En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Associationer av solitära diktare, insyltat bland annat smått och gott

Bröderna Karamasov har återupptagits!
Ett stort steg på min ära...
Nu inser jag varför jag tappert har försökt att kämpa mig igenom detta okuvligt tunga litterära verk och varför jag inte bara valt att vika 830 pappersflygplan av den: Den äger ju! Min dumma högstadiehjärna insåg nog inte det, ej heller den fullständiga helhets bilden, ej heller vad som egentligen stod där. Kanske jag lyckades snappa upp ord som "är" och "där" någon gång i varannan mening, men jag tvivlar på att det var mer än så. Jag såg nog endast det hela som en fasanfjäder i min svarta stormhatt...

Det här var ju kanske inte så viktigt information, men hittills har ingen dött av den, men jag kan dock inte förneka att jag väntar med spänning på det första offret för mina fingrars verk. Jag rent av längtar... (jag vill understryka att jag kan vänta ett tag, det behöver inte ske inom den närmaste framtiden och jag hoppas att, om det händer, så sker det genom sjukdom eller ålder)

30 blev 6...
Jag är en av de 6...
Må jag bli en av de 3!
ICA ICA ICA!

Nu väntar österböle (fornsvenska för "den östra boplatsen", charmerande...). Jag och mina två ny funna danska vänner ska spatsera ut i denna soliga svenska dag för att möta natten och alla dennes sköna kumpaner. Kanske vi spatserar in i en Strindbergslik miljö, kanske 1800-talets Ryssland, huvudsaken är dock att vi inte stöter på några elefanter, blir bortrövade, sover i otvättade lakan, badar isvak eller köper tuggummi av märket "Toy"!

I korthet…

Skrivet av onesetttogo, 2007-04-30 15:31

Om du ska vika så många pappersflygplan, så kan jag hjälpa dig. Under förutsättning att du inte döper något av dem till "Butterfly flip".

Skrivet av Flan, 2007-05-01 23:57

Asså! Hur skulle jag, vid tio års ålder, veta att det inte bara fans ett pappersflygplan som hette det?

Skrivet av onesetttogo, 2007-05-04 08:42

Jonas, kommer du in på ICA i sommar lovar jag att du ska bli behandlad som en kung, i alla fall när jag står för servicen.
Haha, Butterfly Flip var tider det... Är det repris i sommar?

Skrivet av Erik, 2007-05-13 18:35

Jag fick det inte! Skit! Jag snublade på mållinjen... Fick du det?
En repris är fullt möjlig...

Skrivet av onesetttogo, 2007-05-14 22:10

Ja, jag fick det. Otroligt skönt att ha ett riktigt sommarjobb, har aldrig haft det förr faktiskt. Men skulle inte ni flytta till Malmö eller någonting i sommar?

Skrivet av Erik, 2007-05-15 16:20

Nej det är efter sommaren, så jag stannar i kilafors fram tills dess och jobbar... Det blev hällagården för mig, jäkla skit... Men jag får väll stå ut, jag behöver pengarna...

Skrivet av onesetttogo, 2007-05-15 19:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?