En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om Martin

Jeremy Lin former Knicks Friends of Fields sleep sofa the results both man and sofa with red couch almost fooled moved to Oakley Outlet this year's NBA All-Star dunk contest props. When this year the summer LinShuHao and rocket signed a Buy Oakley Sunglasses three-year, $ 25.1 million fertilizer about how many people believe that the "sofa man" story will repeat itself? "Lin crazy" once again brought a surprise, he was ready to go to bed the Rockets new teammates Cheap Oakleys home sofa.

Rockets players Parsons on Twitter drying a phone screenshot above Jeremy Lin sent his message: "I'm sorry to disturb my new furniture has not sent mind tomorrow I stay up late to your sofa ? "apparently connected requirements Parsons Jeremy Lin also raised sleeping sofa surprised, but more or appreciation of the character of the Harvard top students.

"Very pleased that the NBA's money and did not change him." Parsons wrote on Twitter. Jeremy Lin immediately reply: "So answer my question, in the end I sleep on your sofa?"

Jeremy Lin Rockets annual salary after Martin, is a high-income groups, early is no longer the Knicks when temporary workers poor boy, together with commercial endorsements, he skyrocketed to more than ten times. Not long ago, he bought a house in Houston, the surprise is that it is not a luxury, but an Cheap Oakley UK ordinary house worth only $ 130,000. To know that Yao Ming in the forest house not far from the purchase of the villa in 2007, then Cheap Oakley Sunglasses Outlet spent $ 3 million.

Too many examples of flourishes and then daughter cleared in the NBA, Yao and Jeremy Lin who has Orientals housekeeper tradition, by contrast, Jeremy Lin pursuit of material life more simple, the changes caused by the money in his possession minimal. Lin crazy behind such a simple Jeremy Lin, "Sofa brother" Discount Oakley Sunglasses is not simple.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg


Hej jag undrar om det är farligt att ha oral sex eller om det är ohygieniskt på nått sätt även om man har tvättat sig innan?


Hej

Det finns många saker i livet som är ohygieniska. I en undersökning gällande bakterier så sas det att det är mer bakterier i isen på McDonalds än vad det är i vattnet i toalettstolen. Det känns lite ohygieniskt.

Det finns tre typer av oralsex, Cunnilingus, Fellatio och Analingus. De två första är de vanligaste och de som är mest hygieniska, Cunnilingus på en kvinna och Fellatio på en man. Den sistnämnda är den som är mest ohygienisk och som orutinerad rekommenderar jag en av de två första.

Om du äter chips tillsammans med dina vänner på kvällen så stoppar du i dig mer bakterier jämfört med att ta dig en nyansad skäggmacka. Dock, använd din näsa, stinker Musen, Kissemurran, Grottan, Lårbensviken, Geggvecket, Bävern, Nöjesfältet, Lisa, Lilla busan, Pälsburgaren eller luktar Ballen, Ballträt, Dolmen, Dasen, Åderpålen, Bamsen, Stiltheten, Draggen, Mannens hjärna, Familjelyckan,Musdödarn, Choritzon, Livets träd, Spottkobran, ja då skall du antingen be henne/honom att tvätta sig eller avstå.

Sedan finns det väl vissa saker du skall passa dig för, vid riklig mens kanske det är bra att avstå oralsex, då kan man hitta på nåt annat. Dessutom är det bra att veta att t.ex. munherpes kan smitta till könsorgan och lika så könsherpes kan du få runt munnen. Var försöktig med det, sedan är det bara att slicka och suga.


//Doktor Martin

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

Hej
Har stora besvär med min rygg med bla ryggskott och diskbråck.
Senaste gången det small till i ryggen var nu den 12\7 i år med enorma smärtor som följd
Nu är det den 21\7 och kan omöjligt sitta ner mer är nån minut sen är det som om
nån kör en kniv i ryggen på mig det strålar även ner i benen.Går på krycker för att det
gör så oerhört ont att gå utan dom.

Så till frågan :Bara att vänta ut tiden å hoppas på en bättring eller ringa doktorn
på orten?

Hoppas på ett svar,jobbigt med dessa smärtor

MVH
Ubbe


Hej Ubbe

Sorry att jag inte svarat dig på länge, har haft semester.

Svaret på din fråga är enkelt, är du man eller mus? En man väntar ut smärtan och en mus ringer läkaren. Män brukar vilja vara män, men brukar sällan klara av att vara män. Då det väl kommer till kritan så klarar en man väldigt lite smärta, speciellt vi moderna män som inte ägnar oss åt att jaga djur på arbetstiden och slåss mot andra klaner på fritiden.

Så jag misstänker att du uppsökte din läkare och hoppas du mår bättre nu.

//Doktor Martin

(2 kommentarer, senast 2009-12-07 18:23)

Nästa inlägg

Hej!

Jag har ett stort problem med dålig andedräkt och det är väldigt störande för mitt sociala liv. Jag har Tonsillolit dvs stenliknande lagringar i mina halsmandlar och de ger upphov till dålig andedräkt. Då jag plockar bort dem genom att skrapa i halsen så de försvinner, försvinner också den dåliga andedräkten men jag får hela tiden nya stenar och måste skrapa varje morgon och kväll vilket leder till att jag är öm i halsen. Jag är väldigt trött på dessa och önskar inget annat än att de försvinner. Jag funderar på att operera bort halsmandlarna som löser detta problem men jag vill inte bli känsligare mot infektioner. Men om detta är nackdelen så för jag stå ut med det eftersom andedräkten som sagt förstör för mig. Vad tycker du jag ska göra? Jag har redan testat allt men räcker dessa stenar för att få halsmandlarna bortopererade? Vad ska jag säga till läkaren på vårdcentralen?

