En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Ja, vi är en nöjd och glad familj kan jag tala om.
I Fredags så hämtades Oscar hem från ridlägret och han var jättenöjd och Ruby var glad att få komma hem till stona i hagen igen, slippa stå på ridskolan och inte få gå i härliga hagar!
Precis hemkommna kom Monica och Bosse med Magic för lite utställnings trimmning. Ett gott par som tränar sina hundar bra, är godkända i lägre klass spår och tävlar i ettan i lydnad. Har även en mycket trevlig lagotto som är nyparad, vill ni ha en fin och trevlig lagotto så hör av er!
Husvagnen tog maken hand om, jag och Alice hade städat den under dagen och han packade hela härligheten.
In packades Johan, Alice och jag. Dreamer slängdes med och Kissy fick vara hos Gun över natten, det visade sej att det blev ända till Söndag...
Emil hämtade upp hos Micael och vi drog till Borås. Oscar o Sandra var hemma. Oscar skulle träna fälttävlan på Tjörn och pappa Micael körde, mera om det där nere...
Väl i Borås satte jag och barnen...

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-29

Visa hela (5 kommentarer)

AC/DC PÅ ULLEVI 2009-06-21

Sååå dj...kla grymt bra !! Tror att jag såg dom första gången 1982 i Scandinavium.

Vi träffades först hemma hos Sture & Sussann, tack för eran härliga altan och gästfrihet !
De va väldigt varmt ett tag...Puh...!

"Grillmästaren"

Blev lite snopna när vi kom till Göteborg, och det Regnade ! Men de gick ju snart över som synes


Gött Glatt Gäng !

Inledningen va helt enorm, en godståg som kom indönande med buller & brak, åh så drog dom igång med Rock´n Roll Train...Häftigt !! Man bara njuter.. 2,5 tim väntan va över..
Sen va det fullt ös med massa klassiker, häftigt med Whole lotta Rosie !! Nog världens störtsta uppblåsbara... se själva
tt

Sen hade Angus Young ett 15 min långt solo...att han bara orkar, han är född -55 !! de kan man inte tro. Sångarn Brian är född -47 och rockar...

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-22

Visa hela (6 kommentarer)

Nu är det väl dags för lite nya kort, eller?

Det går ju jätteframåt med Maggie, Oscar satt upp idag för första gången. Han väger ju inte så mycket...

Tänkte jag tar dessa korten nu och jämför om ett år osv. Kul o ha i framtiden.


Ser lite sömnig ut...


Maggie May
E: Janus RC 71 U: Madicken II


Andra uppsittningen, Oscar på ryggen. Hon är trygg!!

Lite inspirerad av detta så tog jag ut Sonett ( min kusin tyckte att namnet var konstigt på en shettis, SÅ NÄtt!!)
Jag tömkörde henne lite på vägen och hon är lyhörd men nog aldrig körd innan så det får vi ändra på.
Hon heter ju Lillegårdens Sonett i stamtavlan, någon som kan ngt om stamtavlor på Shettisar??

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-22

Visa hela (3 kommentarer)

Ja, det blir inte alltid som man tänkt sej, vädret styr man inte över!

Vi brukar som vanligt alltid fira midsommar med att packa fika korg, ta med stolar och in med alla och några till i bilen. Denna midsommar blev nästan så. Väl inpackade och på väg så vände vi ca 1 km innan vi kommit fram. Det ösregnade och var helt grått över hela havet!! Ja ja, vi åkte hem tog fika korgen vid köksbordet istället.
Sen blev det inte så mycket gjort och vi vilade, vilket passade mej bra. Jag har ju opererat en tand och har mått så dåligt under flera veckor och ätit starka tabletter.
Vi åt sill o Potatis lite senare och sen åkte Sandra till sitt och vi som var kvar tog 4 hjulingen ut på en udde i Lygnern och fiskade. Där såg vi på himlen hur den levde och det blev mörkare och mörkare regnmoln som kom men vi hann hem innan det kommit så långt.
Som sagt en annorlunda midsommar men barnen var jättenöjda, familjen samlad och mys.

På Lördagen så åkte vi upp till Kjell o Elsa och...

