En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Mobilintensiv weekend i Rom

Taggar: resa Rom

För några veckor sedan så beskrev jag SMS-kicken i denna blogg. Gjorde en liten studie under denna weekend i Rom hur mobilanvändandet är. Och visst är det så att man ska Twittra, Facebooka och självklart berätta för sina vänner vad man gör via SMS och chat. Det är coolt och häftigt att det är så enkelt att meddela sig nuförtiden och jag är definitivt en sådan som hänger på trenden, fast ibland tycker jag det går lite till övrdrift. Då mobilen åker upp ur fickan/handväskan mitt i en mening för att det burrat till.

Så nu känns det lite meningslöst att blogga om min Romweekend då jag redan berättat allt genom Twitter. Dock var det en underbar resa i en underbar stad. Rom har verkligen mycket att erbjuda och jag känner efter 3 heldagar i Rom att det är för lite, det har jag inte känt med någon annan stad.

Några saker värt att nämna.

* Hop on-hop off bussar. Så billigt och enkelt att ta sig runt och man får lite historia om saker man aldrig tänkt på. Dessutom så sparar man en massa energi och slipper gå, speciellt då det är 29 grader. Man ser hela staden på en dag om man är duktig.

* Alla dessa kyrkor, helt underbara och alla är lika vackra. Dock lite overdose.

* Italienska kläder, I like it, tyvärr inte för mig alla gånger.

* Maten, det gäller dock att hitta rätt, det gjorde vi bara 1,5 kväll.

* Resesällskapet. Inte en massa tjafs, alla har vi våra brister, inget utbrott över en Kebab 05.30 på morgonen. Mest pluspoäng till hon jag kände minst innan resan.

* Lägenhetshotell istf Hotell. Praktiskt, man får lite större, ett kök där man får äta vilken frukost man vill. Sedan kan man softa där på eftermiddagen innan det är dags för galej på kvällen.

* Priserna - Hjääälp. Se till så du är rik! €6 för en läsk på en typisk turistuteservering till lunch.

Slutligen några bilder.

Skrivet av fakespear, 2009-05-24 20:54

Men det är väl kebab-utbrotten som gör resan =)

Det finns ett namn för kyrko-overdoze, ABC-syndrome, Another Bloody Church, fungerar är ven med Catherdral, Castle och allt annat på C.

Skrivet av anonym, 2009-05-25 09:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?