En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Det smalnar av mot toppen

I mina vilda funderingar och hissnande vissuella fantasier la jag fram en plan över hur jag på bästa sätt skulle kunna få detta inlägg, just detta, att framhäva all den förakt jag känner för tillfället. Att verkligen kasta skit på det mesta som egentligen inte förtjänar det, men mest på Daft Punk! Ah vackra tanke...
Ganska snabbt insåg jag dock att ett sådant projekt inte bara skulle vara som en ända stor osmaklig moralkaka, det skulle dessutom bli så på tok för mycket tårta kvar till min bror om jag skulle genomföra något sådant... Ve och fasa! (Andra faktorer skulle kunna vara att någon kanske skulle dö p.g.a. att en flygel skulle fall ner från tredjevåningen)

"Husby husby, gudarnas stad!"

För första gången på ack så länge lyckades jag hantara mitt intag av alkohol (en mer ingående historik över mina senaste meriter i ämnet går att finna i valfritt moln).
Bragden låg i att jag varken behövde få upp saker över mina läppar som jag trott hörde hemma i magtrakterna (något jag förövrigt anser vara det obehagligaste som fins, näst efter Daft Punk) eller behövde lägga pannan i allt för många djupa veck för att komma ihåg ett hyfsat sammanhängande händelseförlopp över gårdagen. Imponerande, inte sant?
Kanske det hela främst grundade sig på att jag fick sova i två trevligt blommiga fotöljer (vad blommorna har med det hela att göra är en gåta jag inte är kompetent nog att lösa), eller kanske på att jag inte ville känna hur min mage smakade, eller varför inte på grund av att någon tog så god hand om mina vader? Det finns så många orsaker att inte ens ord skulle räcka för att rabbla upp dem!

Trevligt var det utan tvekan i alla fall! (Egentligen vill jag framhålla eriks bros kommentar nu, angående den goda "Trettifyran", men det blir ju så skrytsamt... Framhållas borde även den helt igenom underbara avslutningen på mebiti, men tid är pengar!).

Vissa faktorer går dock inte att undanröja från mitt sinne... Dom stör mig, lite som en ryskradiokanal över MW-frekvens ungefär. Jag bör ringa någon som kan sånt här, inte heller denna gång är det Ghost Busters. Ekonomin håller dock inte, inte för det, inte för något alls i dessa dagar av surealistiska priser!

Jag undrar om vi i det förra inlägget upplevde frustration från komentatorerna (singular)?
Jag undrar om hela förloppet gått smidigare om jag hade varit rak i ryggen ?
Jag undrar om man kan köpa ost för under 5 kr kilot?

En sista hyllning: Sub-etha!

Skrivet av onesetttogo, 2007-06-23 17:41

Gör ditt bästa och tro på det, så blir allt bra - det ska du se!

Skrivet av Hoppitossan, 2007-06-23 22:45

Det var en kommentar som låter fin, men som jag inte är speciellt bra på att leva upp till... alls faktist... Förresten vad syftar du på? Jag hängde nog inte riktigt med.

Skrivet av onesetttogo, 2007-06-24 10:40

Alla dina djupa veck som kommer fram som du sedan försöker spela bort nätterna långa.

Skrivet av Hoppitossan, 2007-06-25 21:53

Haha, musik är bra för själen! Nätterna blir rent av juvare, nästan som en sägen: "Pojken som satt vid sitt piano natten lång". Ack så poetiskt!

Skrivet av onesetttogo, 2007-06-26 10:52

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?