En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Norrlänning numera bosatt på Södermalm i Stockholm. Skriver om det som är värt att skriva och lite till. Skarvar gärna i kanterna och provocerar de som vill bli provocerade. Mår dock bäst av en kram.

Alltså det var ju tyvärr väntat, men känns ändå tungt. Det positiva är att jag fortfarande kan bry mig om sport och bli riktigt deppad.

Har aldrig varit fan av Lagerbäcks defensiva spel och jag undrar vad han egentligen sagt till sina mannar inför dagens match. En dos valium var kanske grejen, för de var lugna och slöa allihopa. Inte för att jag skulle göra något bättre, men som deppad svensk måste man få klaga. :)

Nåja, nu stundar en midsommar i regn och kyla, det ser jag verkligen fram emot. Imorgon bär det av norröver, ska bli skönt att komma ifrån Stockholm och allt dumt jag gjort på sistone.

Skrivet av fakespear, 2008-06-18

Visa hela (0 kommentarer)

Alltså ibland är jag riktigt dålig på att hålla tyst. Om någon ber mig att vara tyst så brukar jag vara det, det är sällan några problem, men om jag säger åt mig själv att det här borde jag inte berätta om mig så är jag ändå största glappkäften.

Det är dock egentligen värst för mig, men egentligen ingen fara. Dock kan man ju undra varför jag just berättade om den där saken. Riktigt dumt om jag får erkänna så här efteråt. Fast nu är det gjort och säkert någonting som kommer att slå tillbaka på mig någon gång. Fast det skiter jag i just nu.

Sen måste jag erkänna att jag mår faktiskt riktigt bra just nu. Livet har varit allmänt bra även om jobbet suger. Nu är det dock bara 2 veckor kvar till dess jag får semester!

Ikväll hade jag ett melankoliskt möte med Winnerbäck, det var ett tag sedan. Efter det dök Jöback upp på ett hörn oxå, kul.

Skrivet av fakespear, 2008-06-14

Visa hela (0 kommentarer)

Jag kan knappt erinra mig en sådan här helg. En sådan underbar helg med underbart väder, underbara vänner och varierande aktiviteter. Alla vänner som jag umgåtts med denna helg borde tänka på att de förgyllt min helg. men speciellt tack til hon som ändrade sina planer för denna helg och är den jag umgåtts mest med.

Det började på torsdagen med en trevlig lunch på en uterestaurang. Därefter begav jag mig till min kusin vars äldste son tog studenten. Jag skulle dock träffa min farbror och faster för att få 2 prylar av dem som jag hade glömt hos min kusin i Falun. Trevlig men kort visit, han gratulera studenten som kom in från ett lastbilsflak och hade genomblöta kläder av öl.

Därefter var det grillfest på här i Skanstull, som tur är inte hemma hos mig för då hade tanten ovanpå fått spader igen. Vi var 7 personer som åt och drack gott, även om det vita vinet mest smakade saft. På kvällen genrepade jag på midsommaraftonens melodikryzz och drack tyvärr än mer...

Skrivet av fakespear, 2008-06-08

Visa hela (0 kommentarer)

Det var ju det jag hade gjort. Det slog mig en gång för ett tag sedan, och det är nog sant att det gäller för alla, alla som är i den sitsen. Egentligen visste jag vilka reaktioner jag skulle få och ändå berättade jag det. En del säger att det är bra att vara ärlig och det är det kanske, även om det sårar. Fast ibland vet jag inte, ärligheten kan skada ganska mycket, även om man menar väl då man säger det.

Nåja, nu var det sagt och jag har ingen aning om det skadade vår relation. Jag vill ju egentligen bara väl och jag vill att vi skall vara ärliga mot varandra, Jag måste väl erkänna att jag ångrar mig ganska mycket.

Imorgon händer en annan intressant sak, får se hur det utvecklar sig....

Skrivet av fakespear, 2008-06-04

Visa hela (1 kommentar)

Det här har varit en annorlunda vår. Istället för att en massa singlar gått och blivit dubblar så har en del av mina vänner gått och blivit singlar. Som alla vet så är det en ganska jobbig tid, att från att oftast ha någon vid sin sida bli lämnad helt ensam och måste ta ansvar för sin ensamhet själv.

