En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om doktor

Imorgon är det skolbal och Jessica går ut nian!!! Helt skumt att hon blivit så stor nu så hon slutar nian, visserligen är hon ju året yngre än de andra niorna men slutar gör hon iaf... Högstadiet har varit en enda lång kamp, för att få dit henne, få henne att plugga och för att överhuvudtaget hon skulle bry sej om skolan. Sista halvåret har varit värst ur den synpunkten med att gå upp, jättetrött och seg och haft huvudvärk varje morgon men sedan gärna gått till skolan när hon väl kommit upp. JAg har tjatat om att vi ska gå till doktorn medans andra rektor, lärare osv sagt hon var lat mm

När jag äntligen får henne till doktorn så först får vi vänta fem veckor på att komma dit och sedan så är nästan terminen slut men så skönt, allt var ju bra utom järnvärdet som var katastrof! Nu ska hon få medicin och vi måste ha koll på henne så hon inte börjar tappa hår, naglarna spricker mkt osv Blir så arg på mej själv som inte tvingat henne till doktorn innan, på skolpersonal som utgår från att det är lathet att man inte orkar upp på morgonen och på henne själv som inte sagt att ja, klart vi åker till doktorn, jag mår inte bra men mest tycker jag synd om henne när doktorn verkligen förstår hur dålig hon varit och säger att hon måste vara så trött, har svårt att koncentrera sej och så mkt huvudvärk...

Men igår så var vi iaf och köpte skor till balen, inte ett helt lätt projekt då det mesta nu var slutsålt! Men till slut hittade vi ett par jättefina men med höga stilettklackar. Jessica trodde inte hon skulle kunna gå med dem men det gjorde hon galant, såg riktigt proffsigt ut! Jag hade däremot aldrig klarat det. :D Sedan beställde vi klipptid och så ska jag få göra håruppsättning på henne idag efter klippningen. Klockan fem börjar balen och såklart så ska jag vara på plats och ta massor av bilder!

På kvällen igår så lastade vi Cittra och körde till D där Jennifer rider. Jennifer hoppade lite med Shannon men bara några språng då hon gått innan på dagen. Jessica hoppade mer med Cittra, hinder på 90-100 cm och det fungerade kanon utom kombinationen. Cittra stannade, vek av inne i kombinationen mm Jessica är helt enkelt lite rädd och osäker i kombinationerna och hon som ska tävla LB i helgen. Allt annat gick bra och som D sa, hästen kan hoppa den höjden lätt men det sitter i Jessicas huvud. VI får fundera på om vi ska byta klasser till i helgen men ett svårt beslut. Jessica vill verkligen hoppa LBn, tror jag iaf...

Hannah var också med och fick rida fram Cittra och skritt av Shannon med Jennifer, jättekul tyckte hon fast hon var jättearg och ledsen när inte hon fick rida... börjar kännas som om det snart är dags att hitta en ny liten ponny till Hannah för Tussan är nog lite väl svår... !

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg


Hej Doktor Martin

Jag är en kille/man som snart fyller 33 och har en liten fundering gällande damer. Alltid då jag är ute på krogen så hamnar jag med en 50-årig donna. Det slår aldrig fel, hon är alltid 50 och det är oftast jäättebra oxå. Jag träffar ju aldrig en kvinna i min egen ållder.

Varför kan jag inte hitta en kvinna som är som mig så man kanske kan skaffa sig ett riktigt förhållande? Hoppas du kan hjälpa mig, jag känner mig som lammkött hela tin.

Tack på förhand,

Lammköttet


Hej Lammköttet

Jag förstår ditt problem och det finns en vetenskaplig förklaring till ditt problem. Det är absolut inget allvarligt, och det finns en enkel lösning och det är att fokusera med rätt huvud.

Som du vet så är du som man utrustad med två huvuden. Det ena för sex och det andra för förhållanden. Du tänker med sex-huvudet och det är programmerat till extremerna.

Det finns en vetenskaplig minimiålder och en maximiålder för sex (såklart förekommer avvikelser och den kan påverkas med förhållandehuvudet om man vill). För att räkna ut den minimiålder som du letar så ta din ålder (i detta fall 32), dividera i 2 och addera 7. det blir 23 för dig. För att hitta maximiåldern, ta din ålder, subtrahera 7 och multiplicera med 2 och du får fram siffran 50.

