En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
vargen

Vargen - utrotningshotad och vacker.

Jag ska bolma din tunga, Holm.


Jag avfärdade länge Lasse Holm som en crazy snubbe. Tankarna har gått likt: "Vad kan vara farligt med en schlagerbidragsskrivande tönt med egen lek-show?" och "Okej att han har en del issues som att slicka sig runt munnen hela tiden och skratta lite för högt och lite för länge till sina egna skämt, men det är väl inte hela världen?" och "Han har ändå skrivit grymma låtar till Melodifestivalen!"

Det var ett tag sedan nu, men ni vet ju inte - så jag ska berätta om hur jag transformerats. Jag har så att säga kommit på jäkligt mycket bättre tankar. Den där odefinierbara känslan av dålig andedräkt i nacken har tagit form, fått ord. Lasse Holm är inte helt ofarlig. Jag säger inte att han är oäven mot sina nära, men han är långt ifrån mysig! Grunden till vär hjärntvätt lades redan på 1980-talet, några minns med mig programmet "Razzel". Målas han fram som en rätt mysig karl i coola skor och uppkavlade kavajärmar? Ja. Men notera även resten, tack.

Han har varit programledare i Diggiloo. Och vilken programledare sedan. Jag minns med fasa hur nöjd han var - nästan i extas - när han presenterade de tre som var alternativen när lagen skulle gissa vem som är den gamla stjärnan. SKÄMSKUDDE!

Och nej, det är inte det här jag kallar kärlek, Lasse.


Jag vet faktiskt inte hur högt ett par byxor kan få gå. Nej, det e inte någon idé och jag vill inte heller längre va' me'.

Skrivet av vargen, 2007-09-07 21:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?