En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om positiv

2012-05-19 13:42 - fuckit
Idag mår jag riktigt bra.

Idag mår jag riktigt bra. Det är skönt att det finns stunder när jag verkligen mår bra. Jag vill inte att denna bloggen ska handla om en tjej som mår värdelöst och inte kan reda ut sina tankar. Det blir lätt att jag bara utnyttjar denna sidan för mina hemska tankar. Så därför kommer här ett positivt inlägg för en gångs skull...

Idag mår jag riktigt bra. Jag har inte tänkt några negaativa tankar alls. Jag har börjat komma igång med träning och fått ordning på min kost. Jag har även börjat inse att jag är kär. Förhoppningsvis inte för sent, ska träffa killen jag gillar idag och förhoppningsvis vara tydlig med vad jag vill.

Idag mår jag riktigt bra. Jag känner mig faktiskt glad. Jag vet inte om det är eftersom solen har börjat titta fram lite mer eller för att jag känner att jag vågar berätta och prata om min bögfarsa till mina vänner och familj. Det känns som att livet löser sig ändå. Idag mår jag riktigt bra.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
LindaLustlig

Nej, nu har jag bestämt mig för att det är slutgnällt här på bloggen! Bloggen ska åter igen bli det jag från början ville att den skulle bli - en plats för positiv energi och eftertanke. En lustlig blogg helt enkelt. Det finns en del inlägg längre bak som jag gärna skulle vilja radera eftersom de är så fyllda med negativ energi - men då de är en del av min blogg så får de vara kvar. Vill jag börja om på ny kula så får jag börja någon annanstans. Så jag börjar redan idag!

(1 kommentar, 2009-05-08 19:32)

Nästa inlägg