En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Blott bitter väntan

Det var inte igår jag tecknade ner tankar i offentlighetens ljus. Men nu är jag här igen, med flitens lampa i högsta hugg.
Ett jullov drar nu sina sita tappra andetag, troligen även det sista jullovet för min del. Nu våndas jag i väntan på den sista terminen. Föraktat mot utbildning har aldrig varit starkare, kanske för att jag trivs så bra med bekymer i storlek med "hur mycket senap får man ha på julskinkan", kanske för att ledighet är något relativt problemfritt eller kanske för att jag helt enkelt är förbaskat trött på allt vad inlärande heter.
Det är bara fem månader kvar, det kan vara möjligt att hålla ut...

Idag har jag påbörjat mitt nya liv som heminredare. Inte mindre än tre fantasilöst svarta hyllor har inhandlats på varuhuset vars köttbullar är det bästa (billigaste) jag vet. Medan dom väntar på att bli uppskruvade med borrmaskinen jag inte har, har jag låtit bli att ta ner julpyntet och låtit bli att spika upp tavlorna min väna moder införskaffat åt mig. Men snyggt känns det.

Jag har även påbörjat mitt nya liv som sökande artist. Wallmans tresidiga formulär har på klyschigaste och sliskigaste maner avklarats och någon form av norsk ålandsbåt har förfrågats om arbetstillfälle.
Nu väntar blott bitter väntan.

Puss

Skrivet av onesetttogo, 2014-01-07 21:37

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?