En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Norrlänning numera bosatt på Södermalm i Stockholm. Skriver om det som är värt att skriva och lite till. Skarvar gärna i kanterna och provocerar de som vill bli provocerade. Mår dock bäst av en kram.

Den tekniska termen är väl lite felaktig i rubriken, det borde heta carding för det är vad jag tror jag blivit utsatt för.

Jag upptäckte det för knappt en vecka sedan då det var dags att betala mina räkningar. Min kreditkortsräkning var ovanligt hög. Jag använder normalt inte mitt kreditkort så mycket och har således inte så höga fakturor och kollar inte så ofta vad jag handlat på det. Den var sådär 3000 för hög och det var en post jag inte kände igen, någon hade handlat prylar på Dymocks Online. Efter det blev jag lite småskraj, loggade in på mitt onlinesaldo och såg att det var handlat nästan varje dag på lite olika siter i Australien. Till en totalsumma av 17 000.

Aktionspunkterna då var väl ganska enkla. Jag började med att spärra...

Skrivet av fakespear, 2009-01-31

Visa hela (3 kommentarer)

Kaah: Ibland så undrar du om
Petter: Vad?
Kaah: Om man inte känner nånting
Om du sjunger såhär..
Du vet att jag känner
Du vet att jag tänker
Du vet att jag gråter
Du vet att jag gråter

Petter:
Min egna Afrodite, en prinsessa utan like
Ditt hjärta för ett rike, du är en gudinna som Nike
Som jag inte trodde fanns, du sätter mig i trans
Hur du rör dig, ur du för dig, med vacker elegans
Jag va din slav utan krav, vilket ledde till min grav
När jag gick av, vi va två skeppsbrutna själar på ett hav
Du lös som en lanterna, klart som en stjärna
När du våldtog mitt hjärta, och sprängde min hjärna

Kaah:
Baby, jag såg dig när du sett mig
Är det gud eller djävulen som förlett dig
Du och jag, extas min vän
Glad i några timmar men sen knas igen
Kommer psyket nånsin tillbaks igen
Skriker sen, värsta tjut
Dansar mig trött inifrån och ut
Svettas, gråter och älskar tills det tar slut

Refr (Kaah):
Du vet att jag känner
Du vet att jag tänker
Du...

Skrivet av fakespear, 2009-01-31

Visa hela (0 kommentarer)

Sådär, nu har jag varit och fått min "brain scan", samt två biobiljetter. Det var en undersökning på KI som skulle göras och jag ställde glatt upp som laboratorieråtta. Har en kompis som jobbar där och hon burkar ta död på råttorna, skära upp deras hjärna i skivor och sedan stoppa in dem i mikroskop. Så jag hoppades väl på någon liknande behandling.

Det var dock inte vad jag fick. Jag fick lägga mig i en MR-kamera och skulle klämma på fjädrar. Jag insåg dock då jag blev inskickad i själva kameran att jag lider nog lite av klasutrofobi. Så det var en övning även för mig.

Om du mot förmodan vill se hur min hjärna ser ut, här är en bild.

Det gjorde dock att det inte blev onsdagsmiddag på ett vanligt sätt. Så jag såg till att jag fick middag både på tisdag och onsdag med två vackra damer. På tisdagen så hade min normala tisdagsmiddagsdate dragit till...

Skrivet av fakespear, 2009-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

Har smygbörjat ett lite socialt experiment som jag skall se hur länge det fungerar. Målet med experimentet är att försöka få minst en kram per dag och räkna antalet dagar det fungerar. Som icke sambo och singel så tror jag det är ganska svårt. I onsdags var nog senast jag inte fick en kram, så jag har iaf 5 dagar i rad av kramar.

Som ytterligare regel så får jag inte gå runt och tigga om kramar. Däremot så är det helt okej att fråga om en kram en gång per dag. Fast den som kramar måste vilja ge mig en kram.

Torsdagen som var den första dagen med kramar var stabil med besök på kvällen och en kram innan hon gick hem. Dessutom frågade jag min före detta chef om en kram och fick en.

Fredagen så krävdes det lite tårar för att få sig en kram, men det gick då oxå.

Lördagen kom kramen från namnsdagsbarnet den dagen. Hon visste knappt att hon hade namnsdag.

