En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Jo, livet går vidare, blir nog inte så ofta bloggat nu, livet i en vanlig familj kanske inte är så intressant för bloggisvärlden...
Har hört från alla valpar sen leverans, alla mår utmärkt och är nöjda o glada. Pessi( President Pucko) gjorde en lång resa över östersjön men det gick jättebra. Små monster hundar är dom allt!
Crazy har flyttat hem till Annika, leker väldigt mycket med Osis enligt rapport, lite häftigt, mormor och barnbarn som busar på samma nivå, där ser man hur barnsliga en aussie är!

Kissy och Dreamer är lyckliga att få lite mera uppmärksamhet. Nu orkar man ta tag i tränandet på ett annat vis. Just nu är det hårdslipning för Kissys del med platsläggande under gång. Vi traglar o traglar. Jag är faktiskt lite impad att hon går o nöta in saker, hon är rätt hård där och orkar mentalt med det. Men i förrgår när jag tränade i paddocken så var hon så splittrad att jag höll på att bli tokigt, men sen förstod jag, Oscar o Emil stod på...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-25

Visa hela (1 kommentar)

Sicken härlig dag vi har haft. Upplockad tidigt imorse av Vallda Expressen med nyinköpt "GL-buss" enligt Tessan. TACK Freddan & Tessan att vi fick åka med Er. Va skönt att bara åka med. Freddan, du kör lika säkert som du ställer hund..I´m impressed..!

Vad trevligt att träffa alla valpköpare i Malmö, och kul att det första man möts av är på härlig skånska från Annelie " hallå Blogg-Johan" .då blir man ju lite puschad att blogga..!

Som ni redan läst av min fru´s blogg, så gick det ju bra påutställningen.

Hemresan gick bra, jag och Tessan fick oss ett gott skratt när vi va inne i Malmö´s centrum och letade efter bolaget. Det kom ut en man och en dam från en affär , och mannen utbrister -" jag har ju sagt att jag inte vill gå i affärer !!! " ...den har man ju aldrig hört förut...hahaha

Väl hemma så kom den jättetrevliga familjen från Hovmantorp som jag har haft kontakt med. Dom träffade dom vuxna hundarna först , innan dom fick möta den dom kom för att se...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-21

Visa hela (9 kommentarer)

Vi är glada och nöjda. Vi blev inte bir el bim, inga titlar men har haft en jättetrevlig dag med gott sällskap. Vi har det så trevligt med alla valpköpare, både nya o gamla.
Resultaten var verkligen inte dåliga!!

Norton 1,1 jkl, cert, 2 bh!! Ifrån Juniorklass!! Lindas min när hon fick certet är obeskivbar! Tala om att helt tappa hakan!
Skrot 1,1 uhkl, ck 3 bh, R-cacib snyggt visad av Freddan!!
Milou 1,2 uhkl, ck super duktiga Jojje som vanligt
Ester 2´jkl, lite blyg med en duktig Jojje i snöret, inlånad för dagen
Nea 1,3 jkl hp, urfälld med en duktig Nadja i snöret
Gucci 1,2 ck ukl, R bt, Snyggt Tessan!! Inte bara smart utan duktig också!

Våran uppfödargrupp fick hp och en kanonkritik!!

Dreamer skötte sej exemplariskt och 1, 2 jkl ck, 4 bt.

Vi är jättestolta över våra duktiga valpköpare!

Vi åkte med Freddan och Tessan och åt god raggmunk på hallandsåsen.

När vi kom hem så gick vi en tur i skogen och sen kom ett par toppenvalpköpare och skulle se...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-21

Visa hela (8 kommentarer)

Vi har dubbelbokat oss!! Det är inte mycket vi åker bort men nu har det hänt. 19 April, MH i Varberg, Dreamer skulle också beskrivas liksom 9 andra hundar från oss. MEN just den helgen är vi i Kolmården och tittar på vargar... Inget av det kan vi ändra på!!

Jättetråkigt att vi inte får se alla hundarna beskrivas men får väl hoppas på att engagerade ägare har videokameran med!

Behöver jag säga att jag är besviken på mej själv, varför tänker man inte, hur kan jag missa detta?

