En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Norrlänning numera bosatt på Södermalm i Stockholm. Skriver om det som är värt att skriva och lite till. Skarvar gärna i kanterna och provocerar de som vill bli provocerade. Mår dock bäst av en kram.

Så var Midsommarhelgen avslutad och man överlevde även denna. Dock var det en liten risk att man skulle regna bort där på midsommaraftonen. För första gången så firade jag midsommar i Dalarna, nämligen i Guldsboviken vid Lönnvattnet.

Vi var 5 kollegor och vänner där som ägnade oss åt matfrosseri, dans runt midsommarstången, bastu och bad i det 12-gradiga vattnet samt en massa lekar.

Det var verkligen en underbar stuga och jag vet inte hur många gånger jag sagt det nu. Okej, stugan var inte så speciell, men läget skulle jag dö för. Bara några meter ned till vattnet och man kunde sitta på bryggan och äta frukost med ett flöte i vattnet. Precis det som jag alltid har drömt om. Okej att det var min kompis föräldrars stuga, men jag kommer defnitivt att åka dit igen, oavsett om jag får sällskap eller inte. Lämnade tom några öl så jag utan speciellt många motiveringar skall ha en anledning att åka dit.

Det...

Skrivet av fakespear, 2009-06-21

Visa hela (0 kommentarer)

Fick förklarat igår hur Sims 3 är, att man på varje karaktär skall välja 5 egenskaper. Så jag fick i uppgift att välja mig själv och min drömtjej. Såklart måste jag publicera det i min blogg.

Dessa är egenskaperna som finns:

 1. Aldrig naken
 2. Ambitiös
 3. Arbetsnarkoman
 4. Atletisk
 5. Barnslig
 6. Bokmal
 7. Bra på att kyssas
 8. Bra sinne för humor
 9. Datorsnille
 10. Elak
 11. Ensamvarg
 12. Familjeinriktad
 13. Fegis
 14. Festprisse
 15. Fiskare
 16. Flörtig
 17. Galen
 18. Geni
 19. Gillar inte barn
 20. God
 21. Grinig
 22. Gröna fingrar
 23. Hatar naturen
 24. Hetlevrad
 25. Hopplös romantiker
 26. Hydrofob
 27. Händig
 28. Inget sinne för humor
 29. Ivrig
 30. Karismatisk
 31. Kleptoman
 32. Klumpig
 33. Kockbegåvning
 34. Konstnärlig
 35. Lätt...

Skrivet av fakespear, 2009-06-15

Visa hela (2 kommentarer)

Det blev verkligen en helg i regnets tecken. Många utomhusaktiviteter var planerade, men det mesta regnade bort.

Fredagens After Work med brännboll förbyttes mot Rock Band och Tribond. Jag dominerade dock så där var det ingen skillnad. :)

Lördagen och Söndagen var tänkta för en tur i Skärgården med några kompisar i deras båtar. Regnet och blåsten gjorde att nästan allting ställdes in, vi fick en fika på Fjäderholmarna iaf. Och jag fick köra båt, den största båt jag någonsin kört. Dock var det kallt och regnigt, men ändå en mysig tur med trevliga vänner.

Så här ser man Gamla Stan från båt.

Så det blev utgång på lördagskvällen istället. Använde mina cerisa hängslen för andra gången, de höll bra efter Bennys lagning. Var på O-baren, det var bra fram till 1, då blev det så mycket folk och jag blev sur. Så jag åkte hem via en öl på Imperiet, det var skitkasst. Måste ut lite mer kring...

Skrivet av fakespear, 2009-06-14

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är en sån där dag då man är bitter och besviken på alla. Sådana dagar dyker upp ibland, och oftast förstår jag inte riktigt varför. Såna här dagar borde man ligga under täcket och inte prata med någon, för ens dåliga humör går ju ut på ens vänner. Förlåt för det.

Finns dock alltid bra saker med alla dagar, idag fick jag en kram av en kollega som jag aldrig fått en kram av tidigare. Det var bra och förvånande.

Dock tänkte jag fortsätta vara bitter någon timme innan det är dags att försöka sova.

