En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Ingen söndagsångest

Taggar: jul ångest söndag

Det var länge sedan jag hade söndagsångest nu. Det som alltid kom krypande på söndagarna förut, oavsett hur jag mådde. Har några faktorer jag tror det beror på.

  • Jag är inte ensam på söndagarna som jag var förut. Jag har en underbar familj att dela den med och det är oftast söndagarna som är längst och man får mest kvalitetstid med varandra, speciellt nu då jag inte är bakis på söndagarna.
  • Måndagen på jobbet börjar med en härlig frukost och sedan ett gruppmöte. Oftast inga jobbiga saker på måndagarna. Ingen ångest om vad som kan tänkas ha hänt i helgen som jag hade förut. Då kunde jag bli störd på söndagseftermiddagen som förstörde hela söndagkvällen i söndagsångest.
  • På söndagkvällen kan jag se fram emot måndagen. Då jag är varannanveckabonuspappa så får jag ena söndagen längta efter de små som kommer på måndagen och nästa söndag längta efter att få ha det lite stilla och lugnt. Perfekt med att vara varannanveckasförälder, även om det nog har andra nackdelar. Nu är ju jag bara bonus, så nu slipper jag alla nackdelar.

Idag är det 2 månader kvar till juldagen, vinterdäcken är på och i år är kanske första gången i mitt vuxna liv som jag kommer ha en julgran i mitt hem!

Skrivet av fakespear, 2010-10-25 20:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?