En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

My dog

Nu är det ju så att anmälningstiden går ut idag, det går inte att efteranmäla. Så den som är precis som jag ute i sista sekunden får ändan ur vagnen!

När det gäller Crazy så vet vi inte än om hon är dräktig, hon skall inte ha förrän i slutet av Januari. Nu fokusera vi mest på dom nya underverken!

Har pratat med Sandra, alla mår bra och hon skulle gå o sova en stund. Lena var ju med som assist och sitter nu på tåget hem till Kalmar!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-01 11:53

Om det vore så bra att hon satt på tåget... Hon kör bil. Inte helt bra efter en sån här natt även om hon sov iaf en del...

Sillen är anmäld båda dagarna! Kramis

Skrivet av Sandra, 2008-12-01 12:32

Tåget hade ju varit en lyx, men jag körde bil... efter ungefär 2 timmars sömn uppdelat i 15-minutersportioner. Men det gick bra. Trodde pojkarna hemma skulle bli lyckliga över att se mig, men dom hälsade bara snabbt och begravde sen näsorna i min löptiksdoftande packning.

Men det var värt sömnbristen att få vara med om valpningen!

Skrivet av Lena, 2008-12-01 18:18

Gamla veteranen Ollie är anmäld till söndagen. Det kommer att bli hennes sista utställning. Hoppas bara att hon är pigg då. Just nu är hon i en utmärkt kondition iallafall.
Vi ses!
Kram Marie.

Skrivet av Marie, 2008-12-01 22:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?