En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Faktiskt en ute dag!

Nu när vi börjar bli friska så har vi alla varit ute idag!! Känns ju som en lyx och vi mår alla väldigt bra utav detta. Inte en enda gäst idag om man bortser från Sandras pojkvän. Lite tomt faktiskt... Vi är ju rätt sociala av oss!
Jag började morgonen i stallet och gjorde rent och matade innan klockan slagit 9 på morgonen! Efter det in o äta frukost. Det är en härlig känsla men hua mej så kallt det var i vinden ute!
Vi tog med oss ponnyn, Alice och hundarna ( inte Kissy, hon var med Sandra i ladugården) och gick en långrunda i skogen. Crazy hänger med bra och badar gärna trots mjölk i tuttarna, man undrar hur det går, alla vi som haft mjölkstockning!! Det är ju isvatten!!
När vi kom tillbaka tog jag in min häst!! Hon undrade nog vad det var för fel... Men vi tömkörde i skogen och det gick jättebra! Hon undrade vad det var som lät i skogen, men det var Sandra o Erik som tränade rapport. Allt gick väl ända tills vi kom till Gun o Bosse. Han sågade ved och jag tänkte att hon kanske blev rädd för det, men inte men då kom Shio o Soda som två vargar rusande och skällande, då stack Maggie! Men jag hängde bara i en töm så stannade hon. Shio o Soda var jätteglada över att se oss!! Men Bosse fick så småningom ordning på dom och vi fortsatte tömkörningen. Det kändes jättebra, hur cool som helst! När vi var precis förbi så började Bosse såga ved igen, ett skärande ljud men inte en reaktion. Jag var stolt som en tupp!
Hem o ut med Kissy och Dreamer i paddocken, träna träna position och apport.
In o pussla lite med barnen, Sandra o Erik skötte middagen.
Gick en nattrunda i skymmningen och då var klockan halv 6! Ljuset har kommit!!

Historia i kväll med Sandra, 2 timmar om forntiden. Pust men intressant. Oscar är gärna med och han har ju klisterminne, han borde gå på gymnasiet!

Som sagt, en ute dag!

Nu är det Mia o Klara på Tv, ni har väl sett på hundklubben med dom??!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-01 20:14

Man är väl mammas gosse - jag älskar också att bada, oavsett temperatur! Förresten, har morsan provat vallning? Reaktioner - skällig? Ja, det är matte som vill veta. Hon tycker att jag är en kruka (inte badkruka i alla fall) ibland, när vi träffar nya djur o människor.

Skönt att familjen är i bättre form nu! Vi börjar också komma iform nu efter vintervilan. Matte har piggnat till nu så jag får det lite roligare, men framförallt jobbigare. Nu har hon minsann gett sig den på att jag SKA gå fint i koppel - vi får väl se vem som är envisast...

Skrivet av Winston, 2009-02-01 21:44

Låter som en helt underbart härlig avslutning på helgen!!!
Vi ses i morgon!!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-02-01 21:57

En dag utan besökare och sjukor har ni verkligen förtjänat nu!

Skrivet av Sandra, 2009-02-02 11:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?