En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Nervositetens Mekka

Jag börjar ana att hela min tillvaro sjunker. Jag lider av det faktumet att jag inte kan skylla det hela på att jag bor på en sköldpaddas rygg. För övrigt en ganska bra anledning till det mesta:
Tex:
- Var var du idag? Du dök aldrig upp på ditt otroligt stimulerande arbete! (Jag vill poängtera att jag egentligen inte har något emot Hällagården, men just nu är min trötthet i färd med att öva frisim mellan mina öron... Fram, och tillbaka... Fram och tillbaka...)
- Jo mitt hus, liksom... ja du vet, simmade sin kos... Med mig i... Osis!
Eller:
- Kan inte du följa med och äta en massa smaskig korv (som vanligt tillverkad av de absolut finaste delarna av en gris tingar, njurar och tarmar) med oss?
- Nja... Du vet, sköldpaddan måste ju matas..."

Vad håller jag på med? Det som är inpräntat ovan kan vara det absolut mest meningslösa jag någonsin inpräntat...
Jag skriver en blogg för att jag inte har något annat för mig! Tragik!
Det här kommer att sluta i kaos! Antagligen kommer jag, om några sekunder, finna mig själv tuggande på mina ena fot för att på så sätt slippa lite av den tristes jag nu har försatt mig i...

Jag tar nu avstånd från allt som tidigare skrivits på den här sidan!

Flygbiljetten är nu bokad, ledigheten är uttagen (jag fick dock gå över ett eller två lik, jag räknade inte så noga, för att lyckas). Men som vanligt oroar jag mig för allt som KAN gå snett (åh så olikt mig! Jag är sååå förvånad! Jag skulle nästan kunna börja gnaga på den andra foten i ren frustration! Ingen har dessutom sagt att det kommer att göra det "dum-jävle"!).
Jag har ett gäng trevliga scenarion som har stått på "shuffel" och "repet" i snart två veckor (inte undra på att sköldpadds jäveln sjunker/dyker!).
Fel gate, fel flygplan, fel resväska, fel ö, fel människa, fel tillmötesgående, "fel fel fel Tor-Leif", fel pass, fel biljett...
Det finns kort sagt en hela maffia med händelser som skulle kunna hända... Chansen att dom skulle hända är dock otroligt små, men dom kan ju hända, sannolikhet är inget som egentligen styr sannolikhet. Allt är ju bara ett virrvar uppbyggt av absolut ingenting! Som vakuum baserat på vakuum.
Mitt favorit scenario är dock att jag hamnar på fel ö. Då helst en ö ditt flygplanen, efter att ha släppt av mig /slash/ gjort en våldsam kraschlandning, där jag och 40 otroligt svettiga människor är de ända överlevande, slutar att åka till för att dom inte kan upptäcka den p.g.a. en ovanligt skum lottorad... Hur osannolik är inte det? (Ni som inte fattar poängen är lyckligt ovetande människor...)

Som ni kanske märker så bryter jag, så sakterliga, ner mitt eget sinne... inom kort kommer jag att vara ett alldeles lagom viljelöst kolli (O så trevligt), mycket nöje!

Ironin ligger som en ovanligt tjock dimma i luften... Det är nästan så att jag skulle kunna springa in i den och upptäcka att jag nockat mig själv med ett outtalat tonfall. Jag tror att jag skulle vara relativt ensam om det...

Min bror kom med ett märkligt erbjudande för kvällen, men jag tror att jag bara tänker sitt och vara nervös, det är ju så underhållande!

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-06 19:54

Åh! "fel fel fel Tor-leif", det underbaraste av Bert-citat! Tack! :) Haha! Jag tänkte även googla på lottoraden du pratar om och skriva ned den här, som ett dåligt omen inför resan liksom, men den olyckliga serien har gjort mig skrockfull(are) och jag insåg att jag inte vågade skriva den.

Skrivet av Anna, 2007-07-07 12:24

Men hörru, så fel kan det knappast bli. Njut av åkturen och tänk INTE så förbannat mycket!

Skrivet av Lina, 2007-07-07 13:26

Tänk inte, så löser allt sig i slutändan!

Skrivet av Hoppitossan, 2007-07-08 01:09

Är det något jag har otroligt svårt att undvika så är det det! Grubbla, fundera och vrida på saker i det oändliga är alla min mellannamn...

Bert äger, jag undrar "vem anna" bara....

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-08 13:27

Ja, herr grubblare och tänkare. Du kanske ska ta en masterexamen i det ;-)

Skrivet av Hoppitossan, 2007-07-09 21:27

Du vet söta, snälla, rara, gulliga, snälla Anna? Anders Anna, kan man ju också säga.

Skrivet av Anna, 2007-07-13 21:18

Ah, så du har hittat denna trevliga plats på jorden? Trevligt, trevligt!

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-14 18:54

Jag tror att genom denna blogg kan du se ditt eget oda. Det var varst. En rikitig "Malaka" skulle de ha sagt har.

Skrivet av Icke brun annu,nog aldrig., 2007-08-07 12:50

Mm, jag borde skaffa en husvagn och åka runt på olika tillstälningar och sälja mina spådomstjänster... Jag undrar fortfarande om någon övermakt ogillar mina reseplaner i största allmänhet... Eller ogillar; snarare HATAR! Innerligt och hjärtligt.

Skrivet av onesetttogo, 2007-08-08 12:07

Oj, hatar ar ett stort och starkt ord. Det skall du veta.

Skrivet av albaner?albaner!, 2007-08-08 21:59

Mm, men ack så bra det kan passa in på överheten! (Undrar vad jag menar nu? Vill jag dansa en mordisk valskanske? Hm, så är det nog! Med döden i fråga).

Skrivet av onesetttogo, 2007-08-09 12:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?