En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Norrlänning numera bosatt på Södermalm i Stockholm. Skriver om det som är värt att skriva och lite till. Skarvar gärna i kanterna och provocerar de som vill bli provocerade. Mår dock bäst av en kram.

Onsdagsmiddag igen och denna gång var det två äkta fruar på besök, dock inte mina. De äkta fruarna hade dock med sig en kul present. Lucky Underwear från Björn Borg, 95% Cotton, 5% Elastane, 100% Guranteed luck.

Till kalsongen medföljer även ett Get Lucky smycke som man kan fästa på kalsongen samt instruktioner.

  1. 1. Put on your Lucky Underwear.
  2. 2. Visit Björn Borg's dating service Love for all at htt://bjornborg.com/love.
  3. 3. Fill out the form. Choose between "finding new love" or "improving your current relationship".
  4. 4. Carefully observe any sensations in your underwear as you carry on.
  5. 5. If dating service fails to match you with someone that you will share the rest of your days with, please report to unlucky@bjornborg.com.

Jag vet när jag ska ha på mig de kalsongerna iaf.

Middagen då, ja, den blev oxå uppäten och...

Skrivet av fakespear, 2008-11-05

Visa hela (3 kommentarer)

Nu har den kommit igen, November. Årets deppigaste månad alla kategorier. Mörkt, regnigt utan något ljus i tunneln. Ingen snö, ingen jul och det blir bara mörkare och mörkare. Det finns inget positivt med november och de senaste novembrarna har jag lyckas att få en tur bort från Sverige. Sydafrika och Dubai har jag varit i de senaste två åren, men i år kommer min enda resa att bli till Kramfors.

En kompis berättade för mig att hon inte gillade deprimerade människor som inte gjorde något åt det. Oj, så träffad jag kände mig.

Det gäller dock att ta varje dag för sig och försöka hitta något positivt. Dagens positiva sak måste väl vara att 3 "kompisar" till mig gått till final i årets hemmakock. Grattis till dem, hoppas det går bra i finalen. Nån dag då jag får tid och har en bra matlagninsgkompanjon kanske man ska prova sig på...

Skrivet av fakespear, 2008-11-03

Visa hela (2 kommentarer)

En extra dag borde alla helger ha. 2 lördagar mår man bra av. Den här helgen hade så då jag kompade ut fredagen. Man har tid för både en vild och en lugn dag. Jag tänkte att fredagen skulle vara den lugna och lördagen den vilda, det blev tvärt om.

Fredagen som jag skulle mysa på en mysig konsert med mysiga vänner övergick till ett antal öl och hemkommen var jag inte förrän efter 04. Konserten började ju lugnt på Berns men sedan begav vi oss till Wirströms och tog några öl och avslutade kvällen på Imperiet.

Har varit på Imperiet några gånger på sistone och det blir bättre och bättre. Verkar vara rätt folk som hänger där. Så jag föredrar nog det före Kvarnen, dessutom är det närmare hem. Så jag hoppas vi ses där nästa gång? Vore schysst med ett stammishak. Dessutom har ju Kvarnen börjat ta inträde, vilka jävlar.

Så lördagens födelsedagsfest blev väldigt lugn och jag var i säng strax efter midnatt. Det gjorde att jag var pigg och glad imorse och en...

Skrivet av fakespear, 2008-11-02

Visa hela (1 kommentar)

Som sig bör så försöker jag ordna middagar på onsdagar och idag så var det dags igen. Den här gången var det ett litet annorlunda sällskap, det var nämligen mor och son. En kompis till mig och hennes fyra månaders son. Så allting kretsade ju kring den lille parveln. Fast vi fick lite mat då den var färdiglagad vid gästernas ankomst. Blev en enkel biffbaserad pastasås men den slank ned den oxå.

Sedan ägnades mesta delen av tiden åt pojken och jag fick göra några saker som jag aldrig någonsin gjort förut. Fast det är väl något man kanske ska träna på. Jag måste ju erkänna att jag är lite reserverad till de små liven sådär. Det beror nog till största delen på bristen av just umgänge med dessa. Då det kommer på besök till jobbet känns det så krystat, att hålla upp barnet som en trofé och skicka den mellan vännerna för lite gullning brukar sällan jag vara med på. Sedan har jag inte så många vänner som införskaffat sådana där och får således aldrig rutin...

Skrivet av fakespear, 2008-10-29

Visa hela (0 kommentarer)

Igår blev jag besviken. En vän tog upp en cigarett och tände den. Jag förstår att det i dina ögon finns anledningar, men i mina finns det inga anledningar. Kändes så onödigt.... Så här skrev jag ju förut om betygssättningen.

Skrivet av fakespear, 2008-10-28

Visa hela (0 kommentarer)

Det här året började inte på bästa sätt och fjolårets nyårsfest var till en början mysig men slutade inte så kul. Då diskuterade jag med en av mina bästa vänner om nästa nyår och att då skulle han ordna en bra fest. Det kan läsas om i denna blogg. Nu är det bara knappt två månader kvar av 2008 och för några veckor sedan kom inbjudan.

En stilfull inbjudan levererad vid 22.30 i brevlådan en onsdag kväll (efter en trevlig middag med nyårsgeneralens fru).

Nyårsfesten, New Year Royale kommer att äga rum. Kul med James Bond tema och kul med en riktigt stor fest med många vänner. Jag tror och hoppas man kan stifta en hel del nya bekantskaper då designen av festen varit sådan. Hoppas att lite långväga gäster kommer. Jag har en plan, men den är inte riktigt definitiv. Sedan har jag inte fattat om min extra gäst definitivt tackat ja så att...

Skrivet av fakespear, 2008-10-25

Visa hela (0 kommentarer)

Man får höra mycket innan öronen ramlar av sägs det ju. Tiden i Barcelona börjar lida mot sitt slut och det är bara en dag kvar, kanske den mest intensiva. Min resekompanjon har fått en massa pluspoäng iaf, även om jag fått höra både det ena och det andra. En sak jag fått höra är problemet jag har av att prata till punkt, jag slutar ofta meningen efter verbet. Det är ett känt problem jag lider av och kan lösa det om jag koncentrerar mig på en sak i taget. Jag är ju trots allt man.

Dock är det inte första gången jag hör det och jag har från andra fått höra att jag även är alldeles för kryptisk och svår. Jag är lite kryptisk och svår, även om jag är ett lättläst blad om man törs öppna boken, vilket alldeles för få törs.

Mina bloggar är både kryptiska och svåra, men samtidigt är det ju där jag får ut mitt exhibitionistiska jag och berättar mina hemligheter. Det är ju faktiskt publikt, och jag vet både att min mamma och mina vänner läser denna blogg....

Skrivet av fakespear, 2008-10-23

Visa hela (0 kommentarer)

Sådär, nu är man på plats i Barcelona igen. Allt är nästan som det var föut, fast nu med lite mera lust. Spanjorerna är dåliga på engelska och man kan fortfarande bli mätt på Tapas.

Det är dock alldeles för tidigt att kliva upp klockan 05.00 då man ska med morgonflyg sådär. Det märks på en hela dagen och man kanske inte varit supereffektiv.

Dagens höjdpunkt kom nog då jag checkat in på rummet och strax därefter knackade det på. Där stod en ensam röd ros i en vas och ett sött litet meddelande. Betydelselöst på det stora hela, men uppskattat för stunden. Tack!

Skrivet av fakespear, 2008-10-20

Visa hela (0 kommentarer)