dansande bröderna Ingrosso har varit vanligt förekommande i media på grund av vissa hustrumisshandlartendenser. Den andra är lite mer incognito. Här skiter jag i vilket utan fokuserar på något verkligt viktigt. Deras dans , rättare sagt videos de dansar i. Jag har gjort en topp tre-lista av de videos på YouTube som de dansar i. Det var svårt, men jag klarade det. Jag ger er min lista med kommentarer.


3.


Den här gillar jag bäst, jag var mäkta imponerad av dansen DÅ och även idag gillar jag estetiken och uttrycket. Gänget är gladast i den här videon (Pernilla var cirka 18 år och var kanske hyfsat oskadd) och så är jucket med.


2.


Nu börjar det hetta till och grabbarna har keps. Lägg märke till de sprättiga benen och underbettet alldeles i början av...

Skrivet av vargen, 2007-08-05

Visa hela (2 kommentarer)


Såhär i Pride-tider måste jag bara komma ut igen. Jag avgudar Seth Green. Han är fantastisk. Jag har inte alls sett alla filmer han varit med i, men för mig räcker "Can't buy me love" och "Can't hardly wait" hela vägen. Kolla på klippet härnere och försök motstå.

"Can't hardly wait"

Skrivet av vargen, 2007-08-03

Visa hela (2 kommentarer)


Det är det enda måste ni har idag. Svinbra film med fantastisk dialog och ypperliga skådespelare. Om ni frågar mig. Jättelång, och ja; det är värt det. Ingmar Bergman har faktiskt satt några minnesmärken i mitt liv. SVT1, kl. 21.00.- Där ute finns den stora världen, och ibland lyckas den lilla världen spegla den stora världen, så att vi förstår den lite bättre.

Ingmar Bergman face to face

Skrivet av vargen, 2007-08-03

Visa hela (0 kommentarer)