En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Ute dag igen!

I morse när jag var i stallet så skällde Crazy helt plötsligt. Jag hörde på skallet att det var någon som kom och där kom Carina o Lena som skulle till skogen. Jag var inte sen att hänga på!! Dreamer och Crazy tog sk Jurassic park rundan medans Kissy och Sandra gick till skogen och tränade lydnad. Helt otroliga hundar vi har, vi släpper ihop 6 tikar i varierade åldrar och dom leker och busar som sjutton! Meja och Tikkan är ju bundisar och Dreamer vill oxå vara med i leken! Dreamer springer ju lite längre undan, är inte tränad på att hålla sej nära och det tog gärna lilla Sexy upp, hon som vill springa mycket! Vi diskuterade just detta att den träningen man gör som små, går promenader nära som ex Carina o Lena gått i Kungsbackaskogen gör nytta hela livet, däremot Dreamer som uppvuxen på ranch har haft större ytor och inte bunden till föraren. Jag fick en ny kompis, lilla Bonita tyckte att jag hade väldigt gott godis! Och det matades friskt kan jag tala om. Häftigt med 6 hundar i en ring som man delar godis till.
Maken sms om fika gick hem och efter det så gav vi oss ut i spåret, då hade jag bytt hund till Kissy. Gick ett megalångt spår! 7 apporter. Carina gick först sitt spår med Tikkan, gick jättebra. Lena och Petra gick Mejas spår och Petra hade även lagt Bonitas spår.
Lena blev jättenöjd med sina hundar också, precis som Carina.
Carina hängde på mitt spår och vi gick o pratad friskt medans Kissy spårade jättebra. Jag lånade Tikkans sele o lina för Lena hade min sele.
Jag trodde att vi hade ett tapp men i slutet var det jag som missade och hon hittade den sista apporten efter jag selat av. 7 apporter in. Det kändes härligt.

Väl hemma så åt vi middag och Lena stannade och det blev mycket hundprat. Petra kom och myste med valparna.

Jag hann också longera Maggie, mellan spåren....

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-08 20:19

Tack för allt idag!

Skrivet av Sexy, 2009-02-08 20:59

Kul med en så perfekt dag när allt verkligen går i lås!!!
Inte riktigt samma här, MEN vi kämpar på!!!
Massa kramar Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-02-08 21:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?