En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om lycklig

fakespear

2009-10-18 21:30 - fakespear
Bortskämd

Alltså det är inte så lätt att kliva in på tennisbanan och spela dubbel då man spelat singel under en alldeles för lång tid. I singelspelet så måste man ju göra allting själv, diska, tvätta och städa. Senaste tiden har jag blivit så bortskämd vilket jag definitivt inte är van vid. Allt från att komma hem och se att disken är diskad (vilket den inte var då jag lämnade hemmet på morgonen) till att få byxorna upplagda (trots att jag bara frågade om att få låna symaskinen).

Har blivit väldans bortskämd och är definitivt inte van att inte behöva ta alla servreturer själv, men jag är riktigt lycklig ivf.

(1 kommentar, 2009-10-19 15:02)

Nästa inlägg
LindaLustlig

2009-02-26 08:10 - LindaLustlig
What is love?

Vad är kärlek egentligen?? I Sverige är skilsmässostatistiken hög, har för mig att jag har hört en siffra på 50% . Samtidigt så matas vi med romantiska komedier och TV-serier á la Sex and the city och drömer om att träffa den Rätte. Men vem är det? Och hur vet man att man har träffat den rätte? Och hur bär man sig åt, vart letar man?

Själv är jag lyckligt gift med mannen som jag träffade för första gången samma vecka jag fyllde 18, och som jag var tillsammans med när jag tog studenten. Och jag skulle aldrig kunna tänka mig att byta ut honom. Men vad hade hänt om vi inte hade träffats? Hade jag blivit lika lycklig med någon annan?

Hittade en annorlunda kärlekslåt som gav mig lite perspektiv.

(2 kommentarer, senast 2009-02-27 08:18)

Nästa inlägg