En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Malmö

Vi tar en liten uppdatering om världsläget:
Just nu är jag bakfull, huvudet är tungt, kroppen värker och jag undrar nästan varför tysk öl ska vara så förbannat gratis hemma hos herr Ohlsson Vestin. Men det vore allt för synd att klaga.
Jag höll mig nämligen i Malmö i helgen. En stad som presenterade sig på ett aningen kyligt sätt vid min ankomst, rent temperaturmässigt. Men även dess uppsyn följde samma spår när jag ca en timme senare, genom barfönstret, fick bevittna en kort men väldigt arg skinnhead rikta slag mot en iranier med rastaflätor.
Spännande, men överglänst av öl och Jerks sällskap.
Polisen kom och vi köpte falafel.
Dag 2 började på Malmöscenskolas tak, vi klättrade upp i ett skrämmande högt torn och skådade ut över den häpnadsväckande platta staden medan mina knäskålar körde ett litet kastanjetsolo av skräckblandad förtjusning.
Det var vackert!
För att fira det skrek jag "le parkour" och gjorde två kullerbyttor där på taket, med följden smutsig jeansjacka men glad kille.
Vi förtärde en glass på kanaltrappan och en falafel från jalla jalla på deras konkurrenters uteservering, blev trötta av solen, sov och såg sedan Jerk spela Masterredovisning.
Vackert även det!
Så det firades med tidigare omnämnda tyska öl hemma hos herrn och hans herrgårdsliknande lägenhet på futtiga 150kvm.
En blues på tvärflöjt, ett balkongrökande och några beslutsångest attacker senare gick vi och åt helgens tredje falafel.
Bussen gick tidigt så jag lät människor sova, gick halvfull genom Malmös söndagssoliga gator, klev ombord och sov tills Lisa ringde.
Det var en djävulskt bra helg!
TACK Jerk!

Skrivet av onesetttogo, 2013-05-05 20:35

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?