Således, om du tänker med det huvud du tänker med på krogen så hamnar du antingen på 23 eller på 50. Då en kvinna på 50 är lite lättare att fånga så är det helt logiskt att du hamnar där. Det gällde mig också då jag var 22, då drog jag hem 30-åriga donnor (då kvinnan är som bäst). Nu då jag är 46 så är samma ålder perfekt igen.

För att du skall hitta en bra balans så måste du tänka med båda dina huvuden. Försök träffa kvinnan en gång utan att använda ditt ena huvud, då skall du se att åldern kommer närma sig din och relationen kommer att bli längre.

Efter några rundor av det så har du hittat balansen och får det perfekta förhållandet.

Hoppas det löser dina problem.

/Doktor Martin

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg


Hej Doktor Martin!

Jag brukar ha ett problem med att det alltid misslyckats efter vi har haft sex, dom brukar skrika och springa iväg. Så min fråga är vilken ställning som är bäst om man vill att dom ska stanna kvar tills jag tagit av mig kläderna?

mvh,
En bekymrad


Hej bekymrad

Du verkar ha stora sexuella problem. Du borde fokusera mer på dig själv och inte på ställningen. Det finns en anledning till att din sexpartner börjar skrika och springa iväg. Du är nämligen helt urusel i sängen!

Jag uppmanar dig härmed till sexuell avhållsamhet till dess du lärt dig mer om dig själv och de sexpartners du har. Att ha en tillfällig sexuell förbindelse är strikt förbjudet, för det är det som du brukar ha.

Du borde fokusera på att lära känna en partner. Någon du kan bli kär i och någon som kan ge dig respekt och som du kan ge respekt. Respekt och känsla för din partner är något du saknar, därav allt skrik. Om du är kär i din partner och denne är kär i dig, då spelar det absolut ingen roll vilken ställning du väljer.

Slutligen, se till så att du inte har sex då du är onykter!

/Doktor Martin

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg


Hej Doktor!

Jag är jättekär i en tjej på min arbetsplats men jag vågar inte ta några initiativ då jag tror det kan påverka vår arbetssituation. Jag tror vi skulle passa jättebra ihop men jag är lite rädd för att ta initiativet. Tror du det kan fungera både på arbetet och privat om vi skulle få till det? Och i så fall vilka råd har du för att det ska ha så stor chans som möjligt att lyckats?

Kramar
Fundersam


Hej Fundersam

Arbetssituationen kommer att påverkas om du tänker inleda en relation med tjejen på arbetet. Frågan är om du klarar av det? Det beror mycket på dig som individ och ditt företag. Fundera om det funnits andra relationer på arbetet och hur det har mottagits? Har tjejen några nära vänner hon umgås med på jobbet, hur tror du de skulle reagera? Men rent generellt, är ni två på företaget skulle jag avråda att inleda en relation, är ni 200 så borde det inte vara något problem. Försök undvika beroendesituationer till henne på jobbet.

Att ta initiativet är kanske det svåra. Jag tycker du skall fiska litegrann. Försök ät lunch tillsammans med henne, försök lura med henne och träna. Träning är bra, dels får ni svettas lite tillsammans och sedan får du möjligheten att se henne naken i duschen. Fast det svåra är ju att få reda på om hon också är intresserad av tjejer. Det är inte det enklaste, men alkohol är ett bra sätt. Ta gärna med henne till en känd homo-klubb, följer hon med är hon definitivt intresserad.

Om ni blir kära så kommer det att fungera privat. På arbetet kan det bli en del problem, speciellt i början och speciellt men manschauvinistiska chefer. Det kommer ni tyvärr att få leva med en tid, men kärleken övervinner allt.

Slutligen några enkla råd för att lyckas med relationen. Lita på dina vänner och var ärliga mot dem. Ta det lugnt med förhållandet i början, hångla inte i korridoren på jobbet, men smyg gärna undan och gör det i städskrubben.

Råkar du vara en man som skrivit det här så skall du ta en riktig funderare över din sexuella läggning. Man skriver inte "Kram" till Doktor Martin.

/Doktor Martin

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

Hej Doktorn!

