En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Helgen slut igen...

Jag fattar inte hur fort tiden går... Helt plötsligt sitter man här igen och det är Måndag morgon...
Jag har ont, så in i h-ete ont. Hela helgen har det värkt och bultat i min nerslipade tand och i morgon skall nya tanden på. Har man ont i huvudet dagligen innan så blir det inte bättre med en ond tand. Det har blivit att men blir deppig utav allt ont...

Hundarna: Jo, Kissy är för tråkig. Igår när vi gick ut i skogen med ponny, Alice, Johan och jag kom vi in i skogen vid "Lenas torp" så var Kissy helt plötsligt borta.. Puts väck. Konstigt sa Johan, hon gick här o hängde med huvudet och glodde under lugg. Vi fortsatte och tog vägen om Gun på hemvägen, nä ingen hund. Så sa sommargrannen att hunden är hemma för länge sen. Där låg hon, hos Sandra och var sur!! Tala om löpsur!! Men skam den som ger sej. Vi gick ner i paddocken med henne och jag körde kryp för brinnande livet och framförgående. Då helt plötsligt blev hon jätteglad igen!!
Dreamer är duktig på apporten, men är lite barnslig fortfarande.

Hästarna: Typ hälsat på Maggie, tjockisen. Oscar har varit hos sin pappa så hästarna har stått och fått ha lite semester.

Katten: Är glad att vara hemma, löper inte igen så det är positivt.

På tävlingsfronten har det hänt mycket. Makea med matte är uppe på 188 och 180 p, domarens kommentar ett blivande SM ekipage!! Vi är glada över dina framgångar!! Grattis grattis.
Linda och Milou har tagit ett stort steg i livet, dom har startat sin första lydnadstävling!! Jag känner ju Linda och vet hur nervöst detta va! Hur som helst så är det starkt och vi visste väl att ni kunde!! Att inte poängen blev ett första pris spelar väl ingen roll, ditt första pris var att komma till start!! Strongt gjort!
Nemo och Nea har också startat i helgen, vet inte riktigt resultaten men ni är duktiga som visar att aussiesarna från D-K jobbas med och kan!!

Imse och Cilja har varit i ett regnit Västerås och knep sitt andra Cert, ett dyblött sådant men det spelar inte någon roll!! Grattis grattis!
Szitzo, dvs Skipper ur samma kull gjorde sitt Mh igår, gick galant och beskrivaren var glad att se en så bra aussie! Korning blev husse tipsad om med en sån bra hund!!

Det ingen har missat säkert är att Caddy fick somna in på sin 6 års dag. Det är ett starkt beslut av matte o husse och han somnade med flaggan i topp. Usch, det är så tråkigt när våra älskade vänner inte blir så gamla... Vi är tacksamma för eran omtanke till Caddy, tack för detta Nadja och Mathias.

En annan Nadja hörde av sej igår, inte själv utan genom sin matte. Shettis Nadja har nedkommit med ett litet hingstföl och detta skall vi åka och titta på snart. Alice blev eld o lågor!! Gissa om den är söt, en minikopia av en mycket liten Nadja!!

Det blev en roman idag, mycket har hänt, jag kanske har missat något... Det är inte lätt att ha allt i huvudet när man inte mår hundar%...

Jo, igår för att lätta upp oss lite så åkte vill till Kungsbacka och gick på bio, bara maken och jag!! Vi vann ju biljetter på vita veckan i vintras och nu blev det av!! Mycket godis också. Vi såg Män som hatar kvinnor, jag har ju lyssnat på boken och vet hur vidrig den är men bra, Johan mådde riktigt illa under dom starkaste scenerna men tyckte precis som jag att den var kanonbra!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-06-15 08:42

Va kul med bio, när man har både barn och djur så är det inte ofta man hinner med något sådant :)

Skrivet av Cissela, 2009-06-15 11:34

Grattis till biobiljetterna hoppas filmen var bra!
http://blogg.aftonbladet.se/dognews

Skrivet av Dog News, 2009-06-15 15:17

Jag tävlade inte i söndags för min matte var så hemskt konstig, yr och vinglig liksom dessutom luktade hon väldigt annorlunda...hon var på bröllopsfest på lördagkväll, undrar om det hade med det att göra......så vi var bara med och tittade på syster Makea.....kram från Nemo

Skrivet av Siggenemo, 2009-06-15 15:53

TACK för dina ord om mig här i bloggen, det känns att du känner mig ordentligt!!!
TACK för telefonsamtalet idag...hm...som varade från jobbet till Alice...hi hi...
Hoppas att tanden blir bra i morgon!!! Hälsa alla!!
Kramar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-06-15 21:44

Hej !

Ville bara önska er en trevlig midsommar !

Kram Lena och hela familjen Heimark !!!

Skrivet av Lena, 2009-06-17 18:28

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?