En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

grådag och hästar

Ja, hur grå kan en dag vara? Att vakna med huvudvärk känns ju så där och sedan att det är grått och tråkigt gör ju inte det hela bättre!!
Promenad fick vi till över åkrarna som faktiskt är rätt torra, inte dysura ialla fall. Sen kom en kompis till Alice och fick rida en runda på lilla Nadja med sin mamma som har noll erfarenhet av hästar och hon klarade galant att leda lilla ponnyn. Alice fick rida Pontus vilket hon var mäkta stolt över!
Putsa mera fönster och upp med adventsstakar är en härlig känsla när det är gjort.
Ut mera med hundar och sedan dirket in i badet med Dreamer. Väl där önskar men som vanligt att man har ett dusch bord el dyl. Nu höll grannens 8 åriga dotter i henne och det behövdes allt!
Lite grooming i kväll men inte mycket, dom andra som möter upp på utställningen i morgon är nog piffade från topp till tå efter dagens träning i Lerum.
I morgon skall vi alltså på utställning, en inoff i Mölndal. Känner inte jättemycket för det just nu, hade varit skönare att ligga i sängen tror jag...

Nu ikväll har det kommit en ny kompis. Jag har ju bestämt mej för att hitta en ponny som blir lite större och nu är en unghäst. Det råkade jag hitta 10 mil norr om Sthlm häromdagen och har fått hem henne på prov. Körd ända till stalldörren! Det är en Connemara sto med kanonstam, idag 2½ år och 144cm över havet. Brun med bläs. Vi får väl om några veckor vad vi tycker men hittils är hon en cooling. Verkar passa mina muskler bättre än en brötig fjording.... Så nu har vi helt plötsligt 4 hästar i stallet! Vips vad fort det kan gå!

Spårningen då? Hur gick det med den en Lördag... Nä, inte alls, hade ingen lust och hela skogen kryllade av jägare. Så det hoppar vi över denna helgen!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-11-29 19:50

Lycka till i morgon i Mölndal!!!!
Vi hade jättetrevligt idag, kort kommer snart om jag får mera utrymme från bloggis...
Mitt utrymme på 1000 bilder är slut...
Ha det så bra!!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-11-29 20:38

Lycka till imorgon. Jag hoppar den här gången. Dels är Dizzy så mammig att jag inte vill lämna henne mer nu och dels är Svansas ben fortfarande inte helt bra... Lycka till med nya pållen!!!

Skrivet av Sandra, 2008-11-29 22:41

Lykke til i morgen (idag) ;-)

Skrivet av Siv,Egon&P`Trine, 2008-11-30 02:20

Nähä ingen uppdatering från Åby...
Ha det!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-01 05:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?