En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
vargen

Vargen - utrotningshotad och vacker.

Nedräkning av bröderna Ingrosso.

Minst en av de två dansande bröderna Ingrosso har varit vanligt förekommande i media på grund av vissa hustrumisshandlartendenser. Den andra är lite mer incognito. Här skiter jag i vilket utan fokuserar på något verkligt viktigt. Deras dans , rättare sagt videos de dansar i. Jag har gjort en topp tre-lista av de videos på YouTube som de dansar i. Det var svårt, men jag klarade det. Jag ger er min lista med kommentarer.


3.


Den här gillar jag bäst, jag var mäkta imponerad av dansen DÅ och även idag gillar jag estetiken och uttrycket. Gänget är gladast i den här videon (Pernilla var cirka 18 år och var kanske hyfsat oskadd) och så är jucket med.


2.


Nu börjar det hetta till och grabbarna har keps. Lägg märke till de sprättiga benen och underbettet alldeles i början av videon. Egentligen är detta den coolaste början och helt klart den video som Pernilla dansar mest i. Kolla in hennes jacka också.


1.


Här har vi den självklara vinnaren. Det är dansen, kläderna och framförallt den guppande hockeyfrillan på synthspelaren som tillsammans gör att videon kammar hem segern. I de korta solodelarna är grabbarnas insats mycket bra ( Balettakademien), men kolla in det de gör tillsammans - bakom Pernilla. Jag visste inte att axelvaddar kunde trivas så bra under någons öron. De kommer inskuttandes vid 1.11.

Skrivet av vargen, 2007-08-05 16:22

Hahaha;) har du lite tråkigt idag? Kul i alla fall.

Skrivet av Diana, 2007-08-05 22:35

Diana: Jag avgudar YouTube och jag är väldigt peppad på Melodifestivalen och alla bidrag man kan njuta av igen. =)

Skrivet av vargen, 2007-08-06 17:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?