Jag har ett litet problem som jag inte tror att jag är helt ensammen
om. Det gäller Gideon Sundbäcks gamla uppfinning blixtlåset och mer
specifikt den typ av blixtlås man finner på framsidan av byxor,
nämligen gylfen. Jag jobbar i kontorsmiljö och har ofta hand om en del
service inne på kontoret så jag rör mig runt bland mina kollegor
ganska mycket, det jag ofta inte tänker på vid sådana situationer är
ifall jag sett till att stänga gylfen ordentligt. Detta har lett till
att jag vid flera tillfällen upptäckt till min stora förvåning/fasa
att jag promenerat runt hela kontoret med "korvkiosken öppen" så att
säga, det är ytterst pinsamt och jag vet inte riktigt hur jag ska
hantera det på ett bra sätt.

Snälla doktorn, finns det något bra sätt att komma runt detta problem?
Jag har funderat på att bära kalsongerna utanpå byxorna för att det
inte ska synas att gylfen är öppen men det känns som att även det kan
göra att folk tittar snett på mig.

Tacksam för svar,
Från en som inte vill fastna med skägget i blixtlåset

Ps. Jag har också en fråga rörande kalaspuffar och urin men den får vi
kanske spara till ett annat tillfälle. Ds.Hej du med det långa skägget.

Gylfen är det stort problem för alla. Det är många som fastnar i gylfen och det är många som blir påkomna med gylfen neddragen i prekära situationer.

Att komma runt detta problem går nog inte. Så länge gylfen finns där så kommer den vara öppen i fel situationer. Hjälp på traven kan man dock få. Köp rätt byxor! Det är byxor som man inte helt klart ser att gylfen är öppen, sådana finns om man letar. Sedan ska man undvika 3-stegsbyxor, dvs sådana som har knapp 1, knapp 2 och gylfen. Då gör man 2 av sakerna, knapp 1 och knapp 2 samt gylfen. Så försök köpa 2-stegsbyxor, dvs knapp och gylf. Ett annat bra alternativ kan vara knapp-gylfen. Då behöver man inte ofta knäppa upp hela gylfen och glömmer man en knapp så klara man sig fritt.

Sedan verkar du vara en man (då du har skägg) och sådana som oss har ju en drake innanför gylfen. I dit militära sa majoren till mig då vi gick ut i fält "Draken måste vädras". Och klart den måste vädras, lägg fram den på kanten av gylfen så den verkligen kan titta ut. En drake i det fria växer mycket bättre än en drake i fångenskap. Tänk på det nästa gång du går med gylfen nere, och tänk på det nästa gång den snygga tjejen kommenterar din öppna gylf på kontoret.

Ska du verkligen till och bära kalsongerna utanpå byxorna, se då till så att du har en fladdermus eller ett stort S på bröstet, gärna med tillhörande slängkappa.

Hoppas dessa ord hjälper dig i dina framtida gylfproblem. Kom ihåg, draken är till för att användas och trivs bäst i frihet!

/Doktor Martin

(3 kommentarer, senast 2009-08-21 15:06)

Nästa inlägg


Hej Doktor Martin!

Jag är lite blyg och Jag är en tjej på 18 jordsnurr. Jag har ett problem som jag inte vågar berätta för mina kompisar.
Det är så här, jag har en pojkjvän som har jättestora fötter. Han är jättefin men jag tror inte att han lever upp till rykten om att ha en stor xxxx.
Varför är han sån? Jag vill så gärna att han ska ha en gigantisk snopp men jag bli besviken varje gång jag ser den. Vad ska jag göra?


Hoppas du har lite råd, dr Martin. Jag är lite desperat....

Kram

/Blygis


Hej Blygis

Du säger att du är 18 jordsnurr. Då var det inte för så många år sedan som du läste Askungen. Kommer du ihåg hon som skulle gå på bal och tappade en sko. Sedan skar hennes styvsystrar i sina fötter för att få skon att passa. Så det är inte alltid bra med stora fötter, oavsett om du är man eller kvinna.

Sedan kan det ju vara så att dina så kallade pojkvän är en Hob. Sådana är kända för att ha väldigt stora fötter, men inte gigantiska snoppar. Är han ovanligt kort, sisådär kring 1 meter, dessutom om hans fötter är ovanligt håriga, då är han definitivt en Hob.

