En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Äntligen ett spår!

Idag fick jag det äntligen gjort, jag fattar inte vart dagarna tar vägen och mörkret förstör mycket. Få inget vettigt gjort med hundarna.

Men idag fick jag lagt var sitt spår till Kissy o Dreamer. Det var ju en stun sedan så jag var lite tveksam om jag skulle sätta på linan. Det gjorde jag ialla fall och vi kom iväg. Lite tveksam om hon skulle gå ifrån mej men kom iväg när hon fick spåret i näsan. Snurrade lite och kom igång lagom till första pinnen. Den stannar hon vid, markerar och tittar på mej, se vad jag har hittat. Mycket beröm och korv och mys vid apporten. Iväg igen, lite slag och inte riktigt tryck. Vid en väg med vatten kom hon bort lite men jag visste absolut inte vart jag gått så jag gick lite framåt och se, då tog hon det utan problem och tog sista apporten fint.

Kissy gick som tåget, hon fick spåret genom kohagen och ut i "Nemos" snurrskog. Gick jättefint hela vägen sen hade jag gått längs vägen och den vägen hade Kissy gått på morgonen med Sandra och Alice. Lite vel, dricka lite och helt plötsligt möter vi mannen som är mörkklädd och hund rädd mitt på vägen. Jag la helt sonika henne ner i spåret och sedan kom vi igår igen. Mycket vel men tog apporten i vägkanten och sedan så slog hon över vägen och in i skogen precis som jag gått. Där blev det bra tryck i linan igen och alla apporter hittade! Det känns bra!!

Innan hade jag och Oscar ridit ut, jag på Pontus (en sista gång?!) och han på Ruby. Vi galopperade över stubbåkrar och hade det jätteskönt!

Nu skall vi julpyssla med kompisar, baka pepparkakor och annat mys.
Mannen är just nu o jagar rådjur. Som en paus iallt vanligt.

Valparna mår utmärkt, Dizzy är en mycket bättre mamma än vi någonsin kunde ana!! Det är bra för valparna det!

Här kommer lite kort på Maggie May, nya hästen. Det har varit lite efterfrågan på det....
Korten är tagna i somras på Riksutställningen för Connemaror där hon fick klassvinst och 39 p, vilket är jättebra för en 2 åring!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-06 13:05

Åh vilken fin häst, riktigt ståtlig!!!
Jag har åxå varit ute med Milou idag å lagt spår...han var GRYM i spåret...
Han var lite (eller rättare sagt MYCKET) uppstressad innan så det blev lite snurr och vel från
början men jag såg tack vare mina snitslar vart jag hade gått å hade det som riktmärke.
Efter första vinkeln var han som en dammsugare i spåret, nosen var i backen hela tiden ända fram till apporterna. Han fick idag 2 apporter och ett slut, han tog allt och kom å lämnade
det till mig!!!
Jag är så stolt över Milou!! Matte lille kille kan minsann!!!
Ha en fortsatt trevlig lördag och helg!!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-06 13:47

JÄKLAR VAD SNYGG HON ÄR!!!!!!!!!!!!!!
Vilken häst! Det är bara ut o plocka diplomet till sommaren, GÖTA PETTER vilken snygging!
Skall bli kul att se henne live en gång!
Kram från Nol

Skrivet av Siggenemo, 2008-12-06 14:19

Håller med Pernilla, henne måste du ju fortsätta ställa ut! Hon är superfin ju!!! Påminner hemskt mycket om min kompis connemaravalack från när jag var liten...

Kramis

Skrivet av Sandra, 2008-12-06 16:46

Åh så fin hon är Maggie. Ett stort lycka till med henne.
Här är det grått och trist och har inte gjort många knop i helgen. Mycket beroende på att lilla Adrian har varit sjuk i en hel vecka med 40,4 i temp i flera dagar och nu är jag på väg att trilla dit känner jag. Men jag brukar inte bli sjuk så ofta så det får jag ta.

Pärlan var som vanligt med ute i Enduro spåret i går och det älskar hon, kanske en ny sport att spåra crossdäcks lukt. Hon är för rolig, det finns inte mycket plats i bilen med all utrustning som dom har med sej, men hon knölar in sej på ingen plats alls och ser överlycklig ut. Hon vet vad som väntar och efter träningspasset så brukar det grillas korv. Mums mums.

Ha det så gott,kram Lena

Skrivet av Lena, 2008-12-07 19:50

Så otroligt vacker! Lycka till med henne!
Kram! // Kusin

Skrivet av Kusin, 2008-12-09 10:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?