En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
onesetttogo

En bristande underhållning

Försommar

Idag klarades mitt PASiska första genomdrag av. Det gick la bra, om man räknar bort huvudvärken som sitter som en kniv i tinningen. Så fort jag tänker en extra rörlig tanke, eller helt enkelt rör på mig, vrider den om lite för att verkligen få mig att förstå att man ska snällt sitta still och inte sjunga gospel.

Jag skrev en låt igår. Ett plagierande försök om hemlängtan. För hemlängtan det är något som börjar smyga sig på mig nu. Hälsingeberg, hälsingesjö, fiska vid en tjärn. Vackra tanke!
Samtidigt vet jag att den här sommaren kommer att bli något annat än tidigare. Avfolkningen har slagit hårt mot min innersta krets och som en ironisk detalj kommer jag jobba mindre än vad jag brukar. Så istället för att svara alla initsiativ om umgänge med
"Nej, oj, jag jobbar då, fan vad synd, men vi kan ju ses när grisar fått vingar och helvetet frusit till is" kommer jag att få fråga själv med mitt eget eko mot en bergväggen till svar. Dvs. mer tid för människor som troligen inte kommer vara "hemma".

Men frukta icke!
Jag ska till Åland.
Jag ska till Norge.
Jag ska till Finland.
(Och jag ska verkligen försöka åka till Nyköping)

När vännerna flyr, jagar jag dom på annan ort.
Adjö!

Skrivet av onesetttogo, 2012-05-23 22:30

Välkommen! :D

Skrivet av Issa, 2012-05-30 20:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?