Jag som tyvärr måste anses som expert på att vara singel, vilket jag ibland är ganska less på borde väl veta hur man underhåller sig själv. Mängden ensamhet är väldigt varierande, en del vill ha det mycket, andra hatar att ha det. Och ju längre man är singel, desto enklare är det att vara ensam. Ibland ställer jag mig frågan om jag öht vill ställa upp i dubbel, eller om jag bara kommer serva min partner i nacken. Så illa hoppas jag verkligen inte det är. :)

Ivf så är det bra att öva på att vara ensam då man sällan varit det, fast vad borde man göra då man verkligen känner sig ensam och behöver sällskap? Det enklaste sättet nuförtiden är Internet, där...

Skrivet av fakespear, 2008-06-01

Visa hela (0 kommentarer)

Sådär, nu var schlagern avklarad och åter igen talas det om ett svenskt fiasko. Jag tror det kommer fortsätta så tills något unikt kommer från Sverige eller att de ändra vänskapsrösterna på något sätt. Jag tyckte dock det var riktigt bra startfält, såklart vann inte den låt jag tyckte var bäst, men det handlar ju så mycket om att promota sig själv. De låtar som jag fastnade för var såklart Spaniens och Frankrikes. Dessa båda tror jag kommer att spelas en del i sommar, om inte annat ska jag se till så att så är fallet. Har redan bytt ringsignal i mobilen.

Har varit på en jättetrevlig middag idag. Det är sådana här middagar som lyser upp livet. Om inte de fanns så skulle mitt liv verkligen vara grått och trist. Jag hoppas det blir fler gånger, vilket jag har blivit lovad att det skall bli. Sedan hade vi en väldigt intressant diskussion och jag inbillar mig att vi lärt känna varandra lite mer ikväll.

För övrigt anser jag att man borde vika tvätten innan man går...

Skrivet av fakespear, 2008-05-26

Visa hela (0 kommentarer)

Det var en gång ett lag, tror det var sporten fotboll som spelades. Lagdet var nybildat och hade precis skaffat sig en klubbstuga och en arena. Till första matchen så gav den spelande managern laget följande instruktioner: Gå ut på plan och spela fotboll. En av killarna i laget frågade lite förvånat, Ska vi inte ha någon taktik eller några positioner. Nej, sa managern. Motståndarna skrattade lite förnöjt då matchen började av att se lagets brist på taktik. De ångrade sig ganska fort då laget gjorde både ett och två - noll. Matchen vanns såklart och så fortsatte det. Laget utan taktik gick som en ångvält genom serierna.

Med vinster kommer oftast intäkter och organsiation. Den som har lite vill ju alltid ha mer. Så med att säsongerna gick så fick laget både reserver, administration och management. Det fortsatte att gå bra, och med deras nya ägare så var de nu favoriter till titeln. Så inför den nya säsongen hade laget en ny kunnig manager som skulle styra laget. Det...

Skrivet av fakespear, 2008-05-17

Visa hela (0 kommentarer)

I helgen har jag varit på studiebesök i familjelivet. Har besök min kusin i Falun där hans flickvän, hans 3-åriga dotter och hans 2 månader gamla son bor. Jag har nog aldrig spenderat en hel helg utan att kunna fly i en familj sedan jag fyllde 30.

Jag måste erkänna det är ett helt annat liv än det jag lever. Jag trippade omkring och såg hur de var fullt upptagna med att svara på frågor från treåringen hur man blåser såpbubblor och byta blöjor/mata sonen. Okej, lite lekfarbror fick jag vara, men det är svårt som ganska okänd (från barnens synvinkel) att komma in och leka. Ett stort projekt att ta sig iväg på stan och att få mat som passade alla var näst intill omöjligt. Och det är bara början, om några år så har de 2 som pratar och kräver uppmärksamhet.

Sedan har de ju stunderna då man bara ler åt deras kreativitet och nyfikenhet. Barn är jättebra, man skulle ha ett par, men jag skulle inte klara av det på heltid just nu.

Vi hann med ett litet besök vid...

Skrivet av fakespear, 2008-05-11

Visa hela (0 kommentarer)