En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Kalamata är inte en maträtt gjord på någons kvarglömda fingervantar

Jag har överträffat mig själv! Jag är imponerad av hur förvirrad man kan vara och hur mycket ouppmärksamhet som kan rymmas i en enda människa...
Min frustration har bestämt missat några gränser och sträcker sig nu i en något märklig omloppsbana runt hela mig (kanske inte en alltför ansenlig sträcka dock).
Det är klart att alltihop egentligen är ganska komiskt. Faktum är att om jag inte själv var huvudpersonen i detta drama, hade jag troligen fallit ihop i spasmer, orsakade av ett abnormt skrattanfall som säkert skulle vara natten lång...
Men nu råkar jag ju ha intagit denna centrala roll(helt oavsiktligt) och vad gör man egentligen när man råkat boka en flygtur till Peloponesos, en lagom bergig halvö cirka tio mil nedanför Aten (det är ju förbövelen inte ens en riktig ö!) och cirka 60 otroligt blöta mil ifrån det aningen trevligare och mer menade ön Rhodos (som ju faktiskt är en riktig ö! Fuck you halvmesyr-peloponesos!)?
Åker man till Arlanda och hoppas på att minst en av det rätta och enda fullbokade flygplanets passagerare drabbas av böldpesst? Svaret är ja... Jag tror inte på mig själv ens.. Jag börjar bli så där genomskinlig som han i "ghost"... Men det otroliga i det hela förmildras genom att jag annars också skulle ta den vägen, min familj gillar Stockholm...

Jag har dock en plan B. För eftersom böldpest senast påträffades runt år 1342, tänker jag jobba mig senil, genom det glömma detta 60 mils misstag, och därefter kanske döda random åkersork eller ta ett nytt försök på "boka mig en resa till solen" om en månad, denna gång utan fucking-fritidsresosrs.se:s hjälp! Hoppas Jävulen och alla helvetets vältempererade lågor tar dem!
Om jag nu ändå ska till Stockholm kan jag ju förresten passa på att supa mig redlöst full eller bara åka till Gröna Lund... Tiden får utvisa mitt morgondagliga öde.

"...kalamata är en flygplats åt helvete på fel plats..."

Förövrigt hatar jag världen, läser Harry Potter och undrar vart min rakhyvel har gömt sig... God natt!

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-10 23:29

Oj, oj,oj då... Jag hoppas du försöker dig på en bättre resa!
Angående Stockholm tycker jag personligen att du ska välja Gröna Lund! Prova på den nya "kvasten", den var faktiskt ganska kul!

Skrivet av elinhu, 2007-07-11 00:21

Haha, det hoppas jag också! Min tur verkar inte vara på topp, så ett eventuellt gröna lunds besök skulle säkert sluta i random olycka eller uppstötning skulle jag tro...

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-11 09:55

Då känner jag två personer som gjort så att de inte kommer utomlands denna månad. Den ena kommer antaligen inte ut alls detta år. Hoppas du gör det isället!

Skrivet av Hoppitossan, 2007-07-11 21:54

Vågar jag fråga vem?

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-13 18:29

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?