En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Norrlänning numera bosatt på Södermalm i Stockholm. Skriver om det som är värt att skriva och lite till. Skarvar gärna i kanterna och provocerar de som vill bli provocerade. Mår dock bäst av en kram.

Idag fick jag reda på att en kompis till mig ska börja jobba på samma företag som jag. Lite småspännande måste jag säga, jag har ju bara haft en halvkompis som börjat hos oss. Sedan får vi se vad som sker.

Sedan hände en liten annan sak idan, jag åker förmodligen till Australien den 27:e augusti. Dock bara i 5 veckor, men lagom lång tid. Sedan får vi se hur det blir.


Två riktigt stora grejor, men ändå har jag inte berätta den största. Fast egentligen är det en sån petitess så det är inte värt att berätta, så jag sparar det till framtiden.

Blev dock lite besviken idag, mina första semesterplaner slogs sönder, så nu blir det inte alls som jag tänkt. Får planera om och då blir det med all sannolikhet att hyra bil. Ska kolla om Avis kan fixa så nån annan blir avis!

Skrivet av fakespear, 2007-07-11

Visa hela (0 kommentarer)

Det brukar alltid finnas med i filmer och är väldigt väl känt, men vad är det med män och bröllopsdagar. Jag är ju tyvärr inte gift så jag vet inte hur det kan vara, så visst kan jag oxå bli en man. Fast jag tycker det borde vara ytterst svårt att glömma, det är ju ändå en stor dag, som man borde komma ihåg.

Var och käkade middag idag och då började vi diskutera bröllop och börllopsdagar. Jag ska på bröllop den 28:e denna månad och vi diskuterade lite kring det. Min middagspartner är gift så han skulle berätta att hans bröllopsdag var nästan då, typ en dag ifrån den 27:e. Eftersom jag vet att han gifte sig för 2 år sedan började jag fundera, han borde ju isf ha gift sig på en söndag, vilket han starkt demeneterade. Sedan kom han på efter en lång stunds funderande att han var en månad fel, dvs den 27:e nästa månad.

Jaja, jag hoppas jag kommer ihåg min bröllopsdag. Om det nu blir nån... Sedan såg vi Transformers, helt okej film, även om jag var lite för...

Skrivet av fakespear, 2007-07-10

Visa hela (9 kommentarer)

Idag kom frågan igen, chefen kom in på rummet och ställde mer eller mindre följande fråga: "Du som är singel, du vill inte flytta till Australien ett tag?". Oj en sen svår fråga att svara på. Har varit i Sydney några gånger och det är en underbar stad, kanske en av världens bästa. Men ack så långt det är hem till mamma...

Har vetat om det här, men aldrig känt mig så sugen som nu. Tyvärr så är jag bortlovad till ett annat projekt, som kan vara riktigt kul, men kan oxå bli jobbigt. Får vi inte det projektet så bär det av utanför Sveriges gränser med stor chans. Har lovat ge Stockholm ett halvår till, nu är det 5 månader kvar.

Sen var jag hos I idag, hon är alltid lika söt och beordrar en att titta på hennes öron. Sedan avslutade hon vår halvtimme med att säga "Ska du gifta dig?". Hur tolkar man det?


Skrivet av fakespear, 2007-07-09

Visa hela (0 kommentarer)

Att tillbringa en helg med att ha jour gör att man får för sig en massa olika saker, en av dem var att registrera sig här. Det kanske är ett tecken på att det är ganska skönt att ha jour, inte så mycket jobb och man blir definitivt inte bakis.

En annan konstig grej är att jag sitter och ser F1, utan att vara bakism det är kanske första gången sedan jag drack alkohol för första gången. Det blir lite mer intressant faktiskt om man inte sover genom halva loppet.

Säsongen för Lokkos var ju sedan en vecka över, men vi var tvungen att kolla den nya serien hur det gick i kvalmatcherna. Ingen direkt spännande match, men en del lag imponerar. Kommer att bli en ytterst svår säsong i III.52, men jag ska göra mitt bästa för att hålla mig kvar.

Träffen igår var intressant, en person fick inte komma in klockan 19 på Söderhof för han var för full, sedan blev han portad att köpa mer alkohol på Söderkällaren vid 22. Eftersom jag var nykter så kändes det lite avlägset. Okej,...

Skrivet av fakespear, 2007-07-08

Visa hela (2 kommentarer)