En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Hammrande framställning i lila

"I fason" om jag får uttrycka mig i klart klumpig text.
Framåt marsh!
Mitt internätande har dött en aning. Men bara lite så där halft och meningslöst sprattlande, för att på någotvis kunna rädda sin splittrade själ. Nu fattar jag dock åter det flammande svärdet för att på nytt klyva ord och meningar med fasligt rutten precision och berätta vad jag på senare tid lyckats ställa till med.
Var god njut!

I konstalationen Nyman, Nilsson, Lindblom färdades vi förbi Färila in i dimman även kallad finnskogen. Destination Kårböle, byn som anser sig vara sveriges absoluta mitt punkt och som året till ära skaffat sig en än större skyllt för att bevisa det.
I sommarnattens sista strålar hammrade vi i oss ruset på kändis maner tills sömnen plockade fram sitt absolut största baseballträ.
I tre dagar fiskade vi. Fisk fisk fisk.

Score:
8 Öringar
52 Abborrar
3000000000 Mörtar, löjor och annan pessimistisk slemfisk.

Låt oss säga att mitt nöjdface tagit sig till ny svindlande höjder eftersom lotten att få tre abborar på kilovis föll på en inte ontanande "mig själv".
Den sista kvällen såsade vi till ett grillande, taberaserade spritförådet och dansade oss fram och tillbaka till Kårböleskans. Allt akompanjerat av myggens festande och det slående fotbollscitatet från Nymansbördernas karierer

"Slön du Henning, du som ha böllskor!"


Idag trillade ett brev in med min framtid väll in printad på blankpapper. Öland kallar.
Men Anna? Hur skall detta sluta? Insperationen för Musikteatern har aldrig varit mer klyshigt stor, men hur gör man med ett avständ på möjliga 1600 km?
Skräckblandad förtjusing har aldrig varit tydligare.

På Tisdag börjar mitt shemalagda liv i form av den juva hemtjänsten för den som på någotvis hyser intresse i frågan avföring kommer jag att hålla telefonjour på okänt nummer och destination. Rikedommen håller sig dock inte långt borta!

Katjing!

Precis nu bestäldes en MacBook! Hur coolt är inte det!

Katjing!

Nu räcker det.

Puss

Skrivet av onesetttogo, 2008-06-18 12:45

Vilken MacBook tog han? Hon ska också skaffa sig en, så det så! Fast jag vet inte riktigt vilken ännu... Aj, 160 mil. Det är bara att önska lycka till!

Skrivet av Hoppitossan, 2008-06-22 19:48

Den billigaste. Känner att det räcker.
Mhm!

Skrivet av onesetttogo, 2008-06-27 11:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?