En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
vargen

Vargen - utrotningshotad och vacker.

- Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.

Hur gick snacket när "Leila bakar" kom upp som programidé? Är Cameron Diaz ond eller god? Varför tar man frivilligt på sig en trådlös handfree? Är "Stands with a fist" cool eller inte? Vem är facit när det gäller familjelycka? Kommer den så kallade "Foppa-tofflan" att självdö? Exakt hur mycket hat får utlopp i damskobranschen? Är det fruktbart att läsa flera böcker samtidigt? Hur kan man låta bli att hata stavfel av typen "hetro"? Varför toppar "Finn och Fiffi" "Tintin"? Är det Snap som gjort den hårdaste rapsekvensen bland alla 80-talslåtar? Vilken gnagare är det bästa husdjuret? Finns det någon radiopersonlighet av rang? Kommer Magdalena Ribbing någonsin att bli president i något land? ...Riv en liten bit ingefära - lägg i en bunke
Addera lagom mängd frysta hallon
Avrunda med en deciliter lättfil
Mixa sedan blandningen och häll upp i lämpligt glas - ät med liten sked
HALLELUJA!

Skrivet av vargen, 2007-09-29

Visa hela (0 kommentarer)


Jag bläddrade trött i bilagan om Bok- och Biblioteksmässan. Sofia Appelgren (hon som ägde en salladsbar i Göteborg, inte ville teckna kollektivavtal och när hon blev utsatt för blockad av facket hänvisade till mänskliga rättigheter) har skrivit en bok med Sin Historia. Jaha? Passar bra att hon får komma fram i ljuset nu igen - vi har en borgerlig regering och det fria valet känns mer aktuellt än någonsin. Eller? Nej, läs en bra artikel om det hela istället för boken.

Tidningen Flamman

Skrivet av vargen, 2007-09-18

Visa hela (2 kommentarer)


Skrivet av vargen, 2007-09-16

Visa hela (0 kommentarer)


Vad tänkte jag på igår? Mitt frikort skulle så klart vara Cecilia Frode. Jag zappade in på Kvarteret Skatans show som sändes på tv ikväll och JA hon är formidabel! Jag avgudade henne i Ängelen och i Mäklarna var hon extremt skicklig.

Om jag ska försöka sätta fingret på vad det är hon är så bra på, så är det att vara sådär verkligt oslipad. Jag tror på henne när hon spelar. Jag känner en stor, stor kärlek till människan hon spelar, oavsett om det är den bedårande Ängelen, den lätt förvirrade Wilma eller om hon spelar offer i Kvarteret Skatan. Jag skulle vilja se henne i en teaterföreställning där hon har en "seriös" roll (har mest sett henne i humorsammanhang). Skulle jag tro henne då? Jag tror...

Skrivet av vargen, 2007-09-08

Visa hela (0 kommentarer)


Jag vet inte, men plötsligt sitter jag framför tvn och bara känner att Thåström kanske skulle vara mitt frikort om det någonsin skulle bli aktuellt. Out of the blue sådär, jag har inte varit insnöad på honom mer än the basics. Lite Ebba, lite Imperiet, några live-upplevelser.

Jag menar hallå.

Skrivet av vargen, 2007-09-07

Visa hela (0 kommentarer)


Jag avfärdade länge Lasse Holm som en crazy snubbe. Tankarna har gått likt: "Vad kan vara farligt med en schlagerbidragsskrivande tönt med egen lek-show?" och "Okej att han har en del issues som att slicka sig runt munnen hela tiden och skratta lite för högt och lite för länge till sina egna skämt, men det är väl inte hela världen?" och "Han har ändå skrivit grymma låtar till Melodifestivalen!"

Det var ett tag sedan nu, men ni vet ju inte - så jag ska berätta om hur jag transformerats. Jag har så att säga kommit på jäkligt mycket bättre tankar. Den där odefinierbara känslan av dålig andedräkt i nacken har tagit form, fått ord. Lasse Holm är inte helt ofarlig. Jag säger inte att han är oäven mot sina nära, men han är långt ifrån mysig! Grunden till vär hjärntvätt lades redan på 1980-talet, några minns med mig programmet "Razzel". Målas han fram som en rätt...

Skrivet av vargen, 2007-09-07

Visa hela (0 kommentarer)


Jag vet inte, är det någon mer än jag som fattar vad det är? Jag har hittat på ordet och vet exakt vad jag menar. Den här bilden illustrerar det rätt bra, trots att det inte är med någon människa på den.

Skrivet av vargen, 2007-09-07

Visa hela (0 kommentarer)


Victor Bernhardtz

Missa för allt i världen inte Sex med Viktor, onsdagar kl 21.00 i SVT1. Jag är förtjust.


Sandra Dahlén

Skrivet av vargen, 2007-09-06

Visa hela (0 kommentarer)