En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Lördag med hundfolk

Jag tror vi var ungefär 12 hundar med olika spår igår. Hela skogen invarderades av skällande glada hundar och jag o Annika anlände efter en promenad oxå. Jag gick 3 spår, Kissy fick 2 och Dreamer 1. Kissy fick ett jättebra störningsmoment med Lena o co som kom gående i motsatt riktning ca 10 meter ifrån oss, dom såg oss inte och hon spårade på. Tapp på pinnen som låg just där men det kan jag leva mé! Annika gick med oss i spåret för att se vad vi gjorde och hur. Sen var det Dreamers tur och Lizlott gick med och det var länge sen Dreamer spårade. Men hon gjorde det och stannade vid en apport. Mera apportträning inne, har ju mest tränat lydnad det sista.
Kissy spårade kanon på andra spåret, riktigt fint. Hon är inte alls berörd av störning, denna gång gick Lizlott med och vi pratade en del och Fanny spårade efter.. Bra träning och trevlig stund i skogen!
Resten av alla som spårade gick nog bra tror jag, Petra var mycket nöjd med Flisan o Miffo, Tikkan gick som alltid kanon! Iron fick lite strul i början och växte med uppgiften och löste det galant. Lenas hundar gick som smort om jag uppfattade det hela, hade gått hem när hon gick ut med Bonita. Skrot är en klocka och Fanny har lugnat sej och nu hinner Lizlott med och alla apporterna in. Crazy spårade som aldrig förr och tog apporterna i ett nafs! Vaddå 7 barns mamma??!!
Om ni vill se mera kort på bebisarna så finns det på Lindas blogg www.bloggis.se/andersson Dom är tagna i veckan när hon o Tezze var här i flera timmar!

Idag är det kanonväder och jag skall ta en långpromenad i skogen!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-15 09:06

Å vilken härlig dag ni måste ha haft, så många hundar i samma härliga skog!!!
Här går träningen framåt vill jag lova...
Hoppas att vi ses i morgon!!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-03-15 09:54

Heldige dere som kan trene spor hele vinteren! Her i Norge ligger snøen meterdyp enda! Det begynner å tine en del nå,så om noen uker kan vi kanskje også begynne å gå spor! Skulle gjerne vært med dere en tur ja! Hvis noen vil se hvordan vi har det i Sandefjord for tiden,så bare ta en titt i min blogg! www.svartingane.com
Klem fra Frøydis!

Skrivet av Frøydis, 2009-03-17 02:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?