En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Spontan nattlig aktivitet

I morgon ska jag åka tåg... I nio fucking jävla timmar!
Folk som hoppar av glädje över att charter resor har tagit järnvägen till medelhavet borde skjutas och jag skälv borde hängas upp i vristerna för att jag allt för många gånger påpekat att jag skulle uppskatta en tripp på transsibiriskajärnvägen.
Tåg är tristess - Tågtrisstes helt enkelt. Jag har förvisso lyckats återställa min kära media spelares spårlöst försvunna komponenter så att jag kan förnöja resan med ett eller annat avsnitt av skrämmande lustiga sitcomes, men hur kul är det efter två avsnitt?

"Dagens I-landsproblem"! ropar en glad antusiast från bakre raden av salongens främre sektion.
"Ta dig i brasan!" ropar jag trivsamt tillbaka.


Luddigheten i begreppet "hem" har tagit sig ann nya svindlande höjder.

"Jag ska åka hem över helgen för att sedan kunna åka hem till skolan"

Men det kan ändå inte mäta sig med tillfredsställelsen i att komma trea i den ständigt så prestations betingade bowlingen. Eller varför inte insikten om at min bror spöade mig ännu en gång genom en försmädlig slut-spurt (om man nu kan säga så utan att bowling termerna får spel och ringer förmyndarregeringen, vad nu det kan vara...).

Åter till nuet:
Jag, mor, bror och brors kanske lite förtappade vän började denna dag med att traskade in på Rödakorset. Vi fyndade oss fördärvade, för att sedan titta in till rusta (trist kille).
Middagen intogs med farmor och slutade i ett jobbigt ekonomiskt tillskott (jag är ju rikare än krösus sork och har faktist försökt skriva en budgetproposition).
Vidare till förlösande bowlande och möte med allas min Anders på klassiskt "jag är dåsig och känner en enorm dragning till att spela skjuta-skjuta spel på min dator tills klockan slagit knut på sina visare"-humör.
Kvällen och dagen avslutades med öl med min bror och ett misslyckat försök att ta sig till världensände, även kallad björktjära, för att där försöka avnjuta en förfest. Det hela slutade i svamel i en rökruta, dock med fina sentimentala nivåer.
Jag är nöjd med dagen (helt utan ironi för ovanlighetens skull)"

Nu ska jag sova!

Skrivet av onesetttogo, 2008-09-21 02:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?