En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Pretentiösa verser av orimlig diktare

Nu har den överdrivna och nästintill inbillade depressionen lagt sig. Helgen räddade mig ifrån ondo, och frälste mig i från frestelsen "ty riket är ditt och makten, och härligheten, i evigheten, amen."
Att frälsning skulle komma genom ett sällskapsspel och familjen Erikssons matlagningskonst var kanske lika otippat som att en australiensare skulle vinna skrisko-sprinten i os, men men... I båda fallen så tror jag Jesus blivit besegrad, han kanske inte vet om det, eller så bara låtsas han inte om det, vad vet jag?
Detta är dock inte hela sanningen... Det finns en detalj jag väljer att utelämna som är så underbar, så full av glädje och så fulländad att jag har otroligt seriösa planer på att klassificera det hela som en dröm. Eller varför inte en uppenbarelse? Jag kanske till och med har material nog att bilda mig en egen religion? Vem vet...

En annan liten helg-händelse som bör nämnas är min limbo seger. För trots min berusning och trots mina stuprör (som dessutom hyser ett enormt förakt för gräsfläckar) lyckades jag besegra både en tjej, som i regel bör besegra det manliga släktet i denna "sport", och dessutom en tappert kämpande Nisse, som in i det sista hävda att han var fullare än mig och att han hade otur. Men han visste icke vad han talade om! Förfesten hyste även en hel del angenäma samtal av den självförtroende höjande raden. Slutproduktions-kredden tänker nog hålla i sig ett tag till.

Ondska
Det finns en instans vid namn Dexter dit jag nu, för cirka tio minuter sedan, vände mig för att med smilegroparna i nacken ta reda på vad mitt slutbetygen landade någonstans (jag har ett gäng kvalificerade gissningar: En kulle, på en höna som precis skulle värpa ett ägg, på min cykel osv). Men icke! Dexter var inte villig att tillåta mig denna glädje, som förvisso kan vara högst ihopfantiserad och ganska onödig eftersom mitt slutbetyg inte kommer att behövas på att bra tag... Men ändå, att bli snuvad på remoladen är aldrig någon trevlig företeelse så jag har beslutat mig för att förbanna denne dexter de närmaste timmarna med ord som "hotten-tottare" och "jäkla mumintroll"! (det känns redan lite bättre...)

Men dock av dessa 15 frågetecken så är 9 relativt säkre "treordiga ting" och ett är "ett tvåordigt ting", alltså lite mer fåordigt (rimmaren, jag kunde inte låta bli). Jag bör inte klaga, men jag gillar inte att skryta heller, så jag säger pass och tar nästa plan till Jupiter (vad jag tänker göra där är en nästan lika stor gåta som min tilltänkta sysselsättning i Malmoe). (Varför jag i alla tider och alla väder ska kommentera mina egna ord och meningar är även det lite märkligt).

Slutligen undrar jag bara varför jag cyklar till skolan när det går en buss, när jag har ett körkort och när den enda anledningen till upptåget är att jag är vrång? Kan någon svaret på frågan vinner dom en tripp till skolan på min pakethållare.

Mycket nöje!

Skrivet av onesetttogo, 2007-05-28 21:04

det är med cyklingen är faktist ett stort mysterium

Skrivet av kompisen, 2007-05-29 15:47

Det är lite pinsamt faktiskt, det här med limbon. Jag får säga som Nisse, och bättre lycka nästa gång! ;)

Skrivet av youatemybird, 2007-05-29 21:08

Kanske jag lär mig att skriva på detta underliga sätt, men inte fan att tyda det.

Skrivet av charlotta, 2007-05-30 12:07

Svar i mängder:
Jag behövde faktist inget konstaterande! Jag vet att det var en dum ide och nu är jag sjuk som följd av mitt cykel påfund

Jag önskar dig alla lycka. om du har tur kanske du kan placera dig på en delad första plats...

Jag kan upprepa detta om och om igen: Det är inte så svårt att förstå, allt du behöver göra är att fundera lite extra, klura lite lixom :)

Skrivet av onesetttogo, 2007-05-30 18:37

Du ananr inte vad du gjort mig glad genom att beskriva spelkvällen som en frälsning! Bättre betyg kan väl inte en värdinna få?

Skrivet av Lina, 2007-06-01 17:03

Jag tror inte det :)

Skrivet av onesetttogo, 2007-06-02 15:12

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?