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-22

Visa hela (4 kommentarer)

Jag fattar inte hur fort tiden går... Helt plötsligt sitter man här igen och det är Måndag morgon...
Jag har ont, så in i h-ete ont. Hela helgen har det värkt och bultat i min nerslipade tand och i morgon skall nya tanden på. Har man ont i huvudet dagligen innan så blir det inte bättre med en ond tand. Det har blivit att men blir deppig utav allt ont...

Hundarna: Jo, Kissy är för tråkig. Igår när vi gick ut i skogen med ponny, Alice, Johan och jag kom vi in i skogen vid "Lenas torp" så var Kissy helt plötsligt borta.. Puts väck. Konstigt sa Johan, hon gick här o hängde med huvudet och glodde under lugg. Vi fortsatte och tog vägen om Gun på hemvägen, nä ingen hund. Så sa sommargrannen att hunden är hemma för länge sen. Där låg hon, hos Sandra och var sur!! Tala om löpsur!! Men skam den som ger sej. Vi gick ner i paddocken med henne och jag körde kryp för brinnande livet och framförgående. Då helt plötsligt blev hon jätteglad igen!!
Dreamer är duktig på apporten,...

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-15

Visa hela (5 kommentarer)

Det var frågan Alice ställde när katten Zimba kom hem igår, tanken är ju helt rätt, mamma talar om att Zimba skall åka till Lizlott för att få kattungar... Sen att det inte kom hem kattungar störde lilla damen som längtat så...
Vi hoppas att det kommer kattungar om ca 7 veckor fick jag snabbt förklarat!! Sen pratade vi om vi skulle ta föl på ponnierna någon gång... Det är inte lätt att vara "kennelbarn" med alla avelssnack!

Det visade sej lite efter att nya ponnien är utställd med 38 poäng dvs riktigt fin Shettis! Nu väntar inkörning och vi promenerar i skogen både med och utan Alice på ryggen. Jag tror på mycket socialträning. Alice är glad som en lärka även om hon är en liten försiktig dam.
Vi mötte en gul häst i skogen igår, den ville Alice gärna rida på! Att den var 170 cm hög spelade ingen roll. Undrar om hon trodde att det var lite Pontusfjord i henne...

Träning av hundar, jo det gör vi mycket. Mycket kondition, apporteringen är vi duktiga på och...

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-11

Visa hela (2 kommentarer)

Vilken helg!!
Sandra tog studenten i Fredags, det är vi jättestolta över! För er som inte kan förstå hur mycket jobb hon lagt ner kan jag ta det lite snabbt. Första utvecklingssamtalet hösten i första ring blev en chock för mej. Precis innan vi gick in, hon hade lite otur/tur att det var just jag som följde med, då sa Sandra- Tina bli inte arg... Hennes mentor sa, jo du Sandra, det ser inte bra ut... 7 ig varningar!!
Jag fick en chock!! Sandra hade inte med sej Matte, Engelska och Svenska från 9an, då hon gick på en annan skola. DÅ är det tur att man är envis som "mamma"!! F-N flög i mej och jag tänkte, jag har inte gymnasiet med mej (pga sjukdom) så nu skall vi se till att Sandra får det!
Det har varit precis som Johan sa i talet på Studenten, högt till tak ibland hemma, mycket uppstyrning av Tina och skratt o gråt men idag är Sandra där!! Matte A och B kan vi tacka grannen som är rektor för hjälpen!! 8 VG, 1 MVG (i Svenska!) och resten G var det fina resultatet. Sandra...

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-08

Visa hela (9 kommentarer)

Jag fick en bild igår på Tazza nu 11 år. Hon är efter Sunny och en hane i Tyskland som hette Gitalongs Dark side of the moon, Floyd. Tazza är grundstommen i Next generations kennel i Stockholm.

Och vi kan jämföra med sin mamma Sunny 14 år

Likheten är ju slående!! Man är lite stolt över dom gamla, dom har en speciell plats i hjärtat!

På hund o hästfronten intet nytt. Hinns inte med mitt i all studentyra. Lastbilsflaks om skall säkras, det sista inne fixas och maten!
Hann även med ett utvecklingssamtal med Emil i går. Gick igenom nationella proven som görs i årskurs 5, på Engelskan var det alla rätt, Svenskan lika så. Matten var något enstaka fel, fattar ni hur bra min son är!!?? Inte har han det utav mej ialla fall. Både Oscar och Emil får mycket beröm i skolan för dom är så allmänbildade och dom läser ju mycket.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-04

Visa hela (2 kommentarer)