Skrivet av fakespear, 2009-06-11

Visa hela (1 kommentar)

Kom på mig själv idag att jag lider av ett relationsproblem. Anledningen var att igår blev jag bjuden av en kompis till ett event på onsdagkvällen och idag på jobbet började jag att fundera om jag skulle fråga om jag fick ta med han, hon och han. Jag frågade dock inte och funderade över det då jag kom hem.

Jag vill alltid ha med mina vänner överallt. Det blir ibland ett problem då jag är ganska ivrig och vill få allting in place. Fast jag måste inse, man kan inte vara med på allt. Jag kommer aldrig att bli bjuden på alla evenemang jag vill bli bjuden på och jag kan inte alltid ha med mina vänner på allt jag gör. De kommer fortarande att vara mina vänner, hoppas jag.

Relationsproblem eller ej, men jag ska från och med nu sluta försöka få med så många som möjligt av mina vänner och istället umgås med de vänner som är med just den här kvällen.

Alla mina vänner kommer inte vara med på onsdag, inte heller på helgens båttur eller nästa veckas midsommarfest, det...

Skrivet av fakespear, 2009-06-08

Visa hela (0 kommentarer)

För en dryg månad sedan så gjorde jag ett litet Erkännande om kläder i en blogg. Där erkände jag min kärlek till hattar (Det gjorde jag även i denna blogg) och berättade även att jag tycker det är snyggt med hängslen och slips.

Så hur gör man då för att få fler att bära det. Jo, man måste såklart föregå med gott exempel. Så då jag var bjuden på 35-årsfest så var jag tvungen att prova alltihopa samtidigt. Måste säga att jag är väldigt nöjd med utfallet. Dels så var jag själv nöjd med mitt utseende (och ni som känner mig vet att det inte är speciellt frekvent) sedan fick jag beröm för det. Då vi hamnade på Kvarnen fram emot småtimmarna kom 2 tjejer fram och sa att jag var den sötaste killen på Kvarnen, inte alla dagar man får höra det. Det gjorde kvällen ivf!

Så här kanske man kan se att jag såg ut (foton tagna och uppladdade på Facebook av...

Skrivet av fakespear, 2009-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

Igår ägnade jag kvällen att tillsammans med 5 äkta/oäkta män vara Baglady till en bunt (11) tjejer som sprang Vårruset. Det var faktiskt riktigt trevligt, för om det var 5 äkta/oäkta män och 11 tjejer så borde det ju innebär 6 tjejer till mig? :)

Nåja, riktigt så kul var det inte, men helt klart en trevlig upplevelse med lite nya människor. Medan tjejerna sprang så fördrev vi tiden med att äta pizza och dricka folköl, precis som det skall vara. Sedan blev det dock lite kinkigt efter loppet då det började närma sig avspark i Champions League-finalen. Som tur var så kunde jag avvika utan att få sova på soffan.

Så vissa missade med all sannolikhet början av finalen, men det kanske innebär att det kommer att låta så här om sisådär 9 år.

"Mm, de verkar löpa hela bunten också"

Löptävling, Stockholm

Pappa ~40 och son ~8 står och lämnar ut matpåsar till alla som har...

Skrivet av fakespear, 2009-05-28

Visa hela (2 kommentarer)

Så härligt att komma hem till Sverige och få sol! Första dagen på uteserveringen i Stockholm med en öl, härligt.

Brukar alltid inleda sommaren med att lyssna på den här låten några mornar. Det gör som sommaren. Inte bra låt, men texten gör att man känner sig somrig. Tack Ulf.

http://open.spotify.com/track/7FiYRTcU4kbZYnlup7F8YY

"Högtryck över stan, gatorna smälter
Asfalten rinner som lavaströmmar ner mot City
Se upp för den där! Den bränns!
Bilarna stannar i utdragna suckar
Allting är vitt vitt vitt
med nånting skrikande vitt i.

Alla som kan har flytt till havet
eller in i biosalonger
eller in i nån sval sval skugga.
Baby dricker vatten ur min kran
Hon säjer: Det var en kamera i bokhyllan
och våningen var buggad.
Ett monster växte sej stort under sängen
Vi går ut och går på gatorna
Solen bränner i skinnet
Där går en man rätt in i en husvägg
och bliver stående.
Hennes bröst gungar under linet

Hon säjer: Åh åh åh åh åh åh...

Skrivet av fakespear, 2009-05-25

Visa hela (0 kommentarer)