/Mvh sten halsmandlarsson


God afton Herr Halsmandlarsson

Ja, visst är det äckligt med dålig andedräkt? Jag gillar inte alls då folk kommer fram till mig med sin dåliga andedräkt. Dessa stenar du pratar om, går de inte att få bukt på med andra metoder? Minska på skrapningen och använd munskölj som skall förbättra andedräkten, såsom SB12. Hur upplevs det av andra med din dåliga andedräkt? Är det så att alla säger du har dålig andedräkt eller är det något du inbillar dig själv? Får du ragg?

Att få halsmandlarna bortopererade är inget jag rekommenderar. Det är också svårt att få göra det om man inte har mycket problem med dem och dit räknas inte dålig andedräkt. Så min rekommendation till dig är att besöka en läkare och prata om dina problem. Det finns receptbelagda preparat som kan vara bättre. Fast får du ragg så klaga inte, det är mer än vad jag får.

(6 kommentarer, senast 2016-12-20 00:33)

Nästa inlägg


Hej dr. Martin!
Jag är en tjej på 16år som undrar över en sak: Kan man vara allergisk mot cigarettrök? Jag har aldrig tidigare haft någon allergi men på senaste åren så har jag haft mycket svårt att andas in cigarettrök. Halsen blir som täppt och torr + att ögonen börjar rinna och klia. Detta sker bara i samband med cigarettrök, jag har provat andas in annan rök också men inget händer då. Jag har själv heller aldrig rökt. Kan det vara så att jag utvecklat en allergi mot cigarettrök?? Båda mina föräldrar röker mycket och det är jättejobbigt när jag är i närheten då jag får svårt att andas.

// Johanna


Hej Johanna

Det låter som du har ett ganska jobbigt problem och det är ingenting som är löst över en natt. Att vara allergisk eller överkänslig mot rök och starka dofter är ganska vanligt. Hur fungerar det med parfym, blir det likadant då du luktar på din pojkväns nyinköpta parfymflaska?

Dock så tycker jag det viktigaste är att prata med dina föräldrar. Att vara förälder och rökare är oansvarigt, om ens barn får problem för det så är det ännu mer oansvarigt. Ta en diskussion med din mor och din far. De är dina föräldrar och inte farliga. Börja med att se till att de inte röker inomhus, det är en start, sedan kan du ju alltid börja slänga deras cigaretter och vägra prata/umgås med dem då de röker.

Slutligen, om du ska börja röka själv. Se till så att du får tag i bra röka!

/Doktor Martin

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg


Hej Doktor Martin

Jag är en kille/man som snart fyller 33 och har en liten fundering gällande damer. Alltid då jag är ute på krogen så hamnar jag med en 50-årig donna. Det slår aldrig fel, hon är alltid 50 och det är oftast jäättebra oxå. Jag träffar ju aldrig en kvinna i min egen ållder.

Varför kan jag inte hitta en kvinna som är som mig så man kanske kan skaffa sig ett riktigt förhållande? Hoppas du kan hjälpa mig, jag känner mig som lammkött hela tin.

Tack på förhand,

Lammköttet


Hej Lammköttet

Jag förstår ditt problem och det finns en vetenskaplig förklaring till ditt problem. Det är absolut inget allvarligt, och det finns en enkel lösning och det är att fokusera med rätt huvud.

Som du vet så är du som man utrustad med två huvuden. Det ena för sex och det andra för förhållanden. Du tänker med sex-huvudet och det är programmerat till extremerna.

Det finns en vetenskaplig minimiålder och en maximiålder för sex (såklart förekommer avvikelser och den kan påverkas med förhållandehuvudet om man vill). För att räkna ut den minimiålder som du letar så ta din ålder (i detta fall 32), dividera i 2 och addera 7. det blir 23 för dig. För att hitta maximiåldern, ta din ålder, subtrahera 7 och multiplicera med 2 och du får fram siffran 50.

Således, om du tänker med det huvud du tänker med på krogen så hamnar du antingen på 23 eller på 50. Då en kvinna på 50 är lite lättare att fånga så är det helt logiskt att du hamnar där. Det gällde mig också då jag var 22, då drog jag hem 30-åriga donnor (då kvinnan är som bäst). Nu då jag är 46 så är samma ålder perfekt igen.

För att du skall hitta en bra balans så måste du tänka med båda dina huvuden. Försök träffa kvinnan en gång utan att använda ditt ena huvud, då skall du se att åldern kommer närma sig din och relationen kommer att bli längre.

Efter några rundor av det så har du hittat balansen och får det perfekta förhållandet.

Hoppas det löser dina problem.

/Doktor Martin

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
nordic89

Enköping 24/2-09 Kl 19:26

Hehe kännde att jag ville ha "THE CHABI SONG" på min blogg, ett tips..lyssna ett extra på killen som skriker så rösten spricker.

Detta e orginalet:

Simma lungt! LHF RULEZ!!

//HOCKEYBLOGGARN NORDIC89

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg