En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

tömkörning och härliga hundpromenader

Denna helgen har det blivit mest promenader för våran del. Både igår och idag har liten ponny med vattenkoppsbarn på ryggen gått en härligt promenad i skogen,, över stock o sten, bäckar och gärdesgårdar. Pappa höll i snöret. Själv gick jag igår med Maggie och idag så prövade jag på att tömköra henne! Efter lite krångel med att fatta framåt så kom hon på idén! Det gick jättebra!! Jag va så lycklig, tänk vilken klok ponny! Det kommer att bli lite bloggande om henne också framigenom, det får ni stå ut med!! När vi kom hem så prövade vi att lasta henne, det har tydligen gått jättebra innan vilket det gjorde nu också. Men när vi skulle backa ut henne fattade hon ingen ting. Vi fick trixa lite och lastade och backade ut henne 3 ggr till. Hoppas det nu blev en positiv upplevelse för henne.
Dreamer och Kissy var självklart med och det gick faktiskt över förväntan, ingen jakt och höll sej fint runt oss.
Igår hade vi kalas för Sandra, det var trevligt och hon fick mycket körkorts pengar.

Innan det så hade vi varit på tomte hopp med Oscar och Ruby, glitter hinder och paket men han gick felfritt på en låg nivå, 60 cm. Men med en tomteutstyrsel och klockor i tränset!

Nemo o matte Pernilla har varit och tävlad lydnads ettan, lite blandat resultat men dom var jättenöjda!! Han är ju ändå bara 11 månader! Pernilla slappnade av och gjorde en skoj sak av det. Sandra och Silly skall visst också varit ute, men vet ej resultatet än,..

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-14 16:32

Haha, blev lite full i skratt när jag läste om era lastningsvedermödor. Eftersom Maggie nästan bara åkt lastbil innan så fick vi också problem i somras när vi kom hem från en utställning och hästen inte ville gå av släpet! Vi tog ut den andra hästen och lät Maggie stå lös, men hon
trivdes tydligen så bra att hon vägrade kliva ut. Det hela slutade med att vi fick plocka bort mellanväggen med henne kvar i släpet och så fick hon vända och gå ut. Men ni verkar ha lyckats bättre denna gång!

Skrivet av Andrea, 2008-12-14 17:47

Duktiga Oscar och Ruby!! Jösses vad de har klätt ut sig, det hade ,man inte kunnat se att det var Oscar....
Nu har Nemo och jag semester, inte ett "fot" det skall sägas förrän efter Mydog, jag har mina ideér om att det måste få sjunka in lite i huvudet på honom för där är det nog fullmatat nu och han har sååå mycket att tänka på och göra just nu i sitt liv så lite lugn och ro ska vi ha...sen rackarns..då ska vi ut och ta förstapriset, han kan minsann, det såg jag i lördags men osäker så in i bänken var han och det får han vara också, nu har vi haft roligt och det är viktigast för oss!!
Kram P

Skrivet av Siggenemo, 2008-12-14 23:04

Jodå, Sillen och jag tävlade i lördags. Det gick poängmässigt inget vidare alls, men känslan satt fint och hade det inte varit pga mattes klantiga förberedelser så hade det säkert gått vägen! Nästa gång ska vi hunnit träna rutan mer än 4 gånger (någonsin) också! ;) Kul har vi ihop på plan och det är värt mer än alla poäng i världen så vi är nöjda för stunden ändå!
Kramis

Skrivet av Sandra, 2008-12-15 13:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?