En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
vargen

Vargen - utrotningshotad och vacker.

- Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.

Hur gick snacket när "Leila bakar" kom upp som programidé? Är Cameron Diaz ond eller god? Varför tar man frivilligt på sig en trådlös handfree? Är "Stands with a fist" cool eller inte? Vem är facit när det gäller familjelycka? Kommer den så kallade "Foppa-tofflan" att självdö? Exakt hur mycket hat får utlopp i damskobranschen? Är det fruktbart att läsa flera böcker samtidigt? Hur kan man låta bli att hata stavfel av typen "hetro"? Varför toppar "Finn och Fiffi" "Tintin"? Är det Snap som gjort den hårdaste rapsekvensen bland alla 80-talslåtar? Vilken gnagare är det bästa husdjuret? Finns det någon radiopersonlighet av rang? Kommer Magdalena Ribbing någonsin att bli president i något land? ...Jag åkte kollektivt hem från jobbet idag. Framför mig satte sig en tjej med en shoppingpåse. Jag gillade den bruna lådan som stack upp, jag läste och såg något märke. Eftersom jag läste vidare på etiketten, såg jag att det var skor och att hon har storlek 37. Allt väl so far. Här kommer det barocka: prislappen avslöjade att hon lagt ut 1699:-. Sextonhundranittionio kronor. Det är helt jävla uppåt väggarna.

Vad är det som gör att vi köper pjuck för så dyra pengar, men inte skänker en hundring i månaden till Rädda Barnen, lägger en femtiolapp i Cancerfondens bössa vid mataffärskassan, går med i Amnesty för en spottstyver, skaffar fadderbarn? Det är helt sanslöst. Jag ville slå henne i skallen med min äckliga väska som i och för sig inte var dyr, men som är en ganska onödig utgift när man tänker på det, men så kom jag på att jag är lika vidrig och då spydde jag lite i munnen och satt orörlig.

Skrivet av vargen, 2007-09-06

Visa hela (2 kommentarer)

Jag var på Myrorna idag och hittade en underbar vinylskiva med Kikki Danielsson. Jag köpte den inte, eftersom jag hade femton stycken och ville ta ner antalet till max tio. Nu hittar jag inte någon bild på framsidan, men den här hittade jag:

På framsidan på skivan står hon, i halvfigur, med den helt fantastiska gröna jackan. I handen håller hon en Coca-Cola-mugg - ni vet en sån där man får på bio, med sugrör i. Hon glittrar och skimrar. Vad skivan heter? Rock'n Yodel.

Skrivet av vargen, 2007-09-04

Visa hela (0 kommentarer)
Skrivet av vargen, 2007-09-04

Visa hela (0 kommentarer)


Jag såg den här scenen och var glad - gillar verkligen skådespelarna och manuset. Det är när jag tänker att det inte skulle vara samma grej att sätta in två tjejer i rollerna som jag lackar. Men kolla på scenen först, innan jag utvecklar det hela.

Weeds

Roligt? Jag tyckte det. Komiskt charmigt. Tänk nu in två tjejer i rollerna. Samma manus: "Your little body is about to change, ans it's all good, believe me. The problem now is, everytime we jerk the gurkin we end up with a lot of sticky white stuff everywhere - right? Right! So, first order of business. No more socks. They're expensive, gumming up the works, plumming wise. And you'll be thinking to yourself, but uncle Andy, what do I do with all that pearl jam? You can have a lovely time tugging the tiger in the shower." Etc. Går det bra för dig, ser du bilden? Okej, vad har scenen nu för stil? Fortfarande komiskt...

Skrivet av vargen, 2007-09-03

Visa hela (2 kommentarer)

Jag är ytterst, ytterst förtjust i denna idrottsman. Kvinna. Person. Idag missade jag hennes häck och kula, men njöt högaktningsfullt av hennes formidabla höjdhopp. Vinnare på 1.95. Hon är insane. Och jag avgudar friidrott på tv.


Carolina Klüft

Skrivet av vargen, 2007-08-25

Visa hela (0 kommentarer)


Skrivet av vargen, 2007-08-21

Visa hela (0 kommentarer)


Helsicke, hon är mänsklig! Hur ska det nu gå?

Här kanaliserar hon.

Skrivet av vargen, 2007-08-13

Visa hela (1 kommentar)


Om ni någonsin ser mig på stan, slå mig i skallen för att jag sprider den här äckligt vedervärdiga dyngan:

(Tack för tipset, eller hur jag nu ska säga, atte!)

Skrivet av vargen, 2007-08-11

Visa hela (4 kommentarer)