En annan sak.
Jag har ju alltid i min uppfödargärning rekommenderat kalk och c-vitaminer till valpköparna, sunda hundar och hela leder.
I Lördags så hörde Johan på ring så spelar vi som vanligt på helgerna. Där ringde en dam in och skulle vara med i tävlingen. Hon var runt och föreläste om ett ämne som saknas i kroppen som ofta blir symptom allergier, astma, migrän och fibromyallergi.... Känns symptomerna igen? Orsk: surhet, vi lever i ett surt land, kalkar sjöar med fisk osv. Vi...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-18

Visa hela (2 kommentarer)

Japp, nu är det gjort. Det känns lite konstigt faktiskt. Ingen parning i antågande och inte planerat något det närmaste och en valp kvar! Detta hör verkligen inte till vanligheten hos Door-keepers kennel! Planer brukar vi alltid ha, lite framförhållning, tittar runt, träffar folk och diskuterar.
Våran lille Pazzo som är kvar är jättego! Han blev lite ledsen i går kväll när sista brorsan åkte. Han väger säkert 6 kilo och står stadigt på sina ben.
Vi har några intressenter av honom och avvaktar lite svar, detta löser sej säkert under veckans slut.
Alla valpar har hamnat i kanonhem! Trevliga valpköpare med sunda åsikter och ambitioner. En bra magkänsla när man lämnar iväg dom.

Pucko, som kommer att kallas Pessi är nog snart framme i Finland, Helsingfors. Då har dom åkt ett dygn härifrån. Hans ägare Sonja hade ju tidigare Prima, syster till Crazy. Det är alltid lika skoj när valpköpare är nöjda och kommer tillbaka.
Även Mathilda som hade Flash har varit...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-18

Visa hela (2 kommentarer)

Jag tror vi var ungefär 12 hundar med olika spår igår. Hela skogen invarderades av skällande glada hundar och jag o Annika anlände efter en promenad oxå. Jag gick 3 spår, Kissy fick 2 och Dreamer 1. Kissy fick ett jättebra störningsmoment med Lena o co som kom gående i motsatt riktning ca 10 meter ifrån oss, dom såg oss inte och hon spårade på. Tapp på pinnen som låg just där men det kan jag leva mé! Annika gick med oss i spåret för att se vad vi gjorde och hur. Sen var det Dreamers tur och Lizlott gick med och det var länge sen Dreamer spårade. Men hon gjorde det och stannade vid en apport. Mera apportträning inne, har ju mest tränat lydnad det sista.
Kissy spårade kanon på andra spåret, riktigt fint. Hon är inte alls berörd av störning, denna gång gick Lizlott med och vi pratade en del och Fanny spårade efter.. Bra träning och trevlig stund i skogen!
Resten av alla som spårade gick nog bra tror jag, Petra var mycket nöjd med Flisan o Miffo, Tikkan gick som alltid...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-15

Visa hela (2 kommentarer)

Snö, det är ju bara förnamnet!! Valparna busar och leker tafatt i snön!
Hovslagaren var här idag och fixade Rubys fötter ( snöplattor nästan i våren!!), vi har ju så duktiga hovslagare. Ialla fall så såg han självklart valparna och skulle ta kort och visa frun, dom är ju aldrig stilla på ett ställe var hans kommentar!

Linda var här och tog kort på alla valparna stående häromdagen.
Här är ett kort på den goa återbudsvalpen Pazzo.

Han var tydligen en bland dom lättaste att ta kort på, han är så medgörlig.

Visst är vädret konstigt, hasselhänge och snö går inte ihop! Det blir alldeles gult mot snön. Astman blir ju tillfälligt bättre när pollen fryser!

Igår kom min barndoms allra bästa vän hit med sin dotter, körde makens Saab av nyare modell. Hon parkerade utanför och vi umgicks en stund i stallet. Johan åkte under tiden till innebandyn. När hon skulle åka så backade hon in där min bil stått och...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-13

Visa hela (7 kommentarer)

Snön faller ..... vilken dag ! ( Igen )

In till västra djursjukhuset för att ögonlysa valparna. Som Tina skrev så va det än ganska tyst resa, då det inte va någon rödhårig med !! Inget fel på dom, men dom är besvärligare på något sätt. Det säger även grannen, att till och med röda kor är jobbigare !!

Sen så kom snön, och det snöar rejält, får väl se om det blir merjobb för min del.

Nu är kl 21.45, Frölunda har precis slått Luleå , och är klara för semifinal !! YES YES YES !!

Och nu hörs det dansband i stereon, bla Larz Kristerz , Linda !! PA är här och lär Sandra några Bugg turer mer , för hon ska ha det på gymnastiken i skolan imorgon.

Tina sover nog.. En " helt vanlig kväll i Familjen Landén´s hem" i Fagared , Fjärås !

God natt

/ Johan

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-12

Visa hela (2 kommentarer)