En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Så gick det idag för Maggie i Åstorp!
Johan, Alice, Kjell(som Lindsey stod hos) och jag åkte i morse ända till Åstorp i skåne.
Jag blev nervös redan i Falkenberg, är ju tävlingsmänniska som jag är.

I hennes klass som var 3 åriga ston så gick hon sist ut. Resten var en uppfödare här nere i Skåne som hade. Han visade alla sina och hade ledhjälp när vi gick runt. I jämförelse med dom så såg Maggie ut som en Nordsvensk i grovhet!

Men det gick bra, 41 p och Diplom är jättebra! Jag grät av lycka och lika så uppfödaren Andrea som jag ringde snarast när vi kom ut.
Vi blev gratulerade av många som tyckte vi hade en jättefin Connemara!

Hon visades ju med 38 p i somras på en utställning och nu har vi tränat jättemycket ala Charlottes träning och se vad bra det gick!!
Tusen tack Andrea och Charlotte för all hjälp!


Maggie May, Diplomsto!


Fina rosetter!...

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-07

Visa hela (10 kommentarer)

Pernilla är ju också en superfotograf i gänget, tyvärr så var publiken långt bort så dom är lite suddiga men många fina ändå!


Ok, då startar vi, är det kontakt??

Nu går vi fot!

Nu är allt gjort och vi hör lovord från den sympatiske domaren!


Lizlott o Funny startklara, kontakt??

Fot! Kolla glada svansen!!

Hit, jag kan i 190 även om jag blir 8 år i år!!

Hopp är väl ingenting för mej!!

Visst är det skoj att ha!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-04

Visa hela (6 kommentarer)

Ja, nu känner man att hösten är på väg med stormsteg!!
Igår när jag kom hem från jobbet kände jag att jag var tvungen att spåra lite! Jag hade på natten drömt om att jag var på tävling med Kissy och fick ett jobbigt spår. Men vi tog oss fram och tom när spåret gått upp för en stege till ett loft och stegen var uppdragen fixade hon det... Konstigt man kan drömma!
Ialla fall la jag ett lättare spår. Rätt långt och bara en apport och slutet matskålen. Hon har ju varit i träda sen hon blev sjuk. Hon började med att äta lite gräs och jag klappade om henne och gick lite raskt i spåret och kommenderade spår och då satte hon samma gamla fart som innan! Hon spårade klockrent och tog apporten och blev överlycklig över den! Där tänkte jag pausa lite men hon var ivrig iväg igen. Slutet var inga bekymmer och hon fick sin kvällsmat. Jag hoppas hon har fått formen igen.
Efter middagen red jag och Oscar en sväng innan vi körde ett pass i paddocken. Jag blev överraskad över...

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-03

Visa hela (2 kommentarer)

Idag har Alice varit på TV, på Västnytt!
Om man går in på
www.svt.se/vastnytt
så sitter hon längst till vänser i soffan när dom läser saga i början. Hon är en riktig linslus, precis som sin pappa!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-02

Visa hela (1 kommentar)

Jag fick lite bilder igår av Fröjdis.
Här är två av dom!

Alice leker med Kissy, ytterligare en bild som visar att aussies och barn hör ihop!


Maggie under tömkörning! Sveriges bästa utsikts paddock?

På Måndag skall vi ner till Åstorp i Skåne och premiera henne. Hon fick ju bra poäng på utställningen så jag hoppas att hon skall bli premierad nu. Vi har ju tränat jättemycket och hon har blivit jättefin. Sen skall hon gå på bete i hos Kjell där Lindsey stod. Där går några Islandshästar som hon kan ha som sällskap.

Det är synd om Johan! Han är förkyld och faktiskt hemma från jobbet!! Och alla som vet, vet ju hur en manförkylning är!!
Stackars honom!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-02

Visa hela (6 kommentarer)

Idag fyller älsta pojken 14 år, tänk vad tiden går!!

Kortet är tagit av Fröjdis i sommar, jag fick även många andra fina kort som skall göras iordning och sättas in...

Grattis Oscar!

Kram Mamma

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-01

Visa hela (7 kommentarer)

Ny o ny, det är synd o säga... En Volvo V70 cross country blå. Årsmodell 98. Men den kommer att fylla en bra funktion som familj och dragbil. Nu är det Chryslern som skall säljas och där kommer dilemmat med stor eller liten bil in...

En annan konstig och tråkig sak är att vi fött upp en berner som nu var 7½ år gammal, han blev helt plötsligt lam i tungan, den slutade helt enkelt att fungera. En massa undersökningar gjordes bla magnetröntgen av hjärnan som kostade 6500 ( vilket försäkringen inte tar) och prover utav alla de slag. Dom matade och vattnade honom i 5 veckor men sen började även ögonen hänga. Då togs beslutet att han fick somna in, med sin familj runt om kring honom. Ingen riktig diagnos kunde många olika veterinärer och Strömsholm inte komma på. Är det någon som hört något liknande??
Vi är evigt tacksamma att familjen utredde och bekostade det hela som uppgick i enorma summor, även om han var försäkrad! Ibland hittar man helt enkelt ingenting...
Han hade...

Skrivet av doorkeepers, 2009-08-31

Visa hela (5 kommentarer)

Jo, Lördagskvällen tillbringades hos grannen i deras "lider" på kräfskiva.

Är jag helt ärlig så brukar jag inte vara jätteförtjust i just kräftskivor, dessa blir ofta för mycket fylla och oroligt men detta gäng är helt fantastiskt roligt.

Barn och vuxna i en salig röra och gott o äta och dricka. Själv är jag måttligt förtjust i det som havet bjuder på men räkor och ett o annat kräftklo är helt ok. Oscar och jag delade gärna en ölkorv av het modell också.
Alice hittade Wilmer, en kille från andra sidan vägen ( stora vägen), han har precis börjat på dagis och tyckte hon var gullig.
Vi har kort som skall göras i ordning, dansen blev mycket givande!! Johan med elgitarren och grannar som twistade loss!!
Vi gick hem lagom efter midnatt och det kändes som alla var glada och nöjda.

Uppe med tuppen som vanligt och vi gick en härlig runda över fälten med Dreamer, Kissy hade Emil redan förbarmat sej över till skogen. Vi hälsade på grannens Finnstövar valpar...

Skrivet av doorkeepers, 2009-08-31

Visa hela (1 kommentar)