En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Mörkerträning

Ja, det är lika bra att börja med en gång. Jag var på vattengympa igår, försöker att göra det regelbundet och sedan tränar Emil Innebandy i samma byggnad så jag brukar vänta på honom. Igår kom Johan ner med Emil eftersom han inte skulle behöva vänta så länge på mej innan och då hade han med sej Dreamer. Klockan var mörkt och regnade o blåste. Han fick vänta på mej en stund men sedan så gick jag motionsslingan med henne. Det var mycket kallt med blött hår!!
Jag hade nog kommit ca 100 meter när vi mötte första personen och hunden. Jag satte henne ner och vi började prata med dom mötande. Det var en welsh springer som var väldigt glad och lycklig. Vi stod nog o pratade i 10 minuter och Dreamer var nyfiken men lugn. Satt fint hela tiden. Sedan mötte vi både hundar, gående och joggare i spåret. Går fint i kopplet och är glad o lycklig. Nästan för bra för att vara sant... Inga rädslor vad jag kan märka ialla fall, och mycket nyfikenhet!

Jag kan ju förstå henne om hon tycker det är ruggit väder i Sverige, hon är van vid Californiens varma klimat och så kom hon till detta!

Jag var på en snabbpromenad igår när jag kommit hem från jobbet då mötte vi Miffo och Petra i skogen och då busade dom med henne. Hon hade varit duktig och varit ute och lagt två spår till Miffo! Miffo är ju helt sjövild i leken och nu har Dreamer verkligen känt på hur det är att bada i detta kalla vatten!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-11-12 08:08

Duktig liten tjej... Ska bli kul att träffa denna lilla tös... Milou kan säkert lära henne nåt som han har på sin repertoar ;o)
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-11-12 14:00

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?