En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om grilla

LindaLustlig

2009-04-29 20:37 - LindaLustlig
Älskade hatade vår

Ja, jag riktigt älskar våren. Fast ännu mera älskar jag sommaren. Men den svenska sommaren är så kort, man går och ser fram emot den hela vintern - som är vääääldigt lång. Och när våren kommer så vet man att snart är väntan slut och den är äntligen här - sommaren! Då kan man gå ut och handla/promenera/cykla utan att behöva sätta på sig jacka och utan att frysa. Man kan sitta ute och läsa böcker och bli solbränd. Man kan åka och bada och dricka rödvin och grilla, och dricka en massa annat på stans uteserveringar.

Men helt ärligt - hur många sommardagar är det egentligen som är så där superfina, som man kan lata sig i solen och samla värme inför vintern? I ärlighetens namn inte så där jättemånga! Innan man ens hinner plocka fram campinggrillen eller badkläderna så börjar den ta slut, och i Augusti står man där och undrar vart värmen tog vägen. Så därför kan jag inte låta bli att hata våren lite också, på en gång när jag ändå håller på. För när våren kommer så är snart sommaren slut - och det kommer en ny vinter och en ny längtan efter sommaren. Och så håller det på, år efter år.

I år ska jag ta vara på de fina sommardagarna och verkligen njuta av dem - på egen hand och tillsammans med nära och kära. Det är en del av mitt nyårslöfte!

Glöm inte bort att njuta ni också!

(3 kommentarer, senast 2009-05-03 20:01)

Nästa inlägg