En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Fantastisk utedag

Idag har vi alla varit ute i timmar!
Dagen började med stallet och var inne igen tidigt. Alla barnen är hemma och vi åt en mysig frukost ihop. Sen gick jag o la spår till Kissy. Det gick genom lövskog ( massor av stora gryt) och ut på åkern där jag la apporterna. Hon tog spåret redan på vägen dit, markerade gryten men gick bra vidare. Ut på åkern, slog lite men klockren på första apporten. Vinkel och andra apporten gick också bra. Ner i en slänt och vidare uppåt, där började hon slå lite och missade en apport. Runt i vinkel och tog slutapporten. Jag släppte henne där och tog upp dom två reservsluten. Hon var jättenöjd och glad. Bra tryck i linan och behöver lite mera ängsträning. Jag har gjort tunna apportpinnar, ungefär som en lillfinger i storlek. Allt för att synas mindre.
Sen gick Sandra o Kissy 1 mil, i träning för lumpen!
Jag tog resterande barn och vi gav oss ut i skogen. Oscar hade kokat oboy och Emil hade rastat lille Kasper som fick vara hemma, innan vi gav oss av. Bulle o äpple var också med i ryggsäcken.
Dreamer och Crazy verkligen njöt under Dinosaurierundan. Vi gick vägen tillbaka och satte oss vid Stensjön och fikade och barnen lekte på isen. Här ett mobilkort som skickades till Lena:

Väl hemma tog jag Maggie och tömkörde över fälten, samt jag tränade in o utgång i sulkyn. Allt gick jättebra. Blev även lite ridsugen och tog Ruby på en barbacka tur!! DET kommer kännas i morgon! Modigt på Fredagen den 13:e va!! Jag har inte ridit sedan Pontus lämnade huset och man känner sej lite ringrostig.

En bra avslutning på veckan. Nu skall jag laga mat och gosa med valparna!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-13 15:38

Låter som en mysig dag!!

Skrivet av Sandra, 2009-02-13 16:25

Vilket underbart kort. Kom precis in efter att motionerat Phoenix o brosan....
Syns imorgon. Längtar att få se valparna.

Kram Småland

Skrivet av mathilda, 2009-02-13 17:15

Vilken härlig dag!! Kommer det lite bilder på dom små snart? Är såå nyfiken. Har också haft en utedag. Först träning på klubben och sen syskonbus. Vilda är helt slut. Kram Anki

Skrivet av arelidsaussie, 2009-02-13 18:57

Härligt att höra att det funkar så bra med Maggie! Hoppas på kort när hon är satt i vagn.

Hälsningar Andrea

Skrivet av anonym, 2009-02-15 21:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?