En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Bra med barn i valpträning

Jo det här med barn är jättebra att ha. Den lilla valpen lär sej att det är många i huset som kan vara bra att känna!
Emil gick till skogen med Kasper, det var en härlig värld med massor av träd och pinnar. Hur härligt kan livet vara?? Han sov som en gris när dom kommit hem igen, helt utmattad. Då ligger inte skogen långt bort utan det var alla upplevelser som blev mycket för lilla hjärnan! Som alla säkert vet så går jag 3:e året på gymnasiet... Nästan ialla fall, Sandra går där och jag hjälper henne så gott jag kan. Igår var det historia, Forntiden, antiken och romarriket.
Då passar man på att ta upp lilleman i famnen och det tog nog 40 minuter innan han gav upp och la sej till ro. Skam den som ger sej! Historian tog lite mera tid..Det är intressant men jobbigt med alla namn och årtal. Alla barnen utan Alice sitter som klistrade vid bordet och vi har även Oscars bok som är lite mera lättfattlig.
Senare tittade Oscar på Tv och tog upp Kasper i famnen ( inspirerad av mamma?!) och det tog bara 10 minuter innan han la sej till ro även det. Duktig son o valp!
I morse så tog Kasper Alice Hello Kitty socka, dom är heliga kan jag tala om!! Vad hör jag då: Kasper LOSS! Det var Alice kommando. Sen att pappa puttade på honom med tån för att han skulle släppa, och det gjorde han och tog tag i tån istället, där får pappa skylla sej själv!!
Ja, ni hör ju själva.

Dom små valparna mår utmärkt, jag kan inte skriva annat. Nu tultar dom omkring i lådan och kommer man in så far dom upp och skäller och morrar! Kommer fram direkt när man sätter sej i lådan och igår upptäckte dom dammsugaren, men det var helt ok. Nu börjar Crazy tycka att dom kan klara sej mera själv, hon ligger hellre under köksbordet. Men Kasper kan inte låta bli att kila in där när han får chansen, men hon säger inte jättemycket, har nog fattat att det inte är någon fara. Det är ju faktiskt inte så många veckor sedan som han själv var där inne!

Något som är härligt är dom ljusa kvällarna. Igår så hann jag faktiskt med både hund o häst efter jobbet. Först så spårade jag med Kissy. Skog ängs spår blev det. Hon är säker och jag tror att vi fick alla utom ett slut med oss hem. + en extra pinne, kanske Lena eller Petras pinne. Kissy hade sprungit 4 km på förmiddagen med Sandra så det var bra gjort och hon har kondis för att göra två saker!
Sen var det Maggies tur, jag tömkörde henne bonderundan och Dreamer var med. Vi mötte Gun och stod o pratade lite just där Shio o Soda skrämde henne sist, det var jättebra. Allt gick toppen och jag skall nog leta fram mina draglinor och svängel nu så man utvecklar körningen lite..

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-12 08:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?