Dock tycker jag inte du skall hänga upp dig på storleken. Du är en ung och blyg kvinna och har säkert inte så stor erfarenhet av mäns varierande attribut. Vanligt är dock att många kvinnor blir som mest tillfredsställda utan en gigantisk snopp. Det finns många delar av kroppen som kan utnyttjas till vad du vill ha. Använd hos honom de lemmar som du anser vara stora nog och hos dig de ställen där den passar bäst.

Slutligen, om det är ett så stort problem att se den. Blunda och stoppa den i munnen så är problemet ur världen!

/Doktor Martin

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

Kära Doktor Martin!

Jag har en fråga som jag funderat över länge.
Varför fyller städerskorna på med så mycket papper på toaletterna jämt? Jag tycker att det är lite läskigt för det känns som att pappershögarna ska överfalla mig när som helst. Är jag ensam om att tycka så?

/Oroad

Hej Oroad.

Jag känner igen ditt problem och vet om liknande incidenter. Det här är faktiskt ett problem för vissa städerskor och börjar bli ett större och större sanitetsproblem på toaletterna. Det brukar många gånger härledas tillbaka till en traumatisk upplevelse för städerskan, oftast relaterad till just brist på toapapper. Städerskorna som fyller på toapapper är dels storkonsumenter av toapapper, dels så är de har de råkat ut för toapappersbrist.

Jag tycker dock inte att du skall behöva oroa dig för överfall av toapapper, för om man behandlar toapappret väl så brukar det hålla sig ganska lugnt. Det finns ett fåtal incidenter då toapapperet anfallit, då oftast i riktigt höga doser samt användade av toapapper utanför toapapperets arbetsuppgifter. Såsom att göra hushållsgöra och torka av diskbänken, glasögonen eller det utspillda vinet.

Du är inte ensam om att oroa dig för anfallande toapapper, dock är det inte så vanligt. Jag hoppas du är lugnad av mina ord, annars är nog det bästa att försöka prata med städerskorna. De har ett problem och du har ett problem som är ganska motsatt. Er gemensamma aura borde kunna råda bot på era problem. Nästa gång du ser dem, ge dem en toarulle, då kommer de känna att du finns där för dem då det nästa gång råkar ut för toapappersbrist. Skriv gärna ditt telefonnummer på det innersta papperet så ger det ännu mer trygghet.

/Doktor Martin

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

Om Hjalmar Söderberg hade upplevt den här dagen skulle han ha haft inspiration för ett helt decennium. Trots att jag till skillnad från Doktor Glas endast har strävat efter att göra gott dessa 13 timmar, är allt jag har fått tillbaka för mina ansträngningar en halvskrapad trisslott och någon annans kemtvätt. Jag vill vara tacksam för resultatet, men det är svårt att finna en situation där jag kan ha användning av en kjol och ett par strumpbyxor.

Det är självklart inte första gången mina godvilliga handlingar slår slint, men den här gången är det annorlunda. Den här gången kan inte mitt tålamod rädda mig från pessimismens omfamning. Jag har alltid sett mig som en välgörare; någon som rättar till skyltar och håller dörrar öppna. Och det är någon som jag gärna vill fortsätta att vara. Men frågan är om samhället verkligen vill ha en god samarit. Det verkar inte så.

Trots dessa dystra tankegångar viker jag just nu ihop kjolen för att leta reda på dess rättmätige ägare. De namnlösa strumpbyxorna behåller jag. De verkar absorbera fukt ganska bra - och jag behöver torka golven imorgon.

Hur som helst är det trisslotten som besvärar mig. Jag brukar alltid ge bort hälften av mina vinster till föreningslivet. Frågan är om denna del av min rutin är värd att behålla. Dagens samhälle verkar inte tycka det, och Söderbergs alter ego skulle förmodligen behålla pengarna också.

Jag antar att den egentliga frågan är om det fortfarande finns plats för den gode välgöraren i det svenska samhället. Kanske lämnade vi gentlemännen kvar i 90-talet?

Rick - välgörare för tillfället.

http://rickchi.blogspot.com

(1 kommentar, 2009-04-10 15:58)

Nästa inlägg