En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

VALPAR

Jo, inatt klockan 2 så fick jag första sms:et av Sandra. Då var första tiken född. Och nu hittils så är det 7 stycken små liv. 4 tikar, en svart trf och 3 röda trf. Är lite osäker på svansstatus men det var några långa bland tikarna..3 svarta trf hanar, alla med stubbsvans!
Alla har fina vita tecken och är starka och fina, äter bra. Allt detta enligt Sandra, jag har ju inte varit på plats än, antar att det kommer uppdateringar med kort på www.smuligt.com inom det snaraste. Man är ju lite seg så här efter en orolig natt så hav tålamod goda vänner! Jag vet precis.
Känns ganska lyxigt att ligga hemma vaken med örat väntande på sms istället för att vaka vid valplådan. Men jag sover ju knappast, det är något adrenalin som rinner till i vakväntan, och det är väl det man överlever på i vanliga fall! Både jag o Johan stod redo att åka vid minsta problem men vi litar helt på Sandra och Andreas omdöme!!

Utställningen igår, jo det gick jättebra, jag åkte dit helt nollställd, hennes exteriör vet jag ju men jag visste absolut inte hur hon skulle reagera i miljön, den är verkligen usel på Åby, trångt och dålig luft med hög ljudnivå.
Väl där, ösregn och gråväder på första advent, hur skoj är det då??
4 valpar mötte, en från Arelid, en Jollychaps och Nemo o Dreamer. Nemo Bimvalp och Dreamer Bir. Hon tog inte ett felsteg, hon var bara perfekt i sitt rörelsesystem. Domaren som har arbetande fågelhundar var väldigt noga med rörelser och alla valparna fick hp med bra omdömen på rörelerna, det är bra tycker jag för rasen!! Enda kritiken som var negativ för Nemo och Dreamer var runda ögon... Ok Nemo har lite runda men Dreamer ser mera ut som en kines i det läget.... Men men så är det. Vi stannade till gruppen men åkte ut med buller o bång, men hon skötte sej exemplariskt!
Nelson kom och hälsade på, han miljötränades i denna miljön, det är intresse för sin hund, åka till en utställning för att träna, bor inte nästgårds precis!! Men så skoj att se honom, han är jättelik Nea fortfarande men väldigt maskulin. Och hur mycket päls som helst!! Super trevliga ägare som är så engagerade i sin hund och vill gärna också vara med på spårdagarna nästa gång!

Vi hoppas nu på att få flera trevliga folk som vill vara med oss att träna, i o med dom nya valparna! Det ser vi fram emot!

Kort från utställnigen kommer när Pernilla o Tina vaknat till liv....

Kvällen avslutades med glögg med familjen + P-A och Petra. Det var jättemysigt och vi njöt i fulla drag!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-01 08:35

Vaknat till liv jaaaa, det kan man säga :) Med valpnyheter och allt. Bilder kommer på min blogg när jag kommit ner på jorden igen ;) (från utställningen på Åby alltså) Och finns det en valp där med mitt namn stämplat på sej, så kommer vi självklart gärna och tränar så småningom ;)
kram Tina (m. Tarzan)

Skrivet av Tina, 2008-12-01 08:53

Grattis till valpar och fin fina utställningsresultat!

Kram Tessan

Skrivet av Tessan & Gucci, 2008-12-01 09:06

GRATTIS Tina till Dizzys fina valpar inatt! Det blir ju så många grattisinlägg till Sandra, men självklart ska ju du också ha ett jättestort GRATTIS! :-) Kul med hela tre st små Dizzykopior (förutom svansarna då)! Lycka till med kullen!!

Kram/Yohanna

Skrivet av Y-flocken, 2008-12-01 10:04

GRATTIS till Dizzyvalparna!!!!!!!! Skoj att det blev en så lagom stor kull!!!
Ett jättegrattis till BIR:et med Dreamer, det var väl jättekul att det gick så bra med henne på sin första utställning, kul att det blev en fin kritik åxå!!!
Väntar med spänning på kort hos Tina och Pernilla från utställningen å från Sandra med mera kort på valparna, oj oj oj...man hinner ju inte jobba, det är ju fullt upp hela tiden!!!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!
Massa grattis kramar Linda, Jojje och Milou.
P.s Hur är det med Crazy efter hennes Tysklandsresa, blir det fler valpar vid jul???? D.s

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-01 11:28

Ett JÄTTEGRATTIS från oss!!! Både till valparna o utställningsresultatet. Kan inte fatta att det gått 1 år och 5 månader idag sedan Winston kom till världen.

Må så gott!

Skrivet av Anneli & Winston, 2008-12-01 11:45

Grattis vännen till bebisarna! Jag är så glad för förtroendet att få låna dem den första tiden! :)

Skrivet av Sandra, 2008-12-01 12:30

Grattis till Dizzy-valparna!!:)

Skrivet av Sabine, 2008-12-01 13:38

Och så klart Grattis till valparna - jag är så uttröttad att jag totalt glömde skriva det *skäms*
kram Tina (m. Tarzan)

Skrivet av Tina, 2008-12-01 14:47

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?