En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
vargen

Vargen - utrotningshotad och vacker.

Jävla kön.


Jag såg den här scenen och var glad - gillar verkligen skådespelarna och manuset. Det är när jag tänker att det inte skulle vara samma grej att sätta in två tjejer i rollerna som jag lackar. Men kolla på scenen först, innan jag utvecklar det hela.

Weeds

Roligt? Jag tyckte det. Komiskt charmigt. Tänk nu in två tjejer i rollerna. Samma manus: "Your little body is about to change, ans it's all good, believe me. The problem now is, everytime we jerk the gurkin we end up with a lot of sticky white stuff everywhere - right? Right! So, first order of business. No more socks. They're expensive, gumming up the works, plumming wise. And you'll be thinking to yourself, but uncle Andy, what do I do with all that pearl jam? You can have a lovely time tugging the tiger in the shower." Etc. Går det bra för dig, ser du bilden? Okej, vad har scenen nu för stil? Fortfarande komiskt charmigt? I mitt huvud blir det bara mörksvart. Alltså, inte alls komiskt charmigt. Jag har nämligen inte sett något liknande som jag kan referera till. Finns det? Tipsa mig gärna! Jag vill jättegärna leta upp en scen i en film som är komiskt charmig där en äldre släkting berättar för en ung tjej att hennes kropp förändras, att det är bra, att varje gång vi gnuggar muttan blir det väldigt fuktigt och att det inte är så bra att använda för mycket toapapper till det eftersom det blir stopp när vi spolar...ja, ni fattar. Det gör sig liksom inte i tanken och det är inte vårt fel.

Nu när jag tänker efter riktigt hårt, har jag sett en film som handlar om en ung tjej som upptäcker sin sexualitet...och hur det går för henne. Självklart straffas hon. En mycket obehaglig film. Jag tror den är gjord i Nya Zeeland och kanske innehåller titeln ordet flugor. Jag hittar den inte hur jag än googlar. Någon som vet mer om den?

Näää, pust. Fler uncle Andysar till folket! Han gör det jäkligt bra. Jag får se till att ta hela kitet med de små jag har runt mig, när den dagen kommer.

Skrivet av vargen, 2007-09-03 22:37

Teve blir liksom inte bättre än så här ;)

Skrivet av Diana, 2007-09-04 00:16

I knooow! =)

Skrivet av vargen, 2007-09-04 15:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?