En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
tarzanstassar

Jag, en ettrig Svart och en tossig Rödtott...

Min och mina två hundars träningsdagbok/blogg. Kanske inte den roligaste sidan i världen, men jag skriver den mest för egen del ;)

Det är för varmt.. och dessutom jobbar jag nätter och sover på dagarna - rätt skönt faktiskt. Jag har ju nåt att skylla på om folk tycker jag är blek ;)

Osså är jag kär..... Har adrig tagit imot så mycket att åka till jobbet som igår... Var och tittade på 6 helt ljuvligt, underbara, fluffiga och söta aussiebebisar på 4 veckor igår. Ville inte alls lämna bygget. Och det jäkligaste är: INGEN är MIN :'(

Precis så är det.. Åh,vad jag vill ha.. :) Och det är ju inte bara för att dom är så ljuvligt söta som valpar, dom är ju underbara i alla åldrar. Är imponerad utav det jag har sett. Så tjänstvillig och arbetssugna jyckar (dom aussisarna jag har träffat) har jag då aldrig sett ;) Sen vad har jag att jämföra med. Grisen som bara är med på noterna när HAN vill och OM han vill. Och lilla monstret som gubben har format (fast jag ska ta över den biten till hösten, så det blir lite ordning på henne).

Attans, attans och åter attans att man inte ville ha en hane,...

Skrivet av tarzanstassar, 2008-07-25

Visa hela (2 kommentarer)

Gissa vem som är trött.. Japp, rätt gissat. Matte. Gick över en mil, men gu så härligt det var. Och vi hade sällskap av mattes kompis och hennes cotton. Grisen var hur lugn och duktig som helst. Jag har kommit på att han är en kameleont - han blir som hunden han "umgås" med ;)

Spykråkan fick stanna hemma denna gången, vi sa att vi ska gå närmare mej nån gång så slipper monstret åka så långt i bilen. I hennes ögon så är bilar det värsta som finns ;) Åksjuk som få ;)

En annan kompis hittade en blandis utställning i slutet på september, så dit måste vi ju åka. Måste ju kolla vad dom tycker om grisen - inte för att det leder till något, men det är kul ändå ;) Och spykråkan får väl oxå hänga med på ett hörn. Det ska faktiskt bli skitkul, annars är det ju bara Orust som har blandisutställning och den har ju precis varit, så det var kul att få tips om en till. Nu ska grisen och monstret få gå ut en sväng - det gäller att passa på mellan regnskurarna...

Skrivet av tarzanstassar, 2008-07-19

Visa hela (3 kommentarer)

Efterlysning!! Orginalet...

Jaha, det är denna vägen dom byter plats.... ;)

Idag har vi tränat lite, eller rättare sagt försökt ;) Grisen var inte på träningshumör idag, så det var ju tur att ingen kom och fråga om han var till salu idag ;) Han hade varit ganska gratis annars.....

Nä, han är allt söt den lilla grisen. Och jag försökte mej på lite fjärrdirigering och det gick iaf över förväntan.. Ska snart krypa ner under mitt varma täcke och roa mej kungligt...

Ja, ja hold your horses. Jag ska läsa "med sikte på 10:an", värre än så är det inte.
Tror jag ska försöka träna in "dumrutan" och lite mera fjärrdirigering. Här siktar vi mot stjärnorna ;)

Nä, jag tränar ju mest för skoj skull, så jag tycker dom momenten känns rätt kul. Sen får vi väl så klart träna lite på momenten inför nästa tävling - om grisen behagar vara på träningshumör då...

Skrivet av tarzanstassar, 2008-07-16

Visa hela (1 kommentar)

Från Tvååker. Här kommer världens snyggaste...

Miffo

Världens bästa...

Nemo

Och världens coolaste...

Skrot

Och det fräckaste kortet. Ser inte alls ut som....

....Miffo

Inte konstigt alls att jag överväger en Aussie, dom är ju så coola och snygga.. Har varit skitkul att vara med i Tvååker. Grattis till Miffo och Skrot som fick cert på fredagen. Och Nemo som blev BIR valp båda dagarna och kom med i BIS-finalen båda dagarna. Önskar att jag hade kunnat vara med idag oxå..

Men men, det kommer fler tåg.. Och än en gång grattis till Tina som får fram så fina hundar. Kan ju alltid hoppas att man kanske kan få chansen på en av hennes underbara kullar nästa gång....

Nu ska jag gå och drömma många söta drömmar ;)
"poff"

Skrivet av tarzanstassar, 2008-07-13

Visa hela (2 kommentarer)

Det utlovade regnet höll sej undan idag och jag hade på tok för mycket kläder på mej ;) Men jag rann inte bort iaf. Och det var så härligt att se alla dessa duktiga och snygga aussisar. Och bra gick det för dom oxå. Det blev en lång dag (och natten kommer bli ännu längre), men sova kan man väl göra nån annan gång ;)

Så länge jag står på benen imorgon så hänger jag nog på då oxå ;) Jag är ju ledig imorgon natt juh ;)

Men ju mer jag ser av aussisarna dessto mer vill jag ha.... Jag såg förvisso tre (fyra) mycket trevliga och snygga KH Collie idag, men aussien är inte dum!!! Särskilt inte Door-keepers. Trevliga är dom oxå - både ägare och hundar. Och uppfödaren gör ett lysande jobb.

Så ett stort grattis till min namne för hennes fantastiska hundar, som det går så bra för :)

Nu ska jag jobba.. :)
"poff"

Skrivet av tarzanstassar, 2008-07-11

Visa hela (0 kommentarer)

Så mycket annat blir det inte gjort. Ska inte ställa själv utan vara "hundcaddy". Fast det är nästan kuligare, man ser mer av hundarna då. Och idag ska jag ju få se min nya ev. ras igen, i alla färger och former.. Vilken då då, jo Aussien så klart ;)

Jag som var så tvärsäker på att det var en KH Collie jag skulle ha, nu vet jag inte längre. Aussien är ju så himla härlig och sicket underbart folk det är dessutom - ja, iaf dom jag har träffat. Nä, nu ska jag snygga till mej lite och dra :)
"poff"

Skrivet av tarzanstassar, 2008-07-11

Visa hela (3 kommentarer)

Ja, nu har jag äntligen blivit insläppt här då. Att det skulle krävas en ny dator för det kunde jag aldrig ana... Nu ska jag dock gå och sova en stund för jag har kopplat in datan och installerat hela kvällen - sittandes på en trästol.... Så träsmak är bara förnamnet ;) Natti natti.
"poff"

Skrivet av tarzanstassar, 2008-07-10

Visa hela (0 kommentarer)