En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Här ett kort på Alice från dagmammafirandet i Tisdags!

Vi har fått önskan om bild på Maggie, här ett kort från uteritten idag, Alice och Sonette rider med oss och tom galopperar, med säkerhetslina på själklart, hon är ju bara 5 år!

Ha en trevlig midsommar så hörs vi efter denna helgen igen!

// Tina med familj

Skrivet av doorkeepers, 2010-06-24

Visa hela (4 kommentarer)

Till att kunna ladda upp bilder från mobilen till datorn! Yes!
Några hundbilder...


Bor man i Fjärås måste man ta en bild på Fjärås bräckan!


Mys med kompisen!


En dammig paddock, är ju mysigt att köra ner nosen i...

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-06-20

Visa hela (2 kommentarer)

Visst är det härligt med våran sommartid, även om inte den riktiga värmen har kommit ännu.
Kissy började löpa igår och vi smider planer så det brinner i knutarna, vi återkommer med mera info så snart allt är spikat, men valpar vill vi ha i sommar/höst!

Igår var vi på Clear round inför tävlingen på Lördag. Det gick bra och några småmissar var allt. Han skall hopppa 85 o 90 cm i avd B klass, lite högre än vi är vana vid men det är det man börjar på. Vi har ingen brådska att bli klar innan sommaren med detta och åker för att ha skoj.

Emil har börjat och träna lite efter överansträningen så han hinner med några fotbollsträningar innan sommar uppehållet. Sen har dom frågat efter honom till hösten i Innebandyn som målvakt och det blev han ju jätteglad över!

Nu har vi anmält båda Connemarorna till Riks utställningen och ridklasser i Alingsås i slutet av Juli, skall bli en upplevelse! Just nu rids...

Skrivet av doorkeepers, 2010-06-18

Visa hela (1 kommentar)

Idag får vi gratulera Kaluah Cream (Klara) och Stumpen till 6 välskapta valpar och en bra förlossning. 3+3 blev resultatet. Svarta trefärgade och blue merle, även detta 3+3. Svansarna 2 hellånga, 2 halva och 2 stubb! Bra utdelning!!

En hälsning från Ollie( D-K Autumn Jolly) som blir 14 år och förra året var jättesjuk, matte och husse ställdes inför faktum, hunden var 13 år, livmodersinflammtion och var jättedålig, en svindyr operation eller avliving. Till vår lycka kostade dom på henne denna och hon har blivit som ung igen och går barnvagnspromenader med nya lillasystern som en unghund. Tänk vilka underbara ägare som vågade en sådan investering!! Dom har fått ett fantastiskt år med sin hund. Och håll med om att hon ser oförskämt ung ut!

Härligt att vara uppfödare i dessa lägen, se nya valpar födas och gamla hänga med långt upp i åldrarna.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-06-15

Visa hela (3 kommentarer)

Jaha, nu har denna dagen kommit till sitt slut, och vilken bra dag det blev!
I full storm och världens regnskurar åkte vi i morse i karavan med vännerna Louice o Alice upp till Tjörn, gissa som det blåste på broarna....

Ett nytt sk eggbett var inhandlat, hon var ju så öm i munnen efter vargtänderna så vi provade detta och det gick jättebra med detta.
Hemma hos Pennys föräldrar Magnus och Kristina känner man sej som hemma och vi satt o pratade en lång stund innan vår tur. Maria som håller i träningen är en jättetrevlig fälttävlansryttare med bra på fötterna och en enastående pedagogik, Oscar gillade henne skarpt. Jag, "lill" Alice och Louice satt o tittade på uppvärmningen , sen sprang jag och Kristina mest omkring med mobilerna ihögsta hugg och tog bilder. Dessa bilder är tagna av Kristina, jag hittar inte överföringssladden!!!
"Stor" Alice blev nöjd med dagen och Oscar hade ett saligt flin, så mycket lovord om denna bra gula Connemaran!

Innan vi åkte hem var...

Skrivet av doorkeepers, 2010-06-12

Visa hela (1 kommentar)

Sitter här i köket, lyssnar på Gun´s and Roses Axel Rose i November Rain, regnet öser ner på utsidan, vi eldar i spisen och har avnjutit en skolavslutnings middag, hemma hamburgare med mycket grönsaker och maräng swiss till efterrätt!
Nu när jag sitter vid datorn har jag två söta aussienosar iknät. Bara vill vara nära och mysa. Man har sitt hjärta i deras ögon. Åh vad man älskar dessa hundar, även i ösregn och lera!! Dom har varit på en långtur med Oscar o Emil, dom turade om att rida och gå, väldigt skönt för matte som slapp ut långt i vädret!

På Lördag skall vi till Tjörn och träna fälttävlan med Sweetie, hemma hos Kristina och Penny och numera Diamond! Det ser vi fram emot!! Livet i Fagared har börjat återvända efter en hård vinter och nu ser vi fram emot Kissy skall börja löpa, så kanske vi kan få till en kull till hösten.... Vi längtar hela familjen efter valpar nu, det var 1½ år sen sist!!

Emil har börjat spela boll igen, tyvärr lite hälta och...

Skrivet av doorkeepers, 2010-06-10

Visa hela (4 kommentarer)

Det är många som varit nyfikna på vilken hund som är parad som vi inte äger. Nu har jag fått bilderna och kan stolt presentera föräldrarna!

Mamma till valparna är Door-keepers Kaluah Cream ( Kissys syster, Carry/ Silly)


Klara kallas hon till vardags.

Stolt far är Ki-ro-mas Foto finish, alias Stumpen

Både Klara och Stumpen är mentaltestade, röntgade ua och ögonlysta ua.
För mera information får ni gärna höra av er till oss så får ni numret till ägaren.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-05-12

Visa hela (4 kommentarer)

Efter en sängliggande vecka har vi inte mycket att säga men helgen har varit mycket både borta och hemma.

Det stora idag är att vår älsta son har konfirmerat sej. Han har läst hela hösten och vintern och nu var det den stora dagen. Jag minns själv när man konfirmerade sej, det är en stor dag .

Många vänner och den lilla släkt vi har var och hyllade honom idag. Här ett härligt kort i vitsipporna.

Tusen tack för alla fina presenter! Mycket goda vänner vi har och som speglar av sej i barnen, det värmer!!

På hundfronten har andra presterat och bevisat att Door-keepers allroundhundar kan!

I Stockholmstrakten var husse Per ute med Silva ( D-K Hot gem silver drop) och dammade av henne andra gången på kort tid, även nu som förra gången över 170 p och denna gången klassvinst!! Vi bugar o bockar!!

Tesse och Pernilla drog söder över i...

Skrivet av doorkeepers, 2010-05-09

Visa hela (6 kommentarer)