En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

En fin valp bland massa andra valpar!

Snö, det är ju bara förnamnet!! Valparna busar och leker tafatt i snön!
Hovslagaren var här idag och fixade Rubys fötter ( snöplattor nästan i våren!!), vi har ju så duktiga hovslagare. Ialla fall så såg han självklart valparna och skulle ta kort och visa frun, dom är ju aldrig stilla på ett ställe var hans kommentar!

Linda var här och tog kort på alla valparna stående häromdagen.
Här är ett kort på den goa återbudsvalpen Pazzo.

Han var tydligen en bland dom lättaste att ta kort på, han är så medgörlig.

Visst är vädret konstigt, hasselhänge och snö går inte ihop! Det blir alldeles gult mot snön. Astman blir ju tillfälligt bättre när pollen fryser!

Igår kom min barndoms allra bästa vän hit med sin dotter, körde makens Saab av nyare modell. Hon parkerade utanför och vi umgicks en stund i stallet. Johan åkte under tiden till innebandyn. När hon skulle åka så backade hon in där min bil stått och skulle köra upp. OCH hur lätt var det, lågprofil däck utan dubb och snö som var såphal!! Vad göra, två fruntimmer som kliade sej i huvudet...
Ringa jouren! P-A kom som ett skott och han lyckades backa ner bilen till stallet, vi sandade hela backen och då kom han upp. Hur pinsamt är det då... Tjejer och snö...
Aggis var urtacksam och undrade om man kan ha så bra grannar, visst kan man svarade jag stolt! Berättade även att P-A är en fodervärd, tänk vad dom kan vara bra att ha i många sammanhang! Du har fått mycket vänner bland hunderiet har jag ofta fått höra, och jag/vi kan bara instämma! Nu fick flera se det också!

En annan tanke, tänk om maken kunde bli så glad när jag kommer hem som han blir för vart mål som Frölunda gjort... Skriken yes yes, armarna i vädret och hoppar runt......

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-13 14:06

Här snöade det i går, fullständigt onödigt eller hur!! i dag regnar det nu på eftermiddagen, stöön! Gott med goa grannar du, de växer inte på trän men som tur är har vi också en hel del av sådant här! Att en sån goding som Pazzo över huvud taget kan vara till salu är ju sanslöst, folk borde ju stå i kö!! Tur att man redan har så det räcker (och blir över i bland). Ses nästa helg!!

Skrivet av Linda med Norton, 2009-03-13 14:30

Åhhh, vilken liten going :)
www.emmacandell.blogg.se

Skrivet av Emma, 2009-03-13 14:35

Under vår lååånga tid (ca 3,5 timme) som vi (jag och Tezze) satt hos valparna så var lille Pazzo (jag skulle vilja kalla honom för Bamse) en liten juvel, han var mycket kelsjuk å lugnare än många av de andra, nu menar jag inte att det var nåt fel på honom, nej nej snarare tvärt om... han är helt UNDERBAR, som en gosig nallebjörn som helt enkelt kommer att heta BAMSE för mig resten av livet!!! ;o)
Hoppas att killen hittar en fint hem, för det är han verkligen värd!! Klart att det finns ett härligt hem till honom för VEM KAN MOTSTÅ HONOM???? Inte jag i alla fall!!!

Massa kramar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-03-13 18:10

Kul att du hittade till min egna blogg.

Blir lite sugen när man ser en sån going och svart liten vovve.

// Anette

Skrivet av Albo, 2009-03-13 20:37

Grannar som P-A växer verkligen inte på träd!!! Skönt att ha en redig karl till hands när ens egna inte är hemma ;0)

Kram

Skrivet av Nadia, 2009-03-13 22:17

Ibland är män bra att ha =)
Lille han valpen är allt för söt, jag säger som Linda VEM KAN MOTSTÅ honom ?? Jag har tur som har många hundar hemma för annars hade han levt farligt =)=)
Kram
Marie i Småland

Skrivet av Marie, 2009-03-14 14:38

Oj, vad valpsjuk jag blir :-) ååh, om jag bara hade kunnat så hade han fått flytta till nödinge....

Kram Marie

Skrivet av marie, 2009-03-16 10:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?