En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Lite gjort med hundarna!

Jag får alltid samvetskval när hundarna blir å sido satta men när det är regn, gegga och mörker hela tiden så ids inte jag och man kan ju ha roligare! Tur att maken springer på el ljusspåret och då tog han med sej Dreamer och Kissy är ju på dagis på gården.
Jag jobbar ju inte hela dagar och ändå är det mörkt när jag åker hem sådana dagar som dessa, men efter regn kommer sol!!

Jag har ju börjat fundera lite på namn till Dizzys valpar, Obama var ju ett till en svart hane, den kommer säkert bli presidenten i kullen! Jag älskar ju detta med att hitta på namn, jag har ju lite udda namn om man jämför med andra men det är en stor sak för mej. Igår när jag åkte till jobbet hörde jag en låt på radion, refrengen var Silly, silly, silly! Det visade sej vara per Gessles nya låt. Var tvungen att sms till Sandra W och berätta, men det var inte ngn nyhet....

Nya hästen funkar bra, hon går ihop med Ruby. Pontus o Nadja går i en hage och är väl sådär glada i varandra... Nadja tycker att han är bufflig och han vill leka, hur skoj tycker hon att det är då?? I leran och man inte är stor över havet... Det blir nog bättre för Pontus när han nästa vecka kommer hem till ett fjordsto i nya hemmet!

Jag har testat lilla nya hästen och enda gången hon blev lite skakis var när vi gick bonderundan och Emil kom från andra hållet med hundarna över krönet kom Dreamer i full galopp över lycklig, men i skumrasket såg hon nog ut som en varg i Maggies ögon. Men hon blev snart lugn igen och vi kunde fortsätta. Än klok unghäst!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-03 08:17

Jag vet att Tina har ett superförslag på namn! Fråga henne! Ska klura lite jag också och se vad jag kommer på... ;)

Skrivet av Sandra, 2008-12-03 11:59

Oj oj oj...hundnamn på O....
En chokladfärgad hane som heter O´boy... hi hi hi
En tuff killen...Oden...
Oliwer, liten å söt...
Kända Obelix...
Han kommer in som en Orkan....
Tjejer var värre...
Olga...
Olivia Newton John (som Maries lilla krokodil...)
Ofelia...
Oprah Winfrey...
Ozzie....
Oscar (som din son)
Du hittar säkert på nåt toppenbra!!!!!!!!!!!!! Men lite förslag är ju aldrig fel...
Lycka till!!!!!!!!!!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-03 13:25

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?