En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Danderyd har målat om

Jag har en viss känsla av att det här inte leder någon vart...

Min dag har varit allt annat än peppande... För efter att ha spenderat 4 timmar på sömn mår inte min sömntörstiga kropp bra. Jag skulle nästan kunnat dödförklarat mig själv efter en halvtimme på mitt vikariat hos hemtjänsten, som i stort sett gick ut på att titta på och begrunda hur intressant det är att göra ingenting (med undantag för min eviga strävan att hålla kropp, och framförallt ögonlock, uppe. Vilket visserligen kan vara intressant nog, eller åtminstone lika intressant som att se hur en snigel förflyttar sig på vatten).

Grekland gick, så att säga... inte riktigt som planerat. Min tur tycks ha farit på resan istället och lämnat mig förtvivlat frustrerad och gnagande på onämnbara föremål och djur. Allt kan uppenbarligen inte gå som man tänkt sig (vilket antagligen kan ses som det absolut mest kända faktumet av alla här i världen, näst efter jordens oförmåga att säga något vettigt). Men min bitterhet och mitt tillfälliga svacka av manodepression och syner av små seriefigurer, tycks ge vika... Vi hoppas på att det hela försvinner med ett ljuvt "poff".

Stockholm är en bra vacker stad, malmö är inte i närheten... Nya Zeeland? Hm...
(Hur skumt var inte det där? Vad menar han? Har han en ide som kommer att ogillas av många men gillas av andra?)

Tur att vi i stunder av onödigt ledihetstagande och opassande arvikabiljettfrånvaro kan luta oss till baka och titta på Tim Robbins och Morgan Freeman. Det är vackert, jag vill nästan hoppa runt av glädje! Oh rus!

Väskan är borta, den sista länken? Det kanske så illa... Vad hoppas vi på? "Destroy some "is", put in som "was" and it all gone make som sens again"

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-15 18:58

Jonas.. Jag vill ha dig.. Vid en sjö.. Med ett fiskespö i handen..

Skrivet av Dagh, 2007-07-16 15:16

Oj, vilket erbjudande! Vad ska jag ta mig till? Det borde ju gå att ordna...

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-16 15:25

Ja, fixa det. Gubbjävel!

Skrivet av Dagh, 2007-07-16 17:02

Jonas, du smickrar mig med kommentarer som "Det är tur att din sista mening blåser bort all förnärmning tackvare sin storartade likhet med geniet Stenmarks författarskap! " Jeh vet inte riktigt vad du menar men jag ska fråga dig imorgon.

Skrivet av Lina, 2007-07-18 22:35

Hurudu! Känner du inte till Stenmark? Du är en förädare mot hela den komerciella komiken! Att inte känna till honom är som att... Hycklare! Jag är rädd att om du inte snarast skaffar kunskap i detta ämne på egenhand, måste jag nog dra tillbaka komentaren i fråga... Jag skäms över dig! Ajaj!

Gubbjävel? Vad har jag gjorrt för att fötjäna denna aningen missplacerade utnämning?

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-19 10:34

Ja ja, såklart "allt Jonas vet är allmänbildning" må så vara att jag inte vet vem det är. Enda Stenmark jag känner till åker skidor eller sjunger. Men du, jag kan åtminstone boka en flygbiljett... Så vilken egenskap skulle du helst vilja ha av de två?

Skrivet av Lina, 2007-07-19 12:13

Hurru! Jag tror att du är fullt kapabel att göra samma misstag som jag gjorde, faktist! Det låter en aning värre än vad det är (vad jag nu vill mena med det).

Här kan du studera en litet smakprov på den store konstnärens verk:
http://home.swipnet.se/mrhawk/js.htm

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-22 21:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?