Söndagen fick jag hjälp av Orlando Bloom för en kram. Han har sina talanger oxå.

Idag så frågade jag...

Skrivet av fakespear, 2009-01-26

Visa hela (23 kommentarer)

Så här borde man lägga upp alla söndagar, för det gör dem bra. Att ha en lugn inbokning på kvällen och en massa d0nande under dagen. Det där donandet under dagen brukar alltid finnas, problemet är avsaknande av deadline. Har man en deadline som man ser fram emot så brukar iaf jag komma mig för att fixa saker.

Om donandet innehåller småpyssel i hemmet och inbokningen är ett besök av en vän, då är det som bäst. Så har det varit idag och jag är supernöjd med söndagen.

Fick höra en ganska rolig kommentar idag av vännen som kom över på besök. "Det bästa tecknet på att du är en riktigt bra vän, det är att jag lämnar en film med Orlando Bloom för att träffa dig". Så jag var tvungen att återgälda den stora vänskapstecknet och bjöd på Makaronipizza och efter det såg vi Pirates of the caribbean - Dead man's chest. Där vet ni ju vilken skådespelare som är med?

Så tänkte jag även göra nästa söndag. Då är jag dock bortbjuden på middag, men jag har iaf en...

Skrivet av fakespear, 2009-01-25

Visa hela (3 kommentarer)

Vad hände egentligen igår? Vi som bara skulle spela lite Guitar Hero. Det blev nåt helt annat, även om vi spelade en del.

Intressant att studera människor i grupp då de blivit lite onyktra och intressant att studera de man känner så väl hur de reagerar på vissa situationer. Konstiga händelser som skedde igår och som för de flesta är helt bortglömda idag. Imperiet är fortfarande ett schysst ställe, trots att jag knappt blev insläppt den andra gången. Var dock efter stängningsdags.

Fullt upp idag, födelsedagskalas och utflyttningsmiddag, så jag har bara hunnit diska hälften av disken så jag måste väl anse mitt nyårslöfte som brutet. Fast nu är det bara glasen kvar. Man kan dock undra varför man behöver 24 glas på 6 personer då några dricker öl ur flaska? Det 25:e glaset var fullt av vin och slogs sönder så lämpligt så mycket av innehållet hamnade på gardinen. Det är ju nästan värre än gubbarna på dans som torkar bort svetten under armarna på gardinerna....

Skrivet av fakespear, 2009-01-24

Visa hela (0 kommentarer)

Det blev en grabbig onsdagsmiddag denna onsdag. 2 kollegor var här på besök och det blev ganska grabbigt snack och slutade med att vi tittade på bilder på PS3:an.

Det var annars riktigt trevligt och man lär ofta känna kollegor mycket bättre påen middag så här utanför jobbet. Även om det inte var omöjligt att hålla oss helt från jobbsnack.

Maten hade jag gjort förut, men jag ville ju ha den vegetariska spenatlasagnen och kändes bra då jag hade en vegetarian på onsdagsmiddag.

Senaste dagarna har varit omtumlande, testerna med Sydney, lillebror och andra saker. Fast på det stora hela så har det varit bra med mig. Ser fram emot helgen, att träffa lite nya människor.

Du ska veta att du är bäst!

Skrivet av fakespear, 2009-01-21

Visa hela (1 kommentar)

Fick en artikel/blogg skickad till mig häromdagen som fick mig att tänka till. Artikeln handlar om Anti-kramar behöver gå i terapi. Det är en kvinna som skriver och frågar och undrar om det är normalt att de skall krama okända medlålders män istället för att skaka i hand.

Speciellt gillar jag citatet "är liten och kort och nästan kvävs när stora män vill trycka en mot sin mage". Det kanske är så jag upplevs av de personer som inte tycker om att krama mig, som jag kallar dåliga på att kramas. Det har inte slagit mig innan att de kanske inte vill krama mig. För jag förväntar mig att om du inte vill kramas med mig, så säger du till.

Har dock råkat ut för det på sistone, att en person inte velat ge mig en kram. Nu har jag börjat märka det utan att fråga först. Dock förstår jag väl inte riktigt varför man vill kramas ena dagen och inte andra. Fast vissa vill ju bara ha sex...

Skrivet av fakespear, 2009-01-19

Visa hela (0 kommentarer)