En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Valpträning

Jo, det är ju en upplevelse att ha en 10 veckors valp..
Det är ju det positiva med att föda upp valparna, i denna åldern så är dom lämnade och älskade. Nu älskar hela familjen Kasper, inte tal om annat men det är såååå jobbigt när man inte är van!!
Nu har vi ju Mormor till honom hemma, Kissy och Dreamer. Dom drar ju sitt strå till stacken med uppfostring och jag tycker att det är den bästa fostran. Crazy är ju lite putt på honom, hon vill ha lugn o ro med sina bebisar!! Går han mot dörren till "hennes" rum så gruffar hon, hur mycket bryr han sej?? Inte ett dugg!! I morse fick Johan ta han i nacken därifrån. Men hans kusiner är ju där och morrar o skäller, han vill ju vara med!!
Rumsrenheten är riktigt bra, men 6 personer som skall ha koll, det blir rätt rörigt ex: tar ngn ut valpen?? NU!! 4 hysteriska människor i blandad storlek försöker agera men så blev det en pöl ändå..
Igår tränade jag lite med honom. Först tittade han på igenom buren på apportträningen och platsliggning inomhus. Sen fick han sin del av kakan. 5 minuter platsliggning. Klarade han galant men lite stöd av handen. Värre var det med att sitta i knät. 20 minuter höll han på innan han tröttnade på att protestera! Men jag tittade på Tv undertiden och pratade lite med honom. Detta är en jättebra ledarskapsövning att tipsa om! Det är mycket mycket hund i dessa små liven, vilket är jättepositivt!!
Barnen tar sin del jättebra, nu biter han inte i vaderna så mycket och får inte igår dom i kamp som han vill. Alice är lagom råbrutal mot honom vilket han köper. Bra med härdade barn! Även om Emil misströstade lite häromdagen med sina vantar tills Lena hjälpte honom loss!
Nu blir det en stund framför tvn var dag så Bergmans får hem en cool tv hund!

Kusinerna växer så det knakar, morrar och har snart kravlat sej ut över första plankan. Dags snart att bygga ut lådan. Biter och leker lite. Kanske en bra granne kikar över snart med kameran igen... För att stilla alla nyfikna!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-10 13:27

Ja vi hoppas att den snälla grannen kommer snart.. Man längtar efter att se de små liven..
Det är så spännande.. Hoppas att vi ses i helgen.

Kramar från Småland

Skrivet av mathilda, 2009-02-10 14:39

Bra jobbat Tina! Guld för familjen att du fixar med honom när dom åker skidor!

Skrivet av Sexy, 2009-02-10 19:00

Vill bara säga att jag är såååååååå nöjd - får väl se om jag får äta upp mina ord en vacker dag, men det tror jag inte :) Jag bara njuter.... Än så länge är hon så cool och lugn. Tarzan var en mardröm i jämförelse..
kram Tina och Chili

Skrivet av TOT, 2009-02-10 20:38

Vi väntar på den bra grannen med kameran. Är riktigt nyfiken. Ha det bra i snöyran. Kram Anki

Skrivet av arelidsaussie, 2009